Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Lia Popescu, WOWBiz

Recomanda:
650 articole publicate pe WOWBiz 57 in dec. 2014
Data Articol
31 dec. 2014 FOTO! El este iubitul finalistei de la "X Factor"! Favorita lui Banica jr. se pregateste de logodna
30 dec. 2014 EXCLUSIV! Vizita secreta a Cristinei Spatar la inchisoare! Cantareata a petrecut 12 ore in arest cu sotul ei, inainte de Craciun! Au avut parte de momente de amor ca-n filme!
29 dec. 2014 Duritati la adresa unuia dintre juratii de la "X Factor", imediat dupa finala! Brenciu, acuzat ca ar fi castigat concursul "pe pile”!
29 dec. 2014 Scandal monstru in care este implicata din nou mama fetitei crescute de Luminita Anghel! Detalii socante despre modul in care vecinii vor sa o alunge pe femeie din blocul in care locuieste de doar doua saptamani!
24 dec. 2014 EXCLUSIV! Declaratie emotionanta a Ramonei Gabor! Modelul inca isi plange mama de Craciun! “Imi este atat de greu sa accept ca nu mai e printre noi! Sincer, de multe ori, am tendinta sa o sun, sa imi spuna o vorba buna…”
23 dec. 2014 Cristi Borcea e cel mai smecher barbat si de Craciun! Daca afaceristul iese din puscarie, petrece Sarbatorile cu doua femei!
23 dec. 2014 Am aflat pe ce suma va canta Delia de Revelion! Pentru un show de o ora, va lua o mica avere!
22 dec. 2014 EXCLUSIV! Dezvaluiri incendiare! Cosmarul pe care l-a trait Antonia la prima sarcina! A cazut in depresie postnatala dupa ce a nascut-o pe fetita ei! Cantareata ajunsese sa nu mai suporte plansetele micutei
22 dec. 2014 Bordea a avut o copilarie de cosmar! “Era sarac lipit pamantului! De Craciun, nu avea nimic pe masa, iar cadouri nu primea niciodata!” Amanunte emotionante despre situatia critica prin care a trecut actorul dupa ce a fost abandonat de parinti
20 dec. 2014 Nu ai fi banuit asa ceva niciodata! Legatura dupa divort intre Andreea Marin si Stefan Banica jr!
20 dec. 2014 Coincidenta macabra din cimitirul in care a fost ingropat Nae Manea! In urma cu 15 ani, in acelasi loc, a fost inmormantat un indragit fotbalist rapidist gasit asfixiat in garaj!
19 dec. 2014 Tonciu s-a mai batut cu o fosta iubita a lui Mitea! Dezvaluiri incendiare despre rafuiala dintre bruneta si Raluca de la Bambi, in culisele unei emisiuni! S-a lasat cu paruiala si injuraturi
19 dec. 2014 Ce batai de cap are Becali in puscarie! Se plange ca pierde 7 milioane de euro pe an fara sa clipeasca! Amanunte exclusive despre modul in care isi risipeste afaceristul averea!
18 dec. 2014 BOMBA!!! Secretul amoros al manechinei moarte! Anca Roventa era favorita lui Giovani Becali de cand sotia ii intentase divort! Amanunte exclusive!
16 dec. 2014 Tariful Cristinei Rus o va ajuta pe cantareata sa treaca peste problemele financiare? Am aflat cat cere blondina pentru o reprezentatie!
15 dec. 2014 EXCLUSIV! Drama prin care trece Cristina Rus nu i-a impresionat nici un pic pe colegii ei de scena! Acestia sustin ca blondina a fost multa vreme cu nasul pe sus si nu mai baga in seama pe nimeni!
14 dec. 2014 Nu se poate nici asa! Poza cu care Bianca si-a socat fanii! “E frumoasa, dar muuult prea slaba!”
14 dec. 2014 INCENDIAR! Credeai ca aventura cu o asistenta la inchisoare e ceva iesit din comun? Iata cele mai neobisnuite locuri in care a facut sex Borcea! Afaceristul s-a iubit in tren cu o tinerica, a facut amor intr-o cada plina de sampanie cu Alina si nu a ratat dormitoarele divelor autohtone
14 dec. 2014 Aparitia care a dat fiori la o petrecere! Anda Adam a venit cu spatele complet gol! Imagini fierbinti cu tinuta cantaretei!
12 dec. 2014 EXCLUSIV! Minciuna uriasa a Angelicai Constantin! Mama fetitei pe care Luminita Anghel a vrut sa o infieze a indus pe toata lumea in eroare, inclusiv pe reprezentantii Protectiei Copilului! Nu si-a gasit locuinta, sta pe unde apuca
12 dec. 2014 EXCLUSIV! Banica jr., cel mai smecher si la castiguri dintre juratii de la “X Factor”! Pretul lui pe o cantare este mai mare decat al lui Brenciu si al Deliei la un loc! Am aflat toate tarifele lor la spectacolele private!
12 dec. 2014 FOTO EXCLUSIV! Imagini fabuloase cu vila in care locuiesc Prodanca si Reghe in Arabia Saudita! Casa este dispusa pe doua etaje, are 12 camere, piscina proprie, terasa si locuri de parcare de fite
12 dec. 2014 Ionut Dolanescu se lupta cu fratele sau pe avere, iar el face bani buni doar intr-o saptamana! Am aflat care este tariful fiului marelui artist la o cantare
12 dec. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Imagini fabuloase! Bianca face misto de pitipoance imitandu-le! Asa n-ai vazut-o niciodata pe diva
11 dec. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Imaginile groazei cu Raluka la mall! Cunoscuta cantareata are fata plina de gauri si cosuri uriase!
11 dec. 2014 EXCLUSIV! Am aflat cum va fi asteptat Gigi Becali acasa de Sarbatori! Amanunte exclusive despre ce i se va pregati de mancare si ce va face afaceristul in zilele in care va sta cu familia
11 dec. 2014 VIDEO! Imagini exclusive! Asa nu ai vazut-o niciodata pe Bianca! Roscata s-a dezbracat intr-un magazin in vazul tuturor
11 dec. 2014 EXCLUSIV! Ramona Gabor s-a decis! Manechinul vrea sa isi ia casa de 200.000 de euro in Otopeni! Amanunte exclusive despre tratativele dintre sora lui Moni si proprietarii vilei!
10 dec. 2014 EXCLUSIV! Furioasa, Dragusanca a luat o decizie radicala! Bianca l-a pedepsit pe Slav si il scoate din toate afacerile. A reactionat asa dupa ce Victor si-a luat hainele si a plecat din apartamentul ei
10 dec. 2014 Transfomarea care o va costa mii de lacrimi pe Cristina Rus! Cand a venit in Bucuresti, statea intr-o garsoniera, acum, vila ei din Pipera va fi doar o amintire?
09 dec. 2014 Am aflat cum o cheama pe noua amanta a lui Nelu Ploiesteanu si unde este studenta
09 dec. 2014 Adevaratul motiv pentru care Brenciu a plecat din juriul de la “Te cunosc de undeva”
09 dec. 2014 Ramona Gabor, singura din familie care isi ajuta tatal! “Ii trimite mereu bani din Dubai”!
08 dec. 2014 Secretele povestii de dragoste dintre Cristina Rus si Dragos Balteanu. Declaratiile emotionante ale cantaretei in urma cu ceva vreme. “L-am cunoscut la o petrecere si dupa trei luni m-a cerut de sotie”
08 dec. 2014 Ionut Negoita vrea sa ii ia totul sotiei! Afaceristul sustine ca nu mai are banii din trecut, dar, culmea!, mai vrea sa cumpere un club de fotbal!
08 dec. 2014 EXCLUSIV! Luminita Anghel e distrusa de scandalul cu mama Mariucai! “Nu sfatuiesc pe nimeni sa adopte un copil”!
08 dec. 2014 VIDEO! Fotbalistul care s-a combinat cu Tonciu a fost cuplat si cu Madalina Pamfile! Imagini exclusive cu cei doi imediat dupa vacanta exotica din Dubai!
07 dec. 2014 Pariu ca nu stiati ce afaceri invarte Costel Galca! Antrenorul Stelei a facut o gramada de bani din investitii profitabile in imobiliare
06 dec. 2014 Am aflat suma fabuloasa pe care o va castiga Brenciu de Revelion! Juratul de la "X Factor" va fi mai bine platit decat vedetele de afara!
06 dec. 2014 Ozana Barabancea taie si spanzura la “Te vreau langa mine”! Amanunte exclusive despre modul in care este tratata soprana de conducerea postului!
05 dec. 2014 Scandalurile cu fosta iubita sunt doar o amintire! Gestul de suflet facut de Keo in perioada Sarbatorilor de iarna va sensibiliza multa lume!
05 dec. 2014 Surpriza totala! Banica jr regreta venirea la Antena1?
03 dec. 2014 EXCLUSIV | Incredibil, ce sacrificiu i-a cerut Basescu fiicei lui, Elena, sa faca! Ea voia sa plece in Franta, dar presedintele nu a lasat-o
03 dec. 2014 Decizia care l-a scos din sarite pe Becali in puscarie! “Nimeni nu ma santajeaza pe mine”, a tunat latifundiarul!
03 dec. 2014 Bianca s-a suparat iar pe Victor! De data aceasta, totul a pornit de la afacerea cu haine a divei!
03 dec. 2014 Becali isi da fata de Craciun! A vrut sa fie neaparat in libertate cand ii va da Teodorei consimtamantul sa se marite! Amanunte exclusive despre deciziile pe care le va lua afaceristul!
03 dec. 2014 Miroase a impacare? Claudiu Niculescu a sunat-o pe Diana aseara! Amanunte despre discutia avuta de cele doua vedete dupa zvonurile legate de divort
02 dec. 2014 Mostenitorii lui Guta, in pericol! Beyonce a pus monopol pe banii manelistului si i-a interzis sa le mai dea copiilor sai un leut!
02 dec. 2014 Veste buna primita de Andreea Balan de la iubitul american! Michael si-a devansat vacanta de iarna pentru ea…
02 dec. 2014 Alerta maxima pentru Mantea! Bruneta are mari probleme cu sarcina! Amanunte exclusive de la ultimele filmari de la munte!
01 dec. 2014 EXCLUSIV | Gigi afaceristului si-a luat avocat dupa chipul si asemanarea lui! Aparatorul este un tip credincios si marseaza pe religie in pledoariile lui
01 dec. 2014 EXCLUSIV! Problemele cu legea pe care le-a avut Victor Slav si de care nimeni nu stia nimeni pana acum! Amanunte exclusive pe care vedeta le-a tinut multa vreme secrete!
01 dec. 2014 Narcisa Guta nu scapa de furia lui Beyonce! Nici nu banuiesti ce actiuni de ultim moment a inteprins iubita lui Guta pentru a o infunda pe manelista
01 dec. 2014 Lovitura de teatru! Protectia Copilului ia atitudine in cazul Narcisei Guta! Alberto va fi incredintat in functie de lege
01 dec. 2014 EXCLUSIV! Suma fabuloasa pe care o castiga Simona Halep din ultimele contracte! Te ia cu ameteala numai cand socotesti!
01 dec. 2014 Imagini exclusive! Invarte milioane, dar zboara la low-cost! Fosta nevasta a lui Dan Petrescu este de nerecunoscut! Din diva, a ajuns slaba, cu parul neingrijit si urme de imbatranire evidente!
01 dec. 2014 Surpriza! Jojo va juca pe aceeasi scena cu Paul Ipate! Actrita va avea acelasi traseu profesional cu fosta partenera de viata a iubitului ei!