Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 31 in iul. 2015
Data Articol
31 iul. 2015 FOTO! Transformarile uluitoare suferite de Razvan Ciobanu in timpul dietei care l-a ajutat sa dea jos 87 de kg! Uite cum arata la 165 de kg si cat de mult s-a schimbat de cand cantarul ii indica 78 de kg!
31 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Mori de ras! Liviu Guta, patanie monumentala in vacanta din Antalya! "Ma vedeam legat si ridicat de vamesi! Stiam sigur un lucru: nevasta-mea nu trebuia sa afle!" Afla ce-a patit
29 iul. 2015 EXCLUSIV! Scandal urias in club! Cantareata Raluka s-a incaierat cu iubita fotbalistului Cristian Daminuta! Artista da cartile pe fata: "M-am intalnit in club cu acest baietas, da. S-au spart pahare si s-a creat taraboi"
28 iul. 2015 EXCLUSIV! Bucurie uriasa in familia uneia din cele mai bogate femei din Romania! Fata cea mica a Cameliei Sucu este gravida si va naste in toamna! WOW, viitoarea bunica arata de senzatie!
28 iul. 2015 DEZVALUIRI EXCLUSIVE! De ce nu poate divorta sotia inselata de cantaretul Mihai Chitu? Uite ce ii tine agatati pe cei doi si de ce tot amana sa ia o decizie radicala
28 iul. 2015 EXCLUSIV! Am aflat secretul lui Betty Salam! Fiica lui Florin Salam e atat de pudica, incat incearca sa ascunda faptul ca ii cresc sanii! "Poarta tricouri largi, bustiere stramte, ca sa nu-i iasa bustul in evidenta"
27 iul. 2015 Fiica Alinei Sorescu si a lui Alexandru Ciucu, mireasa la 1 an si jumatate! Iata fotografiile de 50.000 de like-uri!
26 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Asta e premiera verii! Raluca Badulescu, in costum de baie, la piscina! Cum arata dezbracata celebra blonda, dupa ce a slabit 66 de kilograme!
26 iul. 2015 Suferita tacuta si nestiuta a unui designer cunoscut de la noi. Laura Olteanu a fost diagnosticata cu diabet, afectiunea despre care se spune ca o fac oamenii care “au pierdut dulceata vietii”
25 iul. 2015 EXCLUSIV | Iata tatuajele secrete al Roxanei Dobre, iubita lui Salam! Am prins-o la plaja si i-am numarat 9 desene permanente gravidutei in luna a noua!
24 iul. 2015 Fuego, vacanta in Europa cu rucsacul in spate. “Mereu am parte de peripetii. In aprilie am hranit somnii cu pufuleti romanesti. Am zis sa merg pe principiul patriotismului”
23 iul. 2015 Raluca Badulescu e fan WOWbiz! Afacerista urmareste seara de seara poveste telenovelei lui Leo de la Strehaia si a femeilor lui!
23 iul. 2015 Catinca Roman, probleme cu fiica sa adolescenta. Sora Oanei Roman e macinata de zeci de spaime si temeri pentru fata sa, Calina. Tanara este de-o frumusete rapitoare!
23 iul. 2015 VIDEO | Gafa monumentala a unei cantarete de la noi! Cristina Spatar cu sanii lasati grav in noul videoclip. Cum a putut sa se lase filmata in halul asta?
22 iul. 2015 Moise Guran si-a anuntat decizia: pleca din TVR!
22 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV | E buna rau la 50 de ani! Romanita Iovan a renuntat la tinute scortoase. In ipostaza asta nu ti-ai fi imaginat-o vreodata! Uite-o calare pe motor!
22 iul. 2015 EXCLUSIV | S-a combinat cu un arab, dar incinge telefonul cu fostul. Carmen Minune continua sa vorbeasca cu Franco! Apropiatii dezvaluie motivele despartirii si spera intr-o impacare
21 iul. 2015 EXCLUSIV! Rasturnare de situatie! Irinuca s-a mutat cu Moni! Irinel Columbeanu ia in calcul posibilitatea de a petrece vacanta de vara cu... fosta sotie: "Ea e la timona".
21 iul. 2015 Pregatiri discrete pentru comemorarea lui Szobi Cseh
21 iul. 2015 Scandal, aseara, acasa la Bahmu. Maximus a facut criza de plans cand a aflat decizia tatalui sau
20 iul. 2015 FOTO EXCLUSIV | Alina Laufer si-a etalat fundul tunat la piscina! Prima aparitie cu posteriorul de brazilianca, dupa ce si-a injectat grasime din corp, ca sa arate beton!
20 iul. 2015 VIDEO | Delir total la concertul lui Fuego din comuna Trifesti! Satenii s-au imbulzit sa il atinga si au incins hore in jurul sau
04 iul. 2015 EXCLUSIV! Scandal urias la Prima TV! Vedetele televiziunii nu si-au primit salariile! Au inceput sa-si caute de lucru pe la alte posturi tv
03 iul. 2015 Cutremurator! Gogoase de la Trasnitii face marturisiri zguduitoare: “Sunt o persoana cu handicap"! "Nu mi-e rusine sa afirm asta. Am crescut cu ideea ca sunt diferit de ceilalti”
03 iul. 2015 Ele sunt gravidutele care vor naste in aceasta vara! Vezi toata lista si afla cand le vine sorocul!
03 iul. 2015 EXCLUSIV! Cum a gasit Tudor Petrut Romania dupa 25 de ani de absenta! Actorul din "Liceenii" a fost surprins placut: "Voi nu realizati cat de mult s-a schimbat totul pentru ca traiti aici. E fabulos!"
03 iul. 2015 EXCLUSIV! Si-a marit Betty Salam buzele? Fanii au acuzat-o ca nu recunoaste ca si-a facut operatie estetica! Fata manelistului rupe in premiera tacerea si vorbeste despre un subiect tabu!
02 iul. 2015 Foto exclusiv| Imaginea bucuriei absolute! Uite-l pe Prigoana, in culmea fericirii, alaturi de juniorii sai, in vacanta in Europa
02 iul. 2015 EXCLUSIV! Va amintiti de rivalul lui Banica jr. din "Liceenii"? Ce face si cum arata astazi Tudor Petrut! De 25 de ani traieste in America unde a dat lovitura chiar daca la inceput nu i-a fost usor
01 iul. 2015 Exclusiv! Primele declaratii despre scandalul de la preselectiile show-ului unde Loredana este jurat! Un concurent rupe tacerea si acuza ca artista si-a facut "jocurile"
01 iul. 2015 Dovada ca Velea nu a uitat-o pe Ana, fosta sotie, nici pana in ziua de azi. Artistul a ramas blocat in prima sa mare poveste de iubire!