Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 10 in nov. 2015
Data Articol
30 nov. 2015 EXCLUSIV! Mama lui Alexis, avertisment cumplit! Femeia nu uita si nu iarta dupa ce si-a pierdut fiica in tragedia de la Colectiv! ”Piedone sa fie dus iar in arest! Acolo sa ramana si patronii clubului. Nu voi permite ca ei sa isi faca Sarbatorile acasa, iar noi, parintii, sa ne smulgem parul si sa ne plangem copiii"
28 nov. 2015 DEZVALUIRI | Drama teribila prin care a trecut Cozmin Gusa! Ioan, fratele consilierului politic, a suferit in 2007 un accident de munca soldat cu arsuri pe 80% din suprafata corpului!
28 nov. 2015 EXCLUSIV | Fostul iubit al Margheritei trimite mesaje care ar putea fi interpretate drept declaratii de razboi! Peter Kai incearca sa intimiteze familia lui Ionita de la Clejani? E ireal cum s-a pozat tanarul din Beirut!
24 nov. 2015 Silviu Prigoana, declaratii halucinante despre accidentul fiului sau, Silvius: "A incercat el sa ma intrebe daca nu am pe cineva sa il ajute, dar nu i-a mers!"
07 nov. 2015 VIDEO | Astrologul Mariana Cojocaru arunca bomba! “Anul viitor va fi si mai rau! 2015 a fost anul Oii, 2016 va fi cel al Maimutei. Si daca oaia e domestica si blanda, maimuta SFASIE!”
05 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Ce fel de sefa e Andra si cum se poarta cu angajatii sai! Un om din echipa cantaretei a dat totul "din casa"! Afla despre cine e vorba
05 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! La doi ani de la cosmarul divortului, Sorana Mohamed si-a refacut viata! Iubeste si este iubita! Fosta componenta a trupei A.S.I.A si-a prins fostul sot ca o insela cu o... dama de companie! Declaratii in premiera
04 nov. 2015 EXCLUSIV! Cumnata lui Salam e disperata! A salvat o fata din iadul de la Colectiv si nu mai stie nimic de ea! "O caut pe fata cu aparat dentar. Asta e tot ceea ce stiu despre ea. Am dus-o la Spitalul Coltea!"
03 nov. 2015 FOTO Gest incredibil facut de suporterii dinamovisti in memoria victimelor de la Colectiv!
01 nov. 2015 Gabriela Cristea, devastata de tragedia din Colectiv: “Ai nostri canta in cluburi periculoase” Ea se teme pentru viata lui Tavi