Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Lili Lascar, WOWBiz

Recomanda:
780 articole publicate pe WOWBiz 86 in feb. 2016
Data Articol
29 feb. 2016 FOTO! Dovada ca "Printisorul" Nicu Ceausescu si Donca Niculescu-Mizil se iubeau! Uite-i intr-un moment de tandrete, in vacanta, la munte!
29 feb. 2016 FOTO! Baietelul Elenei Basescu e adorabil! Are ochii albastri si seamana perfect cu fostul presedinte! "E leit bunicul lui!"
29 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Pe Lucian Viziru il stie o tara intreaga, dar uite ce sotie sexy are! Jumatatea actorului a facut furori cu o rochie neagra, la un eveniment!
28 feb. 2016 FOTO | Ana-Maria Barnoschi, mai provocatoare ca niciodata! Uite-o in lenjerie intima...
27 feb. 2016 FOTO! "Argentina" din "Inima de tigan" arata WOW! A slabit mai bine de zece kilograme cu o dieta celebra si nu se mai machiaza! E nedespartita de Doinita Oancea!
27 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Moment penibil pentru Lucian Viziru si sotia sa! Au comandat sampanie la un eveniment, dar barmanul nu a vrut sa le dea! N-ai sa crezi care e motivul!
27 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ea este cea mai frumoasa si tanara participanta la Eurovision! Se numeste Florena si ne-a spus de unde vine numele ei deosebit! "Trebuia sa fiu baiat!"
26 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV! Toti barbatii si-au dorit sa vada "minunea" asta! Cea mai sexy poza cu Flavia Mihasan! Vedetei i s-a vazut sanul!
26 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ei sunt cea mai mare bucurie a Cristinei Spatar! "Sunt o mama permisiva!" Artista are doi copii superbi!
26 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Dezvaluiri de senzatie ale Cristinei Siscanu! Nu-ti imaginezi cum a putut sa reactioneze cand a auzit primul "te iubesc" de la Madalin Ionescu! El tinea multe femei celebre la distanta, dar s-a indragostit lulea de colega de serviciu!
25 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Aroganta Ilincai Vandici la adresa Andreei Balan! Vedeta Kanal D a facut misto de aparitia artistei cu prietenul ei! "Lumea e panicata ca a venit Andreea Balan cu iubitul! WOOOW"!
25 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Maria Marinescu, scene tandre cu sotul! S-au imbratisat, s-au masat si s-au tachinat la un eveniment monden!
25 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Dovada CLARA ca isi iubeste sotul in ciuda problemelor grave din casnicie! N-ai sa crezi ce-a spus Cristina Spatar despre barbatul ei! Cine nu si-ar dori o asemenea sotie?
25 feb. 2016 VIDEO! Xonia, aparitie socanta la un eveniment monden! A purtat o rochie sumara si i s-au vazut chilotii!
25 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Andreea Balan, sarutata tandru de iubitul ei! Pe care parte a corpului crezi ca a pupat-o?
25 feb. 2016 FOTO! Detaliul care demonstreaza cat de mult isi iubeste Andreea Banica fetita! Husa telefonului ei spune tot!
25 feb. 2016 Mirela Boureanu Vaida are o sarcina usoara, dar e coplesita de pofte! "Popcorn, tortillas cu chilli si hrean"!
25 feb. 2016 FOTO COMPARATIV! Barbie de Romania, prima aparitie dupa ce si-a micsorat falcile! S-a vopsit si a renuntat la look-ul de papusa!
24 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV | Anca Pandrea si-a uitat cutitul si furculita pe mormantul lui Iurie Darie! Actrita a dat, in cimitir, o "mini-petrecere" de ziua actorului! N-ai mai vazut asa ceva la niciun loc de veci!
23 feb. 2016 FOTO! Te-ai gandit vreodata ca Serghei Mizil are o asemenea sotie? La 56 de ani, Cora este frumoasa, are picioare perfecte si... doua ocupatii! E afacerista si... consilier spiritual!
23 feb. 2016 Ce simpatica e Lidia Buble! N-ai sa crezi cum il alinta pe iubitul ei, Razvan!
22 feb. 2016 VIDEO | Andreea Mantea a dezvaluit motivul pentru care si-a pus silicoane! Vedeta spune si in ce conditii ar mai face si alte operatii estetice
22 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Elena Basescu arata TRASNET! S-a distrat in club in cea mai scurta rochita rosie pe care o avea acasa! A atras toate privirile! Dupa doua nasteri, fiica lui Traian Basescu poate sa revina pe podium!
22 feb. 2016 FOTO! Pe analistul politic Mugur Ciuvica il stie toata tara, dar stai sa vezi ce fiica frumoasa are! Adolescenta invata foarte bine si cocheteaza cu modelingul!
22 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Elena Gheorghe s-a ingrasat doar cateva kilograme cand a fost gravida, si a iesit din maternitate cu silueta de model! Artista le spune mamicilor cum a reusit!
21 feb. 2016 FOTO! Si-a pus trupul la bataie! Asa "a produs" Loredana Chivu bani sa-si schimbe masina! Imagini incredibile cu blonda, cu bancnote in sutien!
21 feb. 2016 Dani Otil a dezvaluit numele femeii la care viseaza! Este focoasa, dar nu e nici Raduleasca, nici Flavia! "E o femeie complexa si completa!"
21 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV! Imagini geniale cu baiatul Ioanei Tufaru! Copilul de patru luni e superb! Nu seamana nici cu mama, nici cu tatal! E leit bunicul lui!
21 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Umoristul Dan Badea a dat cu bata in balta la intalnirea cu o blonda! A cascat de n-a mai putut si nici nu a pus mana la gura!
21 feb. 2016 FOTO COMPARATIV! Transformarea incredibila a Lidiei Buble! De cand e iubita lui Razvan, si-a schimbat look-ul! Nu mai e pustoaica inocenta care canta “Simtim la fel”!
21 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ce familie frumoasa are Mirela Boureanu Vaida! A iesit cu sotul si cu ingerasul ei de fetita la mall! Vedeta e din nou insarcinata! Avem imagini senzationale cu ea in ipostaze in care n-ai vazut-o niciodata
20 feb. 2016 FOTO COMPARATIV! Dupa trei ani in care a avut si ea silueta, Ozana Barabancea este acum mai "rotunda" ca oricand! Cu dieta, reusise sa dea jos mai bine de 30 de kilograme
20 feb. 2016 VIDEO Andreea Mantea este o bucatareasa excelenta! A gatit o ciorba cu ciolan afumat! N-ai sa crezi cat de repede a taiat telina!
20 feb. 2016 VIDEO Florin Salam a trecut de la stilul Michael Jackson, la dansuri din buric! S-a unduit, in genunchi, ca o cadana si i-a lasat masca pe toti!
20 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ioana Tufaru, felicitata de medici! Ne-a povestit cum i-a impresionat pe doctorii care l-au ingrijit pe baiatul ei! Micutul a avut pneumonie!
19 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Iubitul simpaticei Ana-Maria Barnoschi e topit dupa vedeta! Gestul pe care l-a facut ca sa-i demonstreze ca o iubeste va emotiona toate femeile! Raspunsul ei a fost la fel de tare!
18 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ti se rupe sufletul! Parintii lui Ionut Anghel au lasat la locul de veci al fiului lor niste obiecte pline de semnificatie, sa-i protejeze sufletul baietelului omorat de caini!
18 feb. 2016 FOTO | Florin Salam, cat pe ce sa fie luat pe sus de fani intr-un club din Spania! Femeile s-au extaziat cand l-au vazut!
18 feb. 2016 Dovada ca Adi Minune isi adora fetele! Are concert langa Roma, iar dupa spectacol merge sa cumpere cadouri de 1 si 8 Martie!
17 feb. 2016 FOTO IN PREMIERA! Iti vine sa crezi ca acest scolar cu chip angelic a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti "baieti rai" din Romania? Este plin de tatuaje si are look de mafiot!
17 feb. 2016 Este celebru, are sute de mii de fane si o situatie financiara buna, dar ai idee care a fost primul job al lui GEØRGE? Nu ti l-ai fi imaginat in aceasta ipostaza!
17 feb. 2016 FOTO! WOW! Andreea Banica a primit un super cadou de 2.500 de euro de Valentine's Day! Toate doamnele si-ar dori sa fie rasfatate asa!
15 feb. 2016 Serghei Mizil a comis-o grav de Valentine’s Day! Sotia lui o sa bage divort cand o sa auda ce declaratie a dat!
15 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ioana Tufaru traieste un cosmar! Plange in curtea spitalului unde e internat bebelusul ei! "Medicii i-au gasit un inceput de pneumonie! Nu am vrut sa-i las sa-mi intepe baiatul in cap!"
14 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cristina Spatar NU divorteaza! Artista rupe tacerea! "Ma vad alaturi de sotul meu si de copii si peste 10, si peste 20 de ani!" Vedeta ne-a povestit cum o rasfata barbatul ei in luna femeilor!
14 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Toata lumea il stie pe legendarul Helmuth Duckadam, dar noi ti-o prezentam pe sotia fostului sportiv in varsta de 56 de ani! Alexandra este frumoasa, sexy si spune ca nu a primit niciodata flori de la sotul ei!
14 feb. 2016 Imagini incredibile! In pragul primaverii, mormantul lui Iurie Darie e plin de beteala, globuri si crengi de brad! Anca Pandrea a mai adus cateva decoratiuni la locul de veci!
14 feb. 2016 Cristina Spatar este de nerecunoscut! Vedeta a slabit enorm!
14 feb. 2016 La 51 de ani, cea mai tanara fiica a Regelui Mihai arata exceptional! Principesa Maria nu are niciun rid!
12 feb. 2016 FOTO Incredibil! Nasul Andreei Tonciu, Laurentiu Reghecampf, a plecat la jumatatea cununiei! Afla ce s-a intamplat de si-a lasat finii singuri la Primarie
12 feb. 2016 FOTO Mama Andreei Tonciu, trista ca i s-a maritat fata?! Uite ce abatuta este femeia! Intra sa vezi imaginea care spune o mie de cuvinte
12 feb. 2016 FOTO! De cand iubeste cu patima, Renata a slabit cateva kilograme! Bruneta arata WOW!
12 feb. 2016 Carmen Minune, declaratie surprinzatoare! "Plang des!" Artista ne-a dezvaluit motivul!
12 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Momente halucinante! Ioana Tufaru a plans la mormantul mamei, cu bebelusul in brate, pe o ploaie torentiala! Cuvintele pe care le-a spus in fata locului de veci sunt emotionante!
12 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV | Toata lumea il cunoaste pe What's Up, dar noi ti-i prezentam pe parintii lui! Maria si Roni se iubesc si se respecta dupa 30 de ani de casnicie si sunt un exemplu pentru fiul lor!
12 feb. 2016 EXCLUSIV! Ioana Tufaru s-a internat in spital cu baietelul ei! "Luca tuseste si vomeaza!" Femeia trece prin momente cumplite cu fiul nascut prematur!
11 feb. 2016 VIDEO! Elena Gheorghe da tot din casa! Vedeta spune cum a slabit dupa Sarbatori si cum a reusit sa previna aparitia vergeturilor in timpul sarcinii! Solista are o silueta de manechin!
11 feb. 2016 Diva Catrinel Menghia este o gospodina model! Spala, face curatenie si calca!
10 feb. 2016 Credeai ca pe Florin Salam il maseaza o thailandeza sexy? Nicidecum! N-ai sa crezi CE ii face masaj indragitului manelist!
10 feb. 2016 Legatura incredibila dintre Loredana Chivu si "Pisi" din "Inima de tigan"! Actrita a urat-o pe fosta asistenta tv pentru ca i-a suflat iubitul milionar!
10 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV! Avea 90 de kilograme, iar azi arata ca un manechin! Uite-o pe Adina Bourceanu intr-un costum de baie sexy! S-a pozat asa in cel mai mare spa termal din Europa!
09 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV! Imagini incredibile! Dansatoarea preferata a lui Leo de la Strehaia a "paralizat" clientii unei sali de fitness! Larisa si-a facut aparitia aproape dezbracata si puteai sa juri ca e in fundul gol!
09 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV! "S-a tunat" si ne-a aratat TOT! Fosta iubita a lui Stelian Ogica s-a pozat dezbracata in solar! Dansatoarea lui Leo a renuntat si la chiloti!
08 feb. 2016 VIDEO! Andreea Mantea a gasit cea mai buna solutie impotriva vergeturilor! A scapat de semnele inestetice aparute in timpul sarcinii fara tratamente cu laser! Metoda ei e simpla si nu costa mai nimic!
08 feb. 2016 FOTO! Sunt doi dintre cei mai mediatizati prezentatori tv, dar fanii inca ii incurca! La o poza cu pantofii lui Razvan, postata de Lidia Buble, mai multi admiratori i s-au adresat lui Dani! Lidia a reactionat imediat!
08 feb. 2016 FOTO! Ana-Maria Barnoschi, blonda! Iti place cum ii sta?
08 feb. 2016 Gigi Becali, zeu in penitenciarul Jilava! Milionarul ar fi dat sute de mii de euro pentru imbunatatirea conditiilor de detentie! "Apa era plina de mormoloci!"
08 feb. 2016 EXCLUSIV! In numai o luna, Florin Salam isi acopera cheltuielile enorme de la botez! Va castiga 16.000 de euro doar din concertele in diaspora!
08 feb. 2016 VIDEO! Anda Adam arata impecabil la doua luni dupa ce a nascut! S-a filmat la sala ca sa le arate fanilor ce exercitii a facut ca sa-si revina atat de repede!
07 feb. 2016 FOTO! Atentie, domnilor! Ea este cea mai sexy milionara din Romania! "Printesa supermarketurilor" este "burlacita" si putred de bogata! Alexandra Ghinea adora vacantele de lux si este o obisnuita a cluburilor de fite!
07 feb. 2016 Protest la "Tudor Vianu"! Ce spun elevii despre profesorul acuzat ca le-ar fi umilit un coleg! L-ar fi pus sa se tarasca in genunchi ca sa-i mareasca o nota!
07 feb. 2016 FOTO & VIDEO! Andreea Mantea are cel mai dulce baietel! Cum arata o zi din viata celebrei mamici! Vedeta Kanal D a povestit in detaliu ce face de dimineata pana seara impreuna cu fiul ei
06 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Nicoleta Nuca a innebunit tot mall-ul cu fundul ei de senzatie! A avut o aparitie demna de copertile revistelor pentru barbati!
06 feb. 2016 EXCLUSIV! Luminita Nicolescu, la un pas sa fie violata in lift! Un barbat a urmarit-o si i-a pus cutitul la gat! Incredibil ce-a putut sa faca pentru a scapa antrenoarea care 63 de ani arata incredibil! Avem declaratii exclusive!
05 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ioana Tufaru si-a dus bebelusul la mormantul tatalui care a incercat s-o violeze! "Te-am iertat! Desi nu meritai, l-am adus pe nepotul tau, sa-l vezi"! Imagini halucinante filmate in cimitir pe o ploaie infernala!
04 feb. 2016 Femeia de 60 de ani care arata ca o adolescenta a "agatat" un barbat cand se plimba cu nepotelul! Luminita ne-a povestit cum a reusit sa-l puna pe fuga! "I-a cazut fata!"
04 feb. 2016 Cristina Cioran crede in "terapia" prin shopping! Vedeta a trecut prin momente grele la finalul lui 2015!
03 feb. 2016 VIDEO! Andreea Mantea vrea sa-si tunda baietelul, dar spune ca nu are voie! Afla de ce
03 feb. 2016 FOTO! Alexandra Ungureanu si-a schimbat look-ul! Iti place cum arata?
02 feb. 2016 FOTO! Mircea Albulescu, aparitie surpriza la un eveniment monden! Asa arata marele actor in varsta de 81 de ani!
02 feb. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Alex Velea nu se mai fereste! "O sa ne casatorim!" Artistul si viitoarea lui sotie, Antonia, au vorbit despre relatia lor si despre micutul Dominic!
02 feb. 2016 FOTO! Adina Buzatu, decolteu WOW ! Designerul arata mai bine ca niciodata!
02 feb. 2016 FOTO! Antonia, prima aparitie cu look-ul schimbat! Artista e super simpatica!
02 feb. 2016 FOTO! Margareta Paslaru, eleganta la un eveniment monden! A fost foarte incantata de revederea cu Mircea Albulescu!
02 feb. 2016 FOTO EXCLUSIV! Adina Bourceanu continua sa slabeasca! De la 90 de kilograme a ajuns la 50! De Sarbatori, cand toata lumea se ingrasa, ea a mai dat jos 5 kilograme! A ajuns de nerecunoscut
02 feb. 2016 FOTO! Florin Chilian a atras toate privirile la evenimentul Adinei Buzatu! N-o sa crezi cum s-a imbracat!