Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Alina Radulescu, WOWBiz

Recomanda:
505 articole publicate pe WOWBiz 32 in dec. 2015
Data Articol
30 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Paul Ipate se intelege GENIAL cu baietelul lui Jojo! Cei trei formeaza deja o familie! Actorul joaca perfect in "rolul" de tata vitreg pentru pusti
30 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Ravasita de vestea ca rivala ar putea fi gravida cu Borcea, Alina Vidican face gesturi incredibile! Isi saruta pe gura baietelul in mijlocul mall-ului! Sunt primele imagini cu sotia dinamovistului dupa ce s-a zvonit cu Valentina Pelinel ar fi insarcinata cu acesta
30 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Vova Cohn, aparitie misterioasa la un restaurant de fite din Capitala!
29 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Iubita lui Salam, cea mai sexy graviduta a anului 2015! Toata lumea a ramas cu gura cascata cand a vazut-o dezbracata la plaja! Si alte vedete din Romania, desi insarcinate, nu si-au pierdut sarmul si sex-appeal-ul!
29 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! De Craciun, marele Ilie Nastase a fost un mos darnic pentru o intreaga familie! Fostul mare tenismen a cheltuit fara numar de Sarbatori pentru fetele sale
28 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Bunaciunile verii 2015! Ele au facut ravagii in costum de baie. Care a fost cea mai sexy, cea mai vulgara, cea mai penala si cea mai bizara aparitie la piscina din vara trecuta!
28 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | De Sarbatori exista si exceptii: CRBL, un artist cam singurel!
28 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Cele mai triste imagini din 2015! Ele sunt vedetele care au cedat nervos si au izbucnit in lacrimi in plina strada! Momente de drama autentica cu Andreea Marin, Alina Vidican si Cristina Spatar
28 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! La 17 ani, fiul lui Dan Bittman e mai inalt cu un cap decat tatal lui! Pana acum nu l-ai vazut niciodata! Solistul trupei Holograf si-a chemat de urgenta baiatul sa-l ajute la alegerea cadoului pentru Liliana Stefan, femeia care ii sta alaturi de peste doua decenii!
27 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Lavinia Parva, la intalnire cu "soacra" in cea mai scurta fusta pe care o avea acasa! Mama lui Stefan Banica jr n-a comentat, desi Andreea Marin o invatase cu tinute mult mai sobre
27 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Alina Vidican isi aprinde tigara chiar in nasul fiicei lui Borcea! Cand va vedea aceste imagini, dinamovistul va innebuni de furie! Sotia lui "a comis-o" cand a iesit la cumparaturi cu Antonia, fata lui Cristi din prima casatorie
27 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! "Bizonul" se simte tot mai atras de Romania! Gnohere, golgheterul lui Dinamo, si-a petrecut Craciunul la Bucuresti!
24 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Afara sunt 15 grade si e soare, dar Cream a vrut sa le arate tuturor ca are blana noua! Am surprins-o pe cantareata la mall intr-o ipostaza cel putin penibila!
23 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Alba sau neagra? Andrei Stefanescu este din ce in ce mai atasat de actuala sa iubita, Antonia! Ne pregatim de nunta?
23 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! "Diriginta" Loredana, cu decolteul la vedere, a iesit cu toata clasa in oras! Artista si-a scos fiica, dar si pe colegii acesteia la o plimbare prin mall
23 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Nu mai sta sa te socoti, da-i sotiei tot ce poti! Nicu Paleru si-a scos consoarta la cumparaturi si a parasit hipermarketul cu caruciorul "full"
22 dec. 2015 Uite ce femeie sexy a lasat Piturca - Vica, provocatoare pe strada intr-o rochie care ii arata perfect formele
22 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Octavia Geamanu a intrat adanc in familia sotului. Vezi cu masina cui circula prin oras sotia lui Marian Ionescu?!
22 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! E oficial: Dan Chisu si Alina Chivulescu s-au cuplat! Ei formeaza cel mai nou cuplu monden din Romania! Nu se mai ascund, se imbratiseaza in public! Regizorul n-a avut noroc la poker, dar are noroc in dragoste cu frumoasa Bela din "La Bloc"
19 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Corina Bud si-a ales cadoul de Mos Craciun! Vezi ce accesoriu vestimentar extrem de scump isi doreste cantareata. A mers sa-l probeze cu ...sfarcurile la vedere!
18 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Cantaretul Florin Grozea a uitat complet de bunele maniere: dupa o masa cu toate cele, s-a scobit temeinic intre masele!
16 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | "Liberalul" Atanasiu isi "petrece" cu mandrie sotia mai tanara cu 18 ani, prin restaurante, baluri, cafenele si localuri
14 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Augusta Lazarov i-a dat un avertisment serios sotului in public! "Dragul meu, marimea conteaza!" Vezi ce reactie a avut Andreas Petrescu, barbatul cunoscutei producatoare TV!
13 dec. 2015 FOTO! Victoras s-a retras de la oras! Mostenitorul imperiului Micula s-a saturat de fitele din club si s-a refugiat in munti!
13 dec. 2015 Despartire emotionanta a lui Adi Mutu de India! Si-a luat la revedere de la fanii lui Pune City! Acestia, in semn de recunostinta, au arborat steagul Romaniei la ultimul meci de campionat
13 dec. 2015 "Teapa anului" in sporturile de contact! I-au adus lui Morosanu "carne de tun! "Moartea din Carpati" a fost pusa sa se bata in gala de la Torino cu un "sportiv" care, la 34 de ani, a sustinut 3 meciuri in 5 ani!
09 dec. 2015 Dan Chisu si Alex Piturca, printre favoriti la cel mai mare turneu de poker organizat vreodata in tara noastra!
09 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Dorian Popa, "atacat" de fani intr-un centru comercial. Artistul aproape ca a uitat de iubita, cand i-au iesit in cale niste indivizi cu apucaturi destul de bizare!
09 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Niciodata nu l-ai vazut pe Cotabita atat de tandru cu iubita lui! Cantaretul e mai in forma ca oricand! Artistul si-a revenit aproape complet dupa marea cumpana prin care a trecut: pare plin de viata, iese cu prietenii si ii acorda toata atentia Alinei
05 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Alina Vidican a iesit cu baietelul ei la cumparaturi si a lasat 1.000 de lei fara sa clipeasca doar la jucarii! Asa s-a pregatit sotia lui Borcea pentru Mos Nicolae! Face tot ce poate ca micutul sa nu mai sufere pentru ca tata nu e aproape
04 dec. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Cristina Rus continua sa socheze Capitala cu tinute de mii de euro! Nici n-ai zice ca a trait o drama cand sotul ei a fost arestat! Vezi cu cata grija si-a protejat geanta de fite, atunci cand s-a suit in bolidul ei de lux!
01 dec. 2015 Japca fara pic de scrupule la un turneu de fotbal pentru copii! O pitipoanca pe post de arbitru-asistent a "tras" pe fata cu echipa organizatoare, ca pe vremea "cooperativei" lui Jean Padureanu!