Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sport Arad Foto: UTA Arad, Liga2

Recomanda:
84 articole publicate pe Liga2 10 in sept. 2019
Data Articol
29 sept. 2019 ”Poker” Buhăcianu la meciul cu Daco-Getica. ”Un atacant trăieşte din goluri, dar mai ales din rezultatele bune ale echipei sale”
24 sept. 2019 Dinamo şi-a atins scopul la Arad. Uhrin, după victoria cu UTA: ”E greu să joci aici datorită suporterilor şi gazonului sintetic”
24 sept. 2019 Laszlo Balint a surprins după ce UTA a ieşit din Cupa României: ”Pentru echipă nu ştiu dacă ar fi fost foarte bine să o eliminăm pe Dinamo. Pentru suporteri m-aş fi bucurat”
20 sept. 2019 UTA întâlneşte Pandurii după cel mai bun meci al ei în acest sezon şi după vestea că i se rotunjesc conturile. Balint: ”Poate reprezenta un factor motivant suplimentar”
19 sept. 2019 Cristian Bustea, ultima problemă medicală din lotul echipei UTA. Jucătorul adus în lot pentru a-i lua locul şi reacţia lui Laszlo Balint cu privire la seria de meciuri disputate pe sintetic
16 sept. 2019 Constanţa jucătorilor ofensivi, adevărata problemă a echipei UTA? Balint: ”Nu pot fi mereu la un nivel ridicat, dar sunt sigur că vor ajuta această echipă”
15 sept. 2019 Marius Stoica, ”supărat şi trist” după ce Mioveniul a remizat cu UTA: ”Am avut ocazia să batem una din cele mai bune echipe din Liga 2”. Argeşenii, nemulţumiţi din nou de arbitraj
14 sept. 2019 UTA vrea să întrerupă invincibilitatea Mioveniului şi să-i ia locul pe podiumul Ligii 2. Balint: ”Ne aşteaptă un meci extrem de important, complicat”. Stoica: ”Îl văd ca pe o lucrare de control”
14 sept. 2019 UTA vrea să întrerupă invincibilitatea Mioveniului şi să-i ia locul pe podiumul Ligii 2. Ce spun cei doi antrenori înaintea meciului de la Arad
05 sept. 2019 Puştii de la UTA nu au păţit-o cu mult mai rău decât Snagovul în amicalul în familie. Balint: ”E loc şi de mai bine în special la jocul în ultima treime adversă”