Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 20 in apr. 2015
Data Articol
30 apr. 2015 Anca Pandrea nu a scapat de intalnirile nocturne cu Iurie Darie: "E momentul nostru de peste zi"
30 apr. 2015 Cum arata actrita Anna Szeles, fosta sotie a lui Florin Piersic, la 73 de ani!
29 apr. 2015 EXCLUSIV | Marturisirile fabuloase ale maestrului Florin Zamfirescu! Recunoaste ca isi spioneaza fosta sotie prin gardul casei! ”Ma uit prin gard: Ia... e masina, nu e? Aha, nu-i acasa. De ce nu isi gaseste un sot pentru ca ea chiar e o partida!”
29 apr. 2015 De ce o plange in asa hal mama Marioarei, pe fiica sa moarta. Secretele nestiute de Oana, incep sa iasa la iveala!
29 apr. 2015 Florin Zamfirescu, impotriva vaccinurilor din import: “De ce nu suntem lasati sa murim de moarte naturala, condusi la groapa de nepotii nostri?!” Citeste aici manifestul "Antivaccin" redactat de indragitul actor!
29 apr. 2015 WOWbiz.ro a aflat cine a ajuns in marea finala de la "Ferma". E pe viata si pe moarte! Astazi se decide cine castiga marele premiu de 50.000 de euro
29 apr. 2015 Mihai Margineanu, atac dur la adresa unui prezentator TV de la noi!
29 apr. 2015 EXCLUSIV! Anda, iubita lui Silvius Prigoana, vorbeste in premiera despre motivele care au adus-o pe patul de spital! A fost la Terapie Intensiva, in coma indusa! “17 zile nu am putut sa inghit mancare”
28 apr. 2015 Oana Zavoranu a uitat de existenta unui unchi bun! Iata cum este poreclit fratele de sange al Marioarei!
26 apr. 2015 Florin Calinescu e cel care a descoperit-o pe Oana Zavoranu! ”Am remarcat-o pe trecerea de pietoni. I-am spus imediat ca trebuie sa se faca actrita!” Uite cum a decurs intalnirea dintre cei doi si ce isi aminteste marele artist
25 apr. 2015 EXCLUSIV! Tragedia cumplita si nestiuta din familia Marioarei Zavoranu! Sora sa a murit inecata in Dambovita! Oana nu si-a cunoscut niciodata matusa! Vecinii vorbesc si astazi despre aceasta drama
25 apr. 2015 Noi amanunte ies la iveala despre bogatia uriasa a familiei Oanei Zavoranu
24 apr. 2015 Fotografii UNICAT de la inmormantarea Parintelui Arsenie Boca! Intra sa vezi pozele rare!
24 apr. 2015 Idila secreta din showbiz! Protagonisti: Nicu Alifantis si Lamia, fiica lui Radu Beligan
22 apr. 2015 EXCLUSIV! Florin Salam e fabrica de facut bani! A ajuns sa incaseze la o nunta in Ialomita o suma la fel de mare ca pentru un concert in strainatate
22 apr. 2015 EXCLUSIV | Silviu Prigoana, reactie soc dupa ce a auzit ca iubita lui Silvius ar fi vrut sa se sinucida inghitind pastile! "Daca vrei sa iti iei zilele nu iei pastille si nu scrii biletele, o faci si taci"
22 apr. 2015 Marioara Zavoranu, o milionara stransa la punga! A solicitat pictorului Murivale sa ii se faca un portret, dupa care a refuzat sa il mai plateasca:"Nu stiu ce a fost in mintea ei de m-a confundat cu groparii de la cimitirul sau". Vezi ce valoare are acum tabloul!
18 apr. 2015 EXCLUSIV | Anca Pandrea, comportament bizar cand vorbeste despre Iurie Darie. A scos din vocabular cuvintele "mormant", "loc de veci" si "parastas" si le-a inlocuit cu altele mai "caldute"
18 apr. 2015 EXCLUSIV! Raluca Badulescu si intelepciunea la care a ajuns dupa sarbatori:”Am avut zece mese pe zi! Indiferent daca acum sunt slaba, in mine traieste tot un om gras care se uita disperat dupa mancare si e innebunit cand simte miros de paine calda”
10 apr. 2015 EXCLUSIV! Drama Oliviei Steer! O intamplare cutremuratoare a schimbat-o total! Asa a ajuns sa fie obsedata de hrana sanatoasa, sa-si piarda increderea in medici si in tratamentele de preventie sau medicamentoase