Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cristina Radu, Libertatea

Recomanda:
188 articole publicate pe Libertatea 21 in feb. 2019
Data Articol
27 feb. 2019 Firea, despre viceprimarul Bădulescu, la ședința CGMB în care se votează schimbarea lui din funcție: „Muncește foarte mult, e nonstop la primărie. Dar acum primează factorul politic”
27 feb. 2019 Aurelian Bădulescu rămâne în funcția de viceprimar al Capitalei
27 feb. 2019 VIDEO/ Bădulescu spune că va face publice documente care arată modul în care au fost implicați Carmen Dan și Liviu Dragnea în evenimentele din 10 august: „Dana, ai curaj să nu lași Jandarmeria să tragă pentru ceea ce ai reuşit să faci în baza unei înţelegeri cu Liviu Dragnea?”
26 feb. 2019 Firea: „Este mai mult decât posibil ca judecătorul sindic să declare falimentul RADET, singura soluție salvatoare este înființarea companiei Termoenergetica. Am ciuruit eu noaptea, cu burghiul, țevile RADET?”
26 feb. 2019 Primăria Capitalei reabilitează cu 121,3 milioane de lei o clădire din centrul orașului pentru a o transforma în hotel de patru stele
26 feb. 2019 Municipalitatea va plăti chirie de până la 1.500 de lei victimelor violenței domestice
26 feb. 2019 RADET încearcă să-i liniștească pe bucureșteni: nu vor rămâne fără apă caldă sau căldură! Companiile municipale vor prelua activitățile, indiferent dacă Regia intră în faliment sau nu
25 feb. 2019 Gabriela Firea intervine în scandalul medicilor falși: „Am cerut ASSMB să verifice documentele tuturor medicilor din spitalele noastre, nu au fost găsite nereguli”
23 feb. 2019 Ședință extraordinară a CGMB pentru schimbarea lui Aurelian Bădulescu din funcția de viceprimar, în 8 martie. Bădulescu: „Data o stabilește Direcția Juridică. Orlando Culea nu are mandat să depună semnăturile pentru convocare”
22 feb. 2019 Planul de reorganizare a RADET, aprobat în Adunarea Creditorilor. Activitatea regiei va fi preluată de companiile municipale
21 feb. 2019 Una dintre companiile Primărie Capitalei, declarate ilegale de instanță, va fi dizolvată și divizată în alte două societăți! Vor prelua atribuțiile RADET
20 feb. 2019 Viața și moartea lui Andrei B. / „Băiatul meu, retrăiesc pentru tine”
19 feb. 2019 Director Apa Nova, despre amenda dată de DSP după scandalul apei de la robinet: „Nu a fost semnată de conducere, nu a fost acceptată pentru că rapoartele noastre au arătat deplină conformitate”
15 feb. 2019 USR, o nouă sesizare la Curtea de Conturi privind companiile municipale. Roxana Wring: „Societățile continuă să încheie contracte, să achiziționeze bunuri, ne îndreptăm spre un dezastru pentru București”
14 feb. 2019 Primăria Capitalei a cerut Curții de Apel să revină asupra deciziei definitive de anulare a hotărârilor de înființare a companiilor municipale pe motiv că unul dintre avocați nu a fost prezent la ultimul termen. Instanța a respins solicitarea
11 feb. 2019 VIDEO/ Viața unui operator la 112: de la fetița de 10 ani care și-a salvat mama, la românii care sună ca să-şi încarce cartelele telefonice
08 feb. 2019 VIDEO/ Problemele persoanelor cu dizabilități, pasate de la guvern la primării. Mămica unui copil cu tetrapareză spastică: „Lupt pentru drepturile lui, ca om, iar politicienii șterg cu el pe jos!”
05 feb. 2019 Firea: „Bucureștenii o vor duce mai rău dacă nu se revine asupra bugetului. Vă asigur că lucrurile nu rămân așa, ne vom găsi dreptatea”
01 feb. 2019 Bădulescu propune ca unele supermarketuri din Capitală să fie închise în weekend ca să se aprovizioneze fără să îngreuneze traficul
01 feb. 2019 Bădulescu, despre faptul că a mințit în legătură cu protestul din 10 august: „Am spus-o ca să atrag atenția, voi aduce lămuriri procurorilor. Trebuie să se afle dacă 10 august a fost creația lui Liviu Dragnea”
01 feb. 2019 Bădulescu: „Revocarea mea, parte a unui joc politic în care Gabriela Firea este miza. Am fost amenințat că imaginea mea publică va fi tăvălită. Viața mea în PSD este o chestiune de zile”