Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 7 in ian. 2016
Data Articol
25 ian. 2016 EXCLUSIV! Gata, Barbie de Romania si-a facut interventia la falcute! Avem primele fotografii realizate inainte si dupa procedura de la nivelul obrajilor! Blonda era complexata pentru ca era prea bucalata! Azi, Barbie vine la Teo sa-si spuna povestea, nu rata o editie de senzatie
11 ian. 2016 EXCLUSIV! Cutremurator! Partenera lui Jean de la Craiova de la “Dansez pentru tine” si-a ingropat mama in ziua de Craciun! Sandra Neacsu si-a salvat tatal de cancer, dar a pierdut-o pe cea care i-a dat viata!
09 ian. 2016 FOTO DE SENZATIE! Vaduva milionarului spulberat de tren, de la lacrimi si doliu, la sclipici si petreceri de Hollywood! Transformarea Ioanei Nae e fenomenala!
09 ian. 2016 FOTO EXCLUSIV! Cum poate scapa Alina Vidican de tatuajele oribile cu Cristi Borcea! DJ Wanda ii spune cu ce poate sa le inlocuiasca! "Chipul sotului ei poate fi acoperit de un lup!" Vezi ce solutie a gasit si pentru "oroarea" de pe mana
05 ian. 2016 EXCLUSIV! Luminita Nicolescu confirma ca tatal copilului Valentinei Pelinel este Cristi Borcea! “Profa” o pune la zid pe Alina Vidican! “Un barbat nu pleaca niciodata de la bine si nu il vei aduce niciodata inapoi cu o astfel de atitudine”
05 ian. 2016 EXCLUSIV! Monica Gabor si-a uitat fetita! Avem informatii-bomba direct de la Irinel Columbeanu! Moni nu a vazut-o pe Irina de aproape 6 luni!
02 ian. 2016 Betty Salam tradata de gesturi! I-a pus mana pe burtica si a sarutat-o cu foc!