Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 12 in dec. 2015
Data Articol
29 dec. 2015 FOTO! Ei au scapat de chelie in 2015 cu ajutorul implantului de par! Iata cum aratau Vladau, Bote, Raoul, Iftimoaie, Keo sau Traistariu, imediat dupa interventie!
27 dec. 2015 FOTO! Ele sunt gravidele celebre ale anului 2015! Toata Romania a fost cu ochii pe Andra, Andreea Mantea, Mirela Boureanu Vaida, Raluca Pascu si Roxana Dobre cand au nascut! Sore, Tonciu si Sanzi asteapta si ele barza!
26 dec. 2015 Ei au avut un an greu. Au privit moartea in ochi si au invins-o! Gabriel Cotabita, Anca Pandrea, Connect-R, Silvius Prigoana sau Ana Maria Prodan sunt vedetele care spun "duca-se!" cand aud de 2015!
13 dec. 2015 Parintii lui Alexis Matache au luat o decizie soc! Nu-si pot reveni dupa ce unicul lor copil a murit in tragedia de la Colectiv! “Ce sa facem noi cu sase camere si trei bai?! Cui sa le lasam, cine sa traiasca in ele?!”
12 dec. 2015 EXCLUSIV! Cum isi vor petrece vacanta de Craciun Eliza si mama sa, Adriana Iliescu! Cele doua nu vor avea parte deloc de odihna si distractii!
11 dec. 2015 EXCLUSIV! Alexis Matache, inger pazitor pentru o fetita paralizata! Barmanita de la Colectiv parca si-a presimtit moartea! “Joi ne-a sunat sa ne spuna ca ne iubeste, a rostit numele fiecarei persoane din familia noastra! A doua zi avea loc incendiul”
10 dec. 2015 EXCLUSIV! Acesta e cel mai jenant divort din showbiz! Doru Todorut de la Deepcentral, bagat in sala de judecata de fosta sotie! Motivul de scandal e de-a dreptul penibil! "M-am saturat sa strang bonuri si sa justific fiecare leut cheltuit pentru hrana fetitelor. Sunt mai rau ca o femeie maritata!”
06 dec. 2015 EXCLUSIV! Adriana Iliescu a cerut special vacanta pentru fiica sa, Eliza! Cea mai varstnica mama din Romania a preferat sa plece cu fata in concediu, desi cea mica era in perioada evaluarilor! Iata cum isi motiveaza septagenara actiunile
05 dec. 2015 EXCLUSIV! Cum i-a cucerit iubitul lui Betty Salam pe cei din familia fetei! Gestul sau la mormantul Fanicai i-a facut pe toti sa izbucneasca in lacrimi! Nu mai e loc de indoiala, Florin Salam sigur il vrea acum ca ginere
05 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Coliva ornata cu inimioare la parastasul lui Alexis! Parintii barmanitei care a murit in tragedia de la Colectiv i-au organizat parastasul de 40 de zile! Mama a impartit geamantane cu haine si trei dintre papusile preferate! Declaratii si imagini cutremuratoare
03 dec. 2015 EXCLUSIV! Gestul socant al Roxanei Dobre! Si-a lasat bebelusul acasa si a plecat cu Salam la concerte in afara tarii! N-o sa-si vada fetita timp de doua luni! Specialistii i-au analizat comportamentul si dau verdictul
01 dec. 2015 EXCLUSIV! Dupa ce i-a murit fiica in tragedia de la Colectiv, mama lui Alexis risca sa mai piarda un suflet! “Sta nemiscat pe patutul si intre pernele ei. Ne-a simtit. Ne-a vazut cum urlam si a captat toata durerea si energia negativa din casa"