Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 6 in mai 2016
Data Articol
30 mai 2016 EXCLUSIVITATE! Gestul emotionant facut de Mihai Mitoseru la inmormantarea tatalui sau: "I-am luat sicriu visiniu. El tinea cu Rapid, a iubit echipa asta toata viata!" Vedeta TV a plans in hohote!
30 mai 2016 VIDEO Mitoseru, interviu cutremurator! Ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca tatal sau sa-si dea sufletul! Prezentatorul tv a vorbit si despre situatia cumplita din familia sa! "Tata a murit, soacra-mea e internata, mama are ruptura de menisc. Indiferent cum a fost el si cum a considerat sa ma iubeasca, a fost tata! M-a facut!"
27 mai 2016 EXCLUSIV! Iti amintesti de "fata rea" din filmul "Maria Mirabela"? Azi Medeea Marinescu se pregateste sa nasca! "Fiul meu isi dorea foarte mult un fratior. Mi-a promis ca va fi ajutorul meu, asa ca imi pun baza in el" Declaratii exclusive ale uneia din cele mai indragite actrite din Romania
26 mai 2016 EXCLUSIV! Florin Zamfirescu, reactie geniala la auzul vestii ca fosta sotie, Catalina Mustata, s-a maritat! “Daca se muta in Texas si vinde casa o cumpar eu! Imi vreau copacul inapoi” Actrita s-a casatorit cu un cetatean american
20 mai 2016 EXCLUSIV Cornel Constantiniu traieste de 20 de ani ca cu electrozi implantati pe creier. E ca un robot: "Are niste fire care pleaca din cap. Nu le-am vazut niciodata, dar avem telecomanda"
12 mai 2016 EXCLUSIV | Stela Popescu e in al noualea cer: “Voi deveni strabunica la sfarsitul lui iunie!” Afla ce nepoata i-a facut bucuria, ce sex are copilasul si unde se va naste!