Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Alina Radulescu, WOWBiz

Recomanda:
505 articole publicate pe WOWBiz 17 in oct. 2015
Data Articol
29 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Iubita lui Vanghelie umbla cu ditamai ceasul de aur la mana! In timp ce pe primarul aflat in arest la domiciliu DNA-ul l-a lasat fara colectia de ceasuri, Oana poarta o adevarata bijuterie de zeci de mii de euro!
28 oct. 2015 EXCLUSIV! Augustin Viziru a castigat 240.000 de dolari din poker! A devenit jucator profesionist, cu acte in regula! Pentru el, aparitiile in telenovele si show-uri de televiziune au ramas la stadiul de hobby
19 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Alina Vidican a facut senzatie cu un decolteu ravasitor! S-a intamplat cu putin inainte de cel mai secret botez al anului! Acestea sunt cele mai sexy imagini paparazzi cu sotia lui Borcea
14 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Primele imagini cu Victor Hanescu dupa ce a lesinat pe terenul de joc! Incruntat, cu o privire usor pierduta si evident slabit, tenismanul e de nerecunoscut
14 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Fiica lui Vadim, aparitie sexy dupa moartea "Tribunului"! Uite-o pe Jeni machiata, aranjata, cu un decolteu generos si toata numai un zambet. Nici nu zici ca abia i-a decedat tatal!
08 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV | "Soacra" lui Vanghelie a facut cumparaturi pentru primarul arestat la domiciliu. Uite-o pe mama Oanei Niculescu Mizil cum cara oale, ligheane si mancare la resedinta celor doi politicieni, din Snagov. Femeia a facut un adevarat tur de forta
07 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Probleme in casnicie pentru Ilie Nastase? In ultima perioada, fostul tenisman si Brigitte Sfat sunt vazuti din ce in ce mai rar impreuna!
06 oct. 2015 Video exclusiv | Impacare istorica intre Viorel Paunescu si Dumitru Dragomir. Cei doi granzi ai fotbalului autohton au fumat pipa pacii pe o banca in parc, dupa o cearta pornita de la o partida de poker din urma cu cativa ani!
06 oct. 2015 EXCLUSIV! Nu exista ceva mai emotionant! Fosta iubita a lui Catalin Haldan e mereu cu gandul la regretatul fotbalist! La 15 ani de la moartea "unicului capitan", Roxana marturiseste: "Il simt alaturi de mine mereu!" Vezi cat de bine le statea impreuna!
05 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Roxana Vancea, aproape in fundul gol pe strada! Imagini interzise cardiacilor! Frumoasa forteaza vara in tinute criminale, fara sa tina cont de vremea de afara!!
04 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Clipe de groaza pentru Mihai Costea! Iubita fotbalistului a fost dusa de urgenta cu salvarea la spital! In acest timp Nila era pe teren la un meci de Liga 1! Dupa partida, a fugit intr-un suflet la ea
04 oct. 2015 VIDEO! Ilie Nastase a luat-o la pas prin Dorobanti si a studiat oferta de case!
04 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Bebelusul lui Tudor Chirila, internat de urgenta! Artistul s-a dovedit un tata exemplar, dar extrem de bizar! A mers la fiul sau si a dat un recital teatral pe balconul spitalului!
04 oct. 2015 VIDEO! Loredana Groza, "parasita" de chitarist! Vezi cu cine s-a combinat omul bun la toate din preajma artistei!
02 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Miliardarul Dan Nicorescu are un tupeu fantastic! Si-a parcat iar bolidul de 500.000 de euro intr-o statie RATB!
01 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Faze comice cu socrul Elenei Basescu! Bebe Ionescu a mers la o croitorie de cartier si a scapat hainele pe jos! Apoi era cat pe ce sa strice portbagajul bolidului de lux al lui Syda!
01 oct. 2015 Video exclusiv| Dupa ce a nascut, iubita lui Florin Salam este tinuta ca in puf! Mama Roxanei Dobre ii face toate poftele fiicei sale