Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 20 in sept. 2015
Data Articol
30 sept. 2015 VIDEO SAVUROS! Interviu la dublu cu Adina Halas si Valentina Pelinel despre anii de liceu! Stiai ca blondele au fost colege de scoala? Uite ce trasnai faceau!
30 sept. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Bianca Ionita, declaratia ce-i va soca pe cei sensibili: "Mi-am gustat laptele matern! Sotul meu nu a vrut sa incerce" Blonda este mama unei fetite de aproape patru luni
28 sept. 2015 FOTO EXCLUSIV! Andreea Marin si sotul ei s-au distrat pe cinste la bairam ! Tuncay si-a dus Zana la Sarbatoarea Sacrificiului din Parcul IOR, unde s-au servit kebab, sarailii si baclavale
28 sept. 2015 FOTO EXCLUSIV! “Grasuta” de la “Romanii au talent” a devenit aproape silfida! Alina Dinca a slabit 40 de kilograme! Acum e fericita ca va incapea la nunta in rochita de mireasa la care a visat mereu!
27 sept. 2015 VIDEO | Delia s-a ingrasat considerabil! Rochia mulata purtata de diva la concertul lui Brenciu arata exact cat de "pufoasa" e vedeta!
26 sept. 2015 Baiatul lui Adrian Sobaru, tvr-istul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost admis la Politehnica! Desi sufera de autism, tanarul a ajuns sa fie student la stat!
26 sept. 2015 VIDEO! Rita Muresan sufera de sindromului cuibului gol: “Plang printre rafturi la supermarket!”
26 sept. 2015 Peripetiile Adrianei Iliescu in vacanta petrecuta alaturi de fiica sa! Cea mai varstnica mama din Romania si-a dus fetita pe litoral
25 sept. 2015 FOTO WOW! Vaduva lui Nae Nicolae arata beton! Si-a aratat sanii imensi intr-o rochita decoltata! Transformarea asta te va lasa cu gura cascata! Nu mai sufera dupa milionarul spulberat de tren! Zici ca e Sophia Loren!
25 sept. 2015 VIDEO! Dana Roba, scufundata in cristelnita! Avem momentul botezului prin care fosta amanta a lui Guta a trecut la pocaiti! E de senzatie!
24 sept. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Giulia Nahmany, interviu zguduitor despre pierderea mamei sale! “Eu daca vedeam pe strada o mama alaturi de fiica sa, recunosc, eram invidioasa, geloasa. Imi spuneam: De ce mama mea? De ce a fost ea cea luata, ea care avea doar 59 de ani?!”
24 sept. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Genial! Eliza Iliescu e fan Vacanta Mare! Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din lume, ne-a povestit cum reactioneaza pustoaica, sambata seara, cand incepe serialul de la Kanal D
22 sept. 2015 EXCLUSIV! Totul despre nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantinescu! Avem toate detaliile chiar de la mireasa! “Ceremonia va avea loc pe o pajiste, in aer liber, nu in incinta unei biserici” Afla de ce!
22 sept. 2015 Exclusiv! Primele declaratii ale Danei Roba dupa ce s-a pocait! Fosta amanta a lui Nicolae Guta a renuntat la viata desfranata si a luat calea credintei: ”Prietenii m-au parasit pentru ca nu mai sunt implicata in potopul lor de desfrau”
21 sept. 2015 Exclusiv| La 77 de ani, Adriana Iliescu vorbeste despre barbati. Cea mai varstnica mama din Romania a fost ceruta de sotie de un pensionar vaduv si cu situatie!
04 sept. 2015 FOTO | Problemele de sanatate ale lui Cristi Minculescu continua! Liderul trupei Iris are mana inspaimantator de umflata, desi poarta fasa elastica de mai bine de o luna!
04 sept. 2015 VIDEO | Cum a reactionat Florin Salam acum 15 ani cand i s-a nascut primul copil! Habar nu aveai ca piesa asta a fost compusa pe loc pentru Fanica, dupa ce a adus-o pe lume pe Betty!
03 sept. 2015 FOTO EXCLUSIV | Bogdan Vladau s-a spovedit chiar de ziua lui. Uite-l ingenunchiat la altar, cu capul acoperit de patrafirul preotului!
01 sept. 2015 EXCLUSIV! Betty Salam recunoaste ca s-a ingrasat! “Sa ne intelegem, nu sunt cat usa! Dar da, nu am mai tinut cont de ce si cand mananc“ Fiica manelistului ne-a spus si ce masuri va lua ca sa slabeasca urgent
01 sept. 2015 EXCLUSIV | Cum isi va dezgropa mama, Oana Zavoranu. “Stiu ca sunt unii care ma considera nebuna si ma vad scormonind prin morminte”. Primii pasi au fost facuti, uite ce urmeaza. Oamenii Procuraturii au fost pusi la treaba