Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 46 in mai 2015
Data Articol
28 mai 2015 Snopit in bataie si injunghiat cu un cutit, cumnatul lui Florin Salam a fost luat acasa, din spital
27 mai 2015 S-a dus fastul de altadata! Irinel Columbeanu petrece in tihna de ziua lui. Iata ce cadou i-a oferit fiica sa, Irina
24 mai 2015 Uluitor! Singura fresca cu Maica Domnului insarcinata se gaseste in Romania!
23 mai 2015 FOTO! De aici a plecat milionarul Silviu Prigoana! A muncit din greu pana sa ajunga un om realizat!
21 mai 2015 EXCLUSIV! Povestea fabuloasa a eroului din Sibiu, care salveaza oameni si se imbraca in Superman! E mai ceva ca-n filme! Ultima lui isprava: a ingrijit o fata lovita pe trecerea de pietoni pana la venirea ambulantei
21 mai 2015 EXCLUSIV! Se va repeta haosul de la inmormantarea Marioarei Zavoranu? Oana ia masuri de securitate fara precedent pentru parastasul de 40 de zile al mamei sale
21 mai 2015 Rocsana Todorut recomanda vizitele la psihiatru, dupa divort: “Nu doream sa car bolovani. Voiam sa ma impac cu mine, cu situatia si sa gasesc forta de a merge mai departe!”
21 mai 2015 VIDEO EXCLUSIV | Scene halucinante in tramvaiul 41! Un cersetor se enerveaza ca nu primeste bani si face o criza de nervi! Uite cum ameninta si blestema de parca e posedat
21 mai 2015 Claudiu Bleont socheaza din nou: “Am divortat de trei ori si sunt fericit pentru chestia asta”
20 mai 2015 EXCLUSIV | Primele declaratii ale Rocsanei Todorut, dupa ce a fost acuzata ca isi urmareste fostul sot pe la sindrofii: "Nu atarn de Doru Todorut si nu il urmaresc! El are numai relatii de unica folosinta!"
19 mai 2015 Urmasul lui Nicolae Guta rupe gura targului! Alberto Guta a impuscat trei premii I in 9 zile!
19 mai 2015 DEZVALUIRI | I-am aflat secretul! De ce poarta Narcisa Guta atatea bratari la maini! Roscata ascunde cicatricele ramase de pe vremea cand a incercat sa isi taie venele
19 mai 2015 EXCLUSIV Povestea cutremuratoare a cumnatului lui Florin Salam! Rudele manelistului povestesc cum a fost posibil ca Florin Albu sa fie snopit in bataie si injunghiat cu un cutit pe strada: “Daca nu venea Politia era mort, ii bagau cutitul in cap!"
19 mai 2015 Moculescu lauda prestatia baietilor de la Voltaj la Eurovision: "Bravo! Calin Goia a fost intr-o forma vocala excelenta"
18 mai 2015 Divort BOMBA in fotbalul romanesc! Eugen Trica s-a despartit in acte de Lorena Trica, fata lui Ilie Balaci! Iata cum s-a facut partajarea bunurilor, unde s-au blocat negocierile si au aparut surprize neasteptate!
18 mai 2015 Ce sanse are ASTAZI Romania in semifinala de la Eurovision 2015! Astologul Roxana Lusneac a analizat astrograma zilei si iti spune daca trupa Voltaj va merge sau nu mai departe, in marea finala!
18 mai 2015 Melania Medeleanu s-a tinut de cuvant! I-a gasit locuinta si loc de munca nevoiasului care dormea pe strazi!
18 mai 2015 EXCLUSIV | Narcisa Guta a fost jefuita! Cercetata pentru talharie, iubita manelistului Nicolae Guta a fost furata la randul ei de un angajat!
17 mai 2015 VIDEO | Kira Hagi devine la fel de celebra ca si tatal ei. Uite cum se descurca in postura de actrita!
17 mai 2015 Iar se lasa cu scandal intre frati! De ce nu a mers Prigoana la nunta nepotului ”M-au invitat prea tarziu! Aveam pregatita deja o plecare in strainatate. Nu puteam amana!” Evenimentul a avut loc in weekend
15 mai 2015 Dezvaluirile despre buncarul din casa Marioarei, scot la lumina un alt detaliu uitat! Si Oana Zavoranu are o camera secreta acasa! Aici, ea cica facea sedinte de spiritism si alte lucrari oculte
14 mai 2015 N-ai sa crezi cine s-a ocupat de organizarea petrecerii surpriza a lui Noah. Baietelul Ancai Serea si al lui Adi Sina a implinit trei ani!
14 mai 2015 VIDEO EXCLUSIV! Inna, desfiintata de specialisti pentru ultimul concert de la mare! "Ea acolo n-a cantat, a fost doar o lalaiala!" Cantareata continua astfel seria gafelor uriase din spectacolele sustinute in Romania
13 mai 2015 Vunk lanseaza clipul “Fa-mi cu mana”! Acesta este imnul “Zilei Internationale a Dorului”, care este sarbatorita astazi! Vezi aici videoclipul!
13 mai 2015 DEZVALUIRI | Directorul Operei saltat de procurorii DNA, acuzat de hartuire sexuala de Crina Matei! Iata cum se plangea actrita la momentul scandalului, si ce spune azi
13 mai 2015 Anca Pandrea, despre problemele de sanatate ale lui Gabriel Cotabita :”El a facut totul ca sa preintampine, dar pana la urma tot s-a intamplat”
12 mai 2015 EXCLUSIV! Mama Fanicai Salam rupe tacerea! Drama teribila a femeii care nici azi nu si-a revenit dupa moartea fiicei sale! Dezvaluie si in ce relatii se afla cu fostul ginere, Florin Salam, dar si cu nepotii sai!
12 mai 2015 Cove a aflat sexul bebelusului pe care i-l va darui sotia sa! Se lasa cu chef!
11 mai 2015 EXCLUSIV! Schimbare uluitoare! Dupa scandalul urias de la despartirea lor, azi Magda Ciumac isi face griji pentru sanatatea lui Tolea! "Orice s-ar intampla, este si va ramane tatal copilului meu"
10 mai 2015 IPOTEZA SOC in cazul lui Cotabita: “Nu a facut infarct! O spun si sustin!" Vezi cine a declarat asta
10 mai 2015 EXCLUSIV! Vaduva lui Nae Nicolae si-a revenit miraculos! Dupa ce milionarul a murit spulberat de tren, Ioana a traversat un cosmar! Azi insa zambeste fericita, iar noi am aflat cum a reusit sa renasca pur si simplu
10 mai 2015 VIDEO! Horia Brenciu, declaratie de dragoste la adresa unei scriitoare! A strans-o la piept si i-a spus ca o iubeste! Vezi aici momentul special!
09 mai 2015 EXCLUSIV! Vine barza la Gabi Cristea! Un astrolog din SUA a intocmit astrogama de compatibilitate si viitor pentru ea si Tavi Clonda. “Sunt foarte mari sanse sa aiba un copil chiar intr-un an-doi si sa fie baietel”. Vezi ce alte surprize apar pe harta lor!
09 mai 2015 FOTO! Raluca Badulescu continua sa intre la apa! A probat o rochie de manechin: “Cand am descoperit grozavia, mi-a venit sa o iau la fuga pe strada si sa strig: “Am reusit, am reusit!”
07 mai 2015 EXCLUSIV | Fata lui Fane Spoitoru isi deschide magazin in Italia. Vinde cercei, bratari, margele si hainute macaronarilor din Sapri
07 mai 2015 Incredibila poveste de viata a lui "Whisky Man"! Temutul spargator de banci din Miercurea Ciuc s-a reabilitat si traieste din olarit, mestesugul invatat in inchisoare!
07 mai 2015 Tulburator! Silviu Prigoana explica in ce conditii dramatice a ajuns sa renunte la postul de tehnician la Gherla si sa stea la poarta fabricii! Te cutremuri!
06 mai 2015 Invataturile Parintelui Arsenie Boca despre abstinenta sexuala! Iata lista zilelor de peste an, in care intimitatile intre parteneri nu sunt indicate!
05 mai 2015 Daciana Cochina, regretata de mama lui Bogdan Vladau. Castigatoarea de la “Burlacul” isi incearca norocul alaturi de un alt barbat!
05 mai 2015 De unde a avut Prigoana 9.000 de dolari pentru cadouri, cand venitul sau este de 1.500 de euro pe luna?! "E simplu, n-am platit eu!" Afla cine a fost cu cash-ul!
05 mai 2015 EXCLUSIV! Silviu Prigoana isi defiinteaza fratele: “Pentru mine omul asta este mort! Cand el se distra cu pipitele si isi abandona sotia si copiii, eu ii plateam restanta la intretinere pentru ca familia lui risca sa fie evacuata din casa”
03 mai 2015 Actorii se plang ca reparatiile de TNB au fost facute de mantuiala: "Actorii isi sparg plamanii ca sa fie auziti de spectatori"
03 mai 2015 Paula Chirila se face "piesa"! Actrita se da pe mana unui estetician vestit
01 mai 2015 EXCLUSIV | Alina Laufer s-a operat in secret! A stat inchisa in casa o luna, dupa ce si-a facut doua operatii estetice! Foto inainte si dupa interventii!
01 mai 2015 Coincidenta nestiuta din viata actorului Florin Zamfirescu. Destinul i-a ras in nas!
01 mai 2015 EXCLUSIV | Terapie inedita! Maestrul Florin Zamfirescu adora sa imbratiseze copacii! “Prefer fagii ca au scoarta neteda de culoare argintie. Cand ii iau in brate simt fluturi in stomac. Cu brazi nu fac, sunt lipiciosi”