Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Dan Dumitriu, Evenimentul Zilei

Recomanda:
189 articole publicate pe Evenimentul Zilei 22 in mai 2016
Data Articol
31 mai 2016 RAREȘ BOGDAN ACUZAT DE PNL CĂ A TRĂDAT! CEZAR PREDA susține că Nicușor Dan este candidatul unor păpușari care doresc să predea Bucureștiul PSD!
29 mai 2016 IPOTEZĂ HALUCINANTĂ! PATRONUL HEXI PHARMA a făcut accidentul în apropierea locuințelor a DOI GENERALI DIN SRI. Un membru din Comisia de Control a SRI susține că MOARTEA LUI CONDREA A FOST REGIZATĂ.
28 mai 2016 MINISTRUL JUSTIȚIEI ATACATĂ DUR. Baroul București: RALUCA PRUNĂ încearcă o restaurare a reglementărilor dictaturii comuniste. Avocații din Cluj organizează în semn de protest un marș al tăcerii.
27 mai 2016 LEGĂTURA NICUȘOR DAN - AEDIFICIA CARPAȚI, SUBIECT DE CONTROVERSE. UPDATE. SEBASTIAN BODU: Am auzit că asociația lui Nicușor Dan CERE BANI celor care renovează clădiri în zone istorice, sub șantajul unor acțiuni în justiție.
26 mai 2016 SE RETRAGE CĂTĂLIN PREDOIU? PNL anunță un sondaj în urma căruia va fi susținut CEL MAI BINE PLASAT CANDIDAT AL DREPTEI împotriva lui FIREA. BĂTĂLIA SE DĂ ÎNTRE NICUȘOR DAN și CANDIDATUL PNL.
24 mai 2016 Renumitul analist Robert Kaplan despre Klaus Iohannis: IOHANNIS E INVIZIBIL PENTRU BROKERII DE PUTERE DE LA WASHINGTON! (Hotnews)
22 mai 2016 MODIFICAREA CODURILOR ÎN SECRET, ATAC LA DREPTURILE prevăzute în CONSTITUȚIE. APADOR-CH afirmă despre OUG elaborat de guvern că introduce modificări care nu au fost cerute de Curtea Constituțională
22 mai 2016 BOMBA "ROMPETROL II" EXPLODEAZĂ LUNI. PATRU FOȘTI MINIȘTRII, VLĂDESCU, DAN I. POPESCU, TĂNĂSESCU și POGEA, au soarta în mâinile lui Klaus Iohannis. DIICOT va cere PREȘEDINTELUI aprobarea pentru începerea urmăririi penale față de aceștia.
20 mai 2016 KLAUS IOHANNIS FĂCUT PRAF DE CĂTĂLIN TOLONTAN ȘI MOISE GURAN: De la Purtătorul de cuvânt al SRI, la decuplarea definitivă de la cetățeni
19 mai 2016 BOMBA DIN COMUNICATUL SRI. Serviciul Român de Informații nu a trimis NICI O INFORMARE privind DILUAREA DEZINFECTANȚILOR și nici nu a sesizat DNA în cazul HEXI PHARMA.
16 mai 2016 Valeriu Zgonea a fost cununat de Stelian Nistor, șef în Masonerie și fost suspect de mită
16 mai 2016 EXCLUSIV. LEGĂTURILE LUI VALERIU ZGONEA CU MASONERIA ȘI OLIGARHII RUȘI. Cum a fost cununat Valeriu Zgonea de un SUVERAN MARE COMANDOR al RITULUI SCOȚIAN ANTIC ȘI ACCEPTAT, partener de afaceri cu Deripaska.
09 mai 2016 DEZVĂLUIRILE anunțate de RAREȘ BOGDAN despre SCANDALUL HEXI PHARMA n-au mai apărut în emisiune. NIMIC despre ȘPĂGI, despre GENERALI, sau cele 40 DE PLICURI LUNARE.
09 mai 2016 ÎN SCANDALUL HEXI PHARMA, SRI SE DISCULPĂ! Am trimis peste 100 de informări în ultimii cinci ani, tuturor celor responsabili.
09 mai 2016 VICTOR PONTA râde de eforturile diplomatice ale lui KLAUS IOHANNIS: România, mai slabă decât Albania!
08 mai 2016 DEZVĂLUIRI HEXI PHARMA. BĂIATUL LUI SORIN OPRESCU, DEPUTAȚI IMPLICAȚI, DOI GENERALI și 40 de PLICURI SPECIALE care plecau în fiecare lună. Anunțul lui RAREȘ BOGDAN privind o emisiune-bombă.
08 mai 2016 VALERIU ZGONEA POATE FI SCHIMBAT DE PSD! Precizarea vine de la Președintele Curții Constituționale
07 mai 2016 ATAC LA SRI. S.O.Vântu și fostul său angajat Mircea Toma, lansează două acuzații năucitoare: De la excursia conducerii SRI în Australia, la scandalul dezinfectanților HexiPharma
05 mai 2016 ROMÂNI cu AVERI ASCUNSE în PANAMA. VIOREL HREBENCIUC, FATHI TAHER, NICOLAE BADEA, DRAGOȘ STANCA, descoperiți în scandalul paradisului fiscal
03 mai 2016 AVERILE LA CONTROL. Robert TURCESCU cu milioane de lei în cont este CEL MAI BOGAT CANDIDAT, Gabriela FIREA a băgat o avere în BIJUTERII, Cătălin Predoiu și-a trecut averea pe numele soției, NICUȘOR DAN a primit sponsorizări de la un MARE DEZVOLTATOR IMOBI
02 mai 2016 GREȘEALĂ URIAȘĂ ÎN MESAJUL LUI KLAUS IOHANNIS. Președintele României a folosit o expresie considerată de Biserica Ortodoxă ca fiind o gravă carență de cultură creștină
01 mai 2016 KLAUS IOHANNIS ATACAT LA PATRIARHIE. Un bărbat a strigat în timpul slujbei religioase : DEMISIA!