Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 8 in apr. 2016
Data Articol
25 apr. 2016 EXCLUSIV | Mama lui Alexis, barmanita moarta la Colectiv: “In vis i-a spus ca face rochii de mireasa!". Vezi despre cine este vorba. Femeia, indurerata, petrece primul Paste fara fiica ei
24 apr. 2016 Video! Elena Merisoreanu traieste de doua luni cu o coasta fisurata! “E rupta in trei locuri si nu se mai sudeaza”
22 apr. 2016 Video exclusiv | Rona Hartner, spectacol total la “Roata Norocului”! "La 14 ani, jucam fotbal pe maidan” Aflati duminica, in emisiunea de la ora 20.00, daca vedeta il va face fericit pe baietelul pentru care concureaza
22 apr. 2016 Video! Jean Paler isi pune viata in pericol. Cardiac si cu 4 stenturi montate la inima, umoristul se spovedeste: ”Am mancat ca o dihanie. M-am ingrasat 12 kilograme in nici 3 sapatamani!
19 apr. 2016 Anca Serea, petrecere pentru baietelul pe care il va naste in curand: "E prima petrecere de acest fel pe care o fac! A fost ca la botez, ne-am distrat pana la 12 noaptea!” Nu o sa-ti vina sa crezi ce daruri au adus invitatele!
17 apr. 2016 EXCLUSIV! Silviu Prigoana vrea sa fie incinerat! "Nu platesc taxa de clopot, nu sunt colivar si nu doresc sa fiu mancat de viermi!" A stabilit deja regulile care vor trebui sa fie respectate la moartea sa! Urna va fi depusa la mormantul bebelusului pe care el si Adriana l-au pierdut la numai 3 saptamani
16 apr. 2016 FOTO! Andreea Raducan, din nou in sala de gimnastica! Si-a revenit incredibil dupa ce a fost operata de tumoarea de la picior! Iata cum arata si cu ce se ocupa in prezent marea campioana!
15 apr. 2016 FOTO EXCLUSIV! Raluca Badulescu isi arata IN PREMIERA sanii tunati! Dupa ce a slabit 70 de kg, a prins curaj! Poarta bluze transparente si a renuntat la sutien! Am aflat chiar de la ea cum isi intretine bustul! Totul se intampla... la dus!