x
Trimite mesaj
Nume:
Email:
Mesaj:
Toggle navigation
Ziare
Top Stiri
Generaliste
Financiare
Sport
Life - Vedete
Satira
Cultura
Locale
Bloguri
Ziarele mele
Categorii
Auto
Editoriale / Bloguri
Cultura
Economie
Educatie
Istorie
Locale
International
Justitie
Life / Vedete
Mediu
Politica
Reportaj / Interviu
Sanatate
Social
Sport
Stiinta
Timp liber
News Stream
Cauta articole
Contact
Mesajul a fost trimis. Multumesc!
2024
feb. 2024 (1)
2023
dec. 2023 (3)
nov. 2023 (2)
oct. 2023 (1)
iul. 2023 (1)
ian. 2023 (1)
2022
dec. 2022 (1)
nov. 2022 (2)
oct. 2022 (1)
sept. 2022 (1)
iul. 2022 (1)
iun. 2022 (1)
apr. 2022 (1)
mar. 2022 (3)
feb. 2022 (2)
ian. 2022 (4)
2021
dec. 2021 (4)
nov. 2021 (5)
oct. 2021 (4)
sept. 2021 (3)
aug. 2021 (3)
iul. 2021 (3)
iun. 2021 (3)
mai 2021 (4)
apr. 2021 (4)
mar. 2021 (5)
feb. 2021 (4)
ian. 2021 (4)
2020
dec. 2020 (5)
nov. 2020 (4)
oct. 2020 (4)
sept. 2020 (5)
aug. 2020 (4)
iul. 2020 (3)
Răzvan Avram
,
HotNews
Informatiile au fost trimise !!!
Recomanda:
Facebook
Twitter
Urmareste articole
96
articole publicate pe HotNews
5
in nov. 2021
Data
Articol
23 nov. 2021
VIDEO INTERVIU Philip Cox (cofondator Cramele Recaş): Recolta de struguri din 2021, cea mai bună din ultimii 40 de ani / Soiurile Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră au fost cele mai performante
18 nov. 2021
VIDEO INTERVIU Ştefan Ionescu (1000 de Chipuri): „Sforile / Finţeşti” - cele mai scumpe vinuri produse în România / Imaginea vinului românesc în lume nu se poate face cu vinuri ieftine
18 nov. 2021
VIDEO INTERVIU Ştefan Ionescu (1000 de Chipuri): „Sforile / Finţeşti” - cele mai scumpe vinuri produse în România / Imaginea vinului românesc în lume nu se poate face cu vinuri ieftine
10 nov. 2021
VIDEO INTERVIU Marian Olteanu (Vinurile Gramma): „Într-un supermaket, un „private label” de vin poate să coste mai puţin decât o etichetă proprie a unei crame / Eticheta personalizată este, de cele mai multe ori, destinată produselor de tip cadou”
04 nov. 2021
VIDEO INTERVIU George Mitea: „Lipsa de atenţie pentru temperatura corectă de servire a vinului, în restaurant, merge mână în mână cu lipsa de reacţie a consumatorilor”
x
Adauga informatii
Informatiile trimise vor fi publicate dupa validare