Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Mircea Oglindoiu, Pro Sport

Recomanda:
398 articole publicate pe Pro Sport 15 in nov. 2020
Data Articol
30 nov. 2020 Primăria Târgu Jiu vrea să se retragă din asocierea cu clubul Pandurii. Edilul Marcel Romanescu are alte planuri: ”Pregătim proiectul de hotărâre, sper să am și susținerea”
28 nov. 2020 Un fost jucător și antrenor la Dinamo deplânge situația în care a ajuns clubul din „Ștefan cel Mare”. „Părea un proiect frumos, dar e dezastru. Fanii trăiec o dezamăgire cruntă”
28 nov. 2020 Trupa lui Flavius Stoican convinge și în Cupa României. Viitorul Pandurii elimină Campionii FC Argeș și așteaptă o ”echipă cu nume” în optimile de finală. Reacțiile antrenorilor
24 nov. 2020 Și bătuți, și cu banii luați! Pandurii a primit amenzi în valoare de aproape 13.000 lei, cât și suspendări, după incidentele de la finalul derby-ului local cu Viitorul Pandurii, pierdut, în prelungiri, din penalty. Adversarii au scăpat ”basma curată”
24 nov. 2020 ”FC U” Craiova a pus capăt seriei de remize. Liderul Ligii 2 a câștigat la limită derby-ul cu Metaloglobus și s-a distanțat în fruntea clasamentului. Dan Vasilică îi dedică succesul lui Adrian Mititelu, spune cum a gândit partida și vorbește despre revenirea pe ”Ion Oblemenco”
24 nov. 2020 La 35 de ani, Ovidiu Herea a ratat șansa să încheie anul în fruntea clasamentului! Atât în cel rezervat golgheterilor, cât și cel al echipelor. ”Asta e viața. Acum nu mai putem schimba nimic. Și emoțiile și-au spus cuvântul”
22 nov. 2020 EXCLUSIV | CS Universitatea Craiova vrea să aducă un polonez de aproape 2 metri în locul italianului Pigliacelli
22 nov. 2020 CS Universitatea Craiova transferă un polonez de aproape doi metri în locul italianului Mirko Pigliacelli | EXCLUSIV
22 nov. 2020 Eșec fatal! CSM Slatina și antrenorul Mihai Ianovschi au reziliat contractul după înfrângerea cu Pandurii: “Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare”
21 nov. 2020 Pandurii, la prima victorie pe noul stadion Municipal din Târgu Jiu. Echipa fanion a Gorjului nu mai câștigase în calitate de gazdă de 18 luni! “A venit, în sfârșit, momentul să ne bucurăm și noi”
17 nov. 2020 Cel mai tânăr antrenor din primele trei eșaloane vrea să readucă Unirea Dej în Liga 2 în anul centenarului echipei clujene. Dragoș Cojocaru: ”Îmi doresc să promovăm, chiar dacă nu avem bugetul celor de la Cugir, Minaur sau Zalău” | EXCLUSIV
16 nov. 2020 Constantin Stoica, gol de senzație în poarta Craiovei și celebrare inedită. Atacantul Buzăului a explicat gestul său de după reușita de la Severin: ”Nu am vrut să mă ascund de colegi”
15 nov. 2020 ”FC U” Craiova, la al treilea egal consecutiv cu Dan Vasilică interimar: ”Trebuia să fim mai exacți, mai cerebrali după gol”
12 nov. 2020 Pandurii, salvată din nou de Remacle. Mijlocașul le-a adus gorjenilor primul punct în deplasare, cu Csikszereda. Cine este belgianul care a marcat mai mult de jumătate dintre golurile înscrise în acest sezon de trupa din Târgu Jiu
05 nov. 2020 Viitorul Pandurii a câștigat la ”masa verde” partida cu Aerostar Bacău, deși a fost echipa din cauza căreia nu s-a jucat meciul la reprogramare. “Se creează un precedent periculos”