Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Luca Dinulescu, Wall-Street.ro

Recomanda:
290 articole publicate pe Wall-Street.ro 15 in oct. 2023
Data Articol
31 oct. 2023 Paradoxul românesc: de la 1 noiembrie se măresc salariile în agricultură, dar angajații nu rămân cu niciun ban în plus
29 oct. 2023 Lupta unui producător local de băuturi spirtoase cu mărcile consacrate: E greu să spui că te poți compara cu branduri cunoscute
29 oct. 2023 "Am vrut să facem un Control puțin mai elevat". Cum este la IAD (Innocent & Delicious), cel mai nou local de pe Calea Victoriei
25 oct. 2023 Operator drone în domeniul agricol: Din păcate nu este o perioadă foarte favorabilă pentru noi, ca popor
16 oct. 2023 Războiul magiunului de Topoloveni cu ANPC și frații Murad continuă. Lunga luptă a unui produs protejat la nivel internațional
12 oct. 2023 În ciuda statului român. Cum rezistă de 15 ani pe piața românească de HoReCa cheful francez Philippe Dupré, proprietarul Ici et là
11 oct. 2023 "Vreau ca România să fie un El Dorado al francizelor". Ce este Franchise Generator, cea mai nouă "jucărie" a lui Ștefan Mandachi
10 oct. 2023 Cum a fost creat statul Israel. Circumstanțele care explică de ce între israelieni și palestinieni cu greu va fi pace vreodată
10 oct. 2023 Președinte cooperativă agricolă: Ne îngrijorează măsurile fiscale ale Guvernului Ciolacu. Tăierea facilităților din agricultură ne-ar afecta
09 oct. 2023 Vicepreședintele Asociației Sioniste din România: Forțele israeliene sunt pregătite pentru o incursiune terestră în Gaza
09 oct. 2023 Nutriționistă, despre controversa alimentelor care conțin insecte: Această dezbatere aduce un capital politic
04 oct. 2023 Cum a ajuns telemeaua de Ibănești să fie recunoscută la nivel european. Povestea spusă chiar de directorul Lactate Ibănești
04 oct. 2023 Când privații le iau "fața" autorităților. Faceți cunoștință cu Frăția ceaunelor, "task force-ul" de bucătari care intervin în caz de calamități
02 oct. 2023 Cum ia naștere un rom de calitate? Luis Figueroa, master blender Pampero și adevărat "alchimist al gusturilor", își dezvăluie secretul
01 oct. 2023 Nutriționista Mihaela Bilic: Românii nu din cauza banilor mănâncă tot mai prost, ci pentru că sunt prea comozi