Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Lili Lascar, WOWBiz

Recomanda:
780 articole publicate pe WOWBiz 108 in mar. 2016
Data Articol
31 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ana-Maria Barnoschi e in culmea fericirii! A luat punctajul maxim la sala, la examenul auto! Paparazzii au surprins-o cu iubitul chiar inainte de test! "Am fost stresata inainte de sala. Nu mi-a venit sa cred ca am luat 26 de puncte!"
31 mar. 2016 FOTO! Dorian Boguta este indragostit lulea de Malvina! A coplesit-o cu gesturi frumoase la un eveniment!
31 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cel mai tare interviu cu Dana Criminala! Aproape goala, se tatueaza pe coapsa dreapta si vorbeste despre... Leo! Cum o rasfata "Printul" pe focoasa bruneta?"
31 mar. 2016 Obiectul special pe care Anca Pandrea l-a dus la mormantul lui Iurie Darie! A lasat la locul de veci al actorului o icoana de lemn!
30 mar. 2016 Video exclsuiv| Nu l-ai mai vazut pe Cheloo in asemenea ipostaze! Rapper-ul a incercat sa fie baiat de casa! Uite cum l-am surprins, in urma cu ceva timp, alaturi de iubita si copilul sau
30 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Aparitie dezastruoasa a sotiei lui Firicel la Gala Gopo! Femeia nu s-a aranjat absolut deloc si a purtat dres cu saboti! Nici podoaba capilara nu a salvat onoarea doamnei Cuzin!
29 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Flavia spulbera zvonurile conform carora ar fi iubita lui Dani Otil! S-a afisat cu adevaratul iubit la o gala de premiere! Un actor i-a furat inima!
29 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Ce sotie frumoasa are Andi Vasluianu! Actorul a tinut-o de mana pe toata durata unei gale de premiere! Se vede ca e topit dupa ea!
29 mar. 2016 Incredibil! Madalina Ghenea se casatoreste cu cel mai norocos barbat in viata! A facut primul milion de dolari din greseala, iar acum are o avere estimata la 100 de milioane de dolari!
29 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cristina Cioran da tot din casa! "Iubitului meu nu ii place sa vorbeasca foarte mult!" Vedeta ne-a spus cum isi exprima barbatul sentimentele!
28 mar. 2016 VIDEO! Asta e cel mai tare clip cu Loredana Chivu! A dansat aproape dezbracata alaturi de Alexandra Stan si Lariss! Nu ti-ai fi imaginat-o cu asemenea companie!
28 mar. 2016 Gigi Becali a vrut sa-si faca partid cu fostele glorii ale fotbalului! "Am fi castigat alegerile!" Credea ca Gica Popescu ar fi fost un bun ministru al Apararii!
28 mar. 2016 EXCLUSIV! Suma uriasa platita de Mutu pentru inelul de logodna al Sandrei! Frumoasa bruneta are o bijuterie superba pe deget care a costat cat un apartament
27 mar. 2016 FOTO! Dan Armeanca are motive sa fie mandru! Fiul lui, Elis si sotia acestuia i-au daruit doi nepoti frumosi si sanatosi!
26 mar. 2016 FOTO! Aceasta este vila de 1,5 milioane de euro in care locuia Dan Diaconescu! E situata in cea mai buna zona a Capitalei!
26 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ce bolid de fite are Alina Puscas! Masina costa in jur de 30.000 de euro!
26 mar. 2016 Legatura incredibila dintre Mihai Albu si Dinu Patriciu! N-ai sa crezi ce a fost in stare sa faca designerul ca sa plateasca meditatiile cu afaceristul! Regretatul milionar era profesor la Facultatea de Arhitectura!
26 mar. 2016 Denisa manelista a castigat 3500 de euro intr-o ora! A cantat intr-un club din Italia!
26 mar. 2016 EXCLUSIV! Ionut a umplut-o pe Ioana Tufaru de bijuterii! De fiecare data cand ia salariul ii cumpara jumatatii un cadou! "Mi le ofera cu dragoste!"
26 mar. 2016 WOW! Ce cadou deosebit a primit Elena Gheorghe! "Si Nico e incantat de ea!" Vedeta a pus obiectul la loc de cinste in apartamentul ei!
25 mar. 2016 VIDEO! Ramona Gabor si-a lansat colectia de haine in Dubai! A organizat o super prezentare de moda!
25 mar. 2016 EXCLUSIV | Ce tarife au Loredana Chivu si Ana Mocanu! Divele fac avere din dansurile din buric! Uite cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa-ti danseze la petrecere! Daca locuiesti in afara tarii, trebuie sa bagi mana si mai adanc...
25 mar. 2016 VIDEO! Denisa manelista a facut super show la Milano! O sa ti se faca pielea de gaina cand o s-o auzi cantand varianta de petrecere a piesei "Te t'aime"!
25 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV | Viitorul sot al Madalinei Ghenea isi vinde "palatul" din Elvetia! Vila are 18 camere, piscina si un spa de lux! Philipp Plein vrea sa obtina aproape patru milioane de euro pe proprietate!
24 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ei sunt cei mai infocati fani ai Andrei! I-au pregatit solistei un super cadou la un concert!
23 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Sexy mamica Alina Puscas a iesit la cumparaturi! Vedeta arata senzational intr-o tinuta simpla, de strada! N-au trecut decat 8 luni de cand a nascut
23 mar. 2016 Adi Minune a vorbit despre averea lui! "Sunt masina de facut bani" Artistul a castigat 60.000 de euro intr-o singura zi!
22 mar. 2016 FOTO! Au divortat, dar in urma cu noua luni petreceau cu "regele asfaltului" Nelu Iordache si cu sotia acestuia! Dana Savuica parea foarte fericita langa sotul ei!
22 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV | Baietelul Andrei vrea sa se faca magician! Vezi ce moment WOW ne-a aratat pustiul! "Sa intre magicianul Marutaaaa"- Intra sa afli cine a spus asta
22 mar. 2016 VIDEO! Toata lumea o stie pe Delia, dar uite ce sora frumoasa si sexy are artista! Au cantat impreuna la o gala de premiere!
22 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Dovada ca Maruta e topit dupa Andra! I-a furat un sarut, crezand ca nimeni nu se uita la ei! S-a intamplat la o gala de premiere!
21 mar. 2016 FOTO! Marian Ionescu e nedespartit de sotia sa! Frumoasa Octavia Geamanu l-a insotit la o gala de premiere!
21 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Nazdravaniile geniale ale lui David Maruta! Fiul Andrei a eclipsat-o pe Delia exact cand cantareata primea un trofeu! A urcat pe scena langa ea si a acaparat atentia salii!
21 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cand nu esti cu ea, cu masina ta…Randi a tremurat de frig asteptand un taxi! A stat jumatate de ora in strada! Trei taxiuri au trecut pe langa el, dar n-a avut noroc!
21 mar. 2016 VIDEO! Gest inexplicabil al lui Dan Bittman! A aruncat pe scena diplomele primite alaturi de un trofeu!
21 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ce tinuta tare are Flavia Mihasan! Colega matinalilor Razvan si Dani si-a facut si un coc “cool”, care se potriveste cu vestimentatia!
21 mar. 2016 VIDEO! Cum i-au innebunit Loredana Chivu si Ana Mocanu pe barbatii dintr-un club din Frankfurt! N-ai mai vazut in viata ta femei imbracate in halul asta! Au dat din "bombeuri" pana i-au lasat pe toti fara bani!
21 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV | A rupt topurile cu "Ma ucide ea" si acum face bai de multime in salile de spectacol! Mihail a luat in brate cateva fetite, dupa un concert! Pustoaicele au fost fericite pana la Dumnezeu si inapoi ca le-a bagat in seama cantaretul!
21 mar. 2016 VIDEO! WOW! Cat de bine arata Angela Similea si Corina Chiriac! Timpul a fost bland cu ele!
21 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Seara magica pentru Andra! A fost desemnata cea mai buna voce feminina a anului si a mai primit doua trofee!
21 mar. 2016 FOTO! Cum l-a asteptat Andra pe Maruta! N-ai idee ce delicatesa a putut sa-i pregateasca! Plangi de pofta cand vezi preparatul!
21 mar. 2016 VIDEO! WOW! Ce tinuta tare a purtat Alina Crisan la un eveniment! A urcat pe scena cu Directia 5!
21 mar. 2016 INTERVIU EXCLUSIV! Andra: "Am emotii mereu cand urc pe scena, chiar si dupa 15 ani de cariera!". Vezi ce spune cantareata despre cei doi copii ai ei cu Maruta si ce are de gand sa faca daca micutii vor devina artisti. "David e entertainer, face show!"
21 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Doua artiste talentate, doua comportamente total diferite! Andra imparte pupaturi, selfie-uri si autografe, Delia ignora zeci de copilasi care implorau un autograf! Scenele care te vor face sa spui: "Rusine, Delia! Respect, Andra Maruta!"
20 mar. 2016 Dezvaluire uluitoare a lui Gigi Becali! Tatal lui i-a lasat o avere mostenire in vremea comunismului! Suma este FABULOASA pentru vremurile respective! "Nu imi inchipuiam ca cineva poate sa stranga atatia bani pe vremea aia!"
20 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Imagini emotionante cu Pepe! Cum isi linisteste bebelusa care plange de mama focului! Cantaretul e un tatic model, iar micuta Rosa e fascinata de celebrul ei parinte!
20 mar. 2016 FOTO! Denisa manelista s-a imbogatit de cand si-a pus silicoane! “In breasla noastra conteaza si aspectul fizic!” Blonda si-a marit bustul in urma cu trei ani!
20 mar. 2016 Florin Salam e topit dupa micuta Jaqueline! N-ai sa crezi cate bijuterii i-a cumparat! Nimic nu e prea scump pentru familia manelistului!
20 mar. 2016 FOTO! Pe Betty Salam si pe Carmen Miunune le stie o tara intreaga, dar uite ce “printese” au Jean de la Craiova si Vali Vijelie! Fetele manelistilor sunt una mai frumoasa ca alta! Adolescentele sunt tocmai bune pentru concursurile de frumusete!
20 mar. 2016 Cea mai mare tragedie din viata Cristinei Spatar nu este cumpana din casnicie! Cand avea 22 de ani, i-a murit mama pe care a adorat-o, iar tatal a cazut in patima alcoolului! "Ne-am racit pentru ca el incepuse sa bea si m-a marcat gestul lui"
20 mar. 2016 FOTO! Ce schimbare! Cum se imbraca acum Nicole Cherry, adolescenta care a "rupt" topurile cu piesa "Memories"! Copila ingenua s-a maturizat!
19 mar. 2016 FOTO! Destin de film! Milionarul Gigi Becali s-a nascut... prizonier! A venit pe lume intr-un lagar unde parintii lui munceau pana la epuizare! Au ajuns acolo doar cu hainele de pe ei! Vezi si fotografia senzationala cu Gigi cand era mic, la stana
19 mar. 2016 Credeai ca le-ai auzit pe toate despre milionarii excentrici? Un bogatas din Australia isi facea nevoile in fiecare noapte in fata unui restaurant! L-a terorizat pe patronul localului!
19 mar. 2016 EXCLUSIV! Ioana Tufaru, momente cumplite dupa operatia de remodelare a sanilor! Vrea acum sa-si puna silicoane, dar ii este frica! "Mi s-au lasat sanii!"
19 mar. 2016 Ultima afacere de senzatie a lui Florin Calinescu! Vrea sa cumpere… un abator! Juratul a castigat sume substantiale din afaceri cu aparatura militara si vinuri! Acum isi deschide un restaurant de lux in Capitala
19 mar. 2016 FOTO de colectie! Andra este cea mai iubita cantareata din Romania, dar ai idee cum arata acum 15 ani? De atunci participa la festivaluri de muzica!
19 mar. 2016 Denisa manelista are fani si la puscarie! “Am fost placut surprinsa!”
18 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Cine il sperie atat de tare pe Florin Salam? Vila din Berceni a artistului este impanzita de camera de supraveghere! Si-a transformat “palatul” in fortareata!
18 mar. 2016 FOTO! Ar trebui sa fie ILEGAL sa te imbraci asa la sala! Loredana Chivu face sport aproape dezbracata!
18 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Tania Budi a vrut sa faca shopping, dar nu i-a placut nimic! A iesit din magazin trista si cu mainile goale!
16 mar. 2016 VIDEO! Ana Mocanu si Loredana Chivu au facut supershow aproape dezbracate! In ce hal au putut sa se miste pe acordurile lui Salam!
16 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Asta e placerea Alinei Crisan dupa o zi de sala! Frumoasa blonda savureaza un suc rece!
16 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Elena Gheorghe vrea o intalnire cu pestisorul de aur! N-ai sa crezi ce i-ar cere! "Vreau sa schimb lumea!"
15 mar. 2016 Corina Gabriela Ionita, dezamagita de documentarul "Dezastrul din Colectiv"! "De montaje telenovelistice suntem satui!" Victima incendiului e revoltata!
14 mar. 2016 VIDEO! Stiai ca Romeo Fantastick are un fiu? Baiatul “regelui sexului” calca pe urmele tatalui! Poarta cercei si canta manele!
13 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Tony Montana de Romania a fost inmormantat la Cimitirul Sfanta Vineri! La deshumarea lui au cantat lautarii, chiar langa mormant! N-ai sa crezi ce scrie pe piatra funerara a barbatului care se visa personajul din Scarface!
13 mar. 2016 Secretul memoriei excelente a lui Radu Beligan! "Recita in gand poezii!" La 97 de ani, maestrul joaca impecabil!
12 mar. 2016 FOTO | Acesta e momentul in care Loredana Chivu a decis sa-si puna silicoane! A fost umilita la o prezentare de moda pentru ca avea sanii mici! “Toata lumea se lega de marimea bustului meu!” Asa arata atunci!
12 mar. 2016 FOTO! Toata lumea le stie pe Carmen Minune si pe Betty Salam, dar ai idee cum arata "printesa" lui Vali Vijelie? Fiica lui e foarte frumoasa si ar putea urma o cariera in modelling!
12 mar. 2016 Toata lumea credea ca se urasc! Inna o sustine insa pe Alexandra Stan! A fost socata cand a vazut-o pe blonda desfigurata de pumni! Vezi ce crede despre revenirea ei in muzica
11 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Nu ti-ai fi imaginat ca Elena Gheorghe ar fi purtat vreodata asa ceva! A facut-o de dragul baietelului ei! “M-am umplut de sclipici in toiul zile!” Vedeta rade cu lacrimi cand isi aminteste!
11 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV | Gestul INCREDIBIL al Ioanei Tufaru! Din saracia ei, i-a dat 50 de lei unui cersetor batran! "Vreau sa va ajut chiar daca sunt amarata!" Reactia barbatului iti va starni lacrimile!
11 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Domnilor, considerati ca azi e ziua barbatului! Acestea sunt cele mai “obraznice” imagini cu dansatoarea la bara Larisa Bercea! A ramas fara sutien la piscina!
11 mar. 2016 Pe asta nici n-o stiai, nici n-o credeai despre Gigi Becali! In scoala s-a pregatit pentru olimpiada de matematica! "Inspectorii au hotarat sa-mi dea doi de zece!"
11 mar. 2016 FOTO | Cristina ICH, schimbare radicala de look!
11 mar. 2016 VIDEO! Nicolae Guta se compara cu Ronaldo, Messi si... "printul" Cristea! Toti sunt personaje ale piesei "Champions League", a manelistului!
10 mar. 2016 Elena Gheorghe a fost "cotonogita" ca in povestile lui Creanga! "Am primit cea mai mare bataie din viata mea!" Artista a marturisit tot!
10 mar. 2016 FOTO | Ce mama tanara are Denisa Manelista! Avem imagini cu solista si cea mai importanta femeie din viata ei, o petrecere la care artista a cantat. "Imi zice mereu ca si-ar dori un nepotel"
10 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Toata lumea o stie pe Dana Savuica, dar ai idee cum arata mama ei? De la ea a mostenit frumusetea!
10 mar. 2016 FOTO! Adi Minune s-a umplut de bani la un concert din Italia! A purtat sacoul lui norocos!
09 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cabral nu si-a uitat prietenul care a murit dupa incendiul de la Colectiv! Acum cateva zile i-a dus lui Alex Chelba flori la mormant! "Merita tot respectul"
09 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV | Primul cadou pe care i l-a cumparat Elena Gheorghe mamei ei! A pacalit-o ca obiectele sunt din aur! "Inainte sa-i dau cadoul, i-am zis ca trebuie sa ghiceasca ce i-am luat!"
08 mar. 2016 FOTO! Credeai ca Florin Salam sta cu orele prin restaurante scumpe? Ei bine, n-ai sa crezi unde mananca, pe fuga, manelistul!
08 mar. 2016 EXCLUSIV! Ioana Tufaru nu are bani sa-si hraneasca bebelusul! “Suntem disperati! Nu am cu ce sa cumpar lapte si scutece! Ma imprumut mereu!” Femeia simte ca a ajuns la capatul puterilor!
07 mar. 2016 Smiley si-a impresionat fanii virtuali cu o singura fotografie! Iat-o pe una dintre cele mai importante femei din viata lui!
07 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Imagini incendiare cu Larisa Bercea la piscina! Dansatoarea la bara a stat in cele mai provocatoare pozitii, si-a dat jos sutienul si si-a sarutat pasional prietena!
07 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ilie Carabulea are multe case luxoase, dar sa vezi unde o sa-si duca somnul de veci! Milionarul arestat preventiv si-a ridicat un mausoleu imens intr-un cimitir din Sibiu si toti trecatorii se minuneaza cand il vad!
06 mar. 2016 Fiul Elenei Basescu seamana perfect cu fostul presedinte, iar fiica e bucatica rupta din tatal ei, Bogdan Ionescu! Vezi imagini cu cei doi copii superbi!
06 mar. 2016 EXCLUSIV! Monica Gabor si-a uitat mama? Nu i-a organizat slujba pe 5 februarie, cand ar fi trebuit sa fie ziua Veronicai Bulai! Ne-a spus chiar o angajata a bisericii din Beverly Hills, unde modelul a facut pana acum parastasele mamei!
06 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Impresionant! Ce-a aparut in fata clubului Colectiv: "expozitie” de martisoare, jucarii si flori! Este dovada clara ca tinerii care au pierit nu au fost uitati! A fost montat si un panou unde rudele si prietenii scriu mesaje pentru cei trecuti in nefiinta!
06 mar. 2016 VIDEO WOW! Cristina ICH, cea mai sexy senzatie a facebook-ului, gateste! Tanara a pregatit o ciorba de fasole pentru colegul ei Matei "Bromania"! L-a invitat la ea acasa!
06 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Elena Gheorghe a avut parte de cea mai tare surpriza la un concert! Nu stia ca fiul ei o sa vina la spectacol si l-a zarit dansand si aplaudand in fata scenei! Micutul e super haios!
06 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cristina Siscanu, dezvaluiri emotionante din casnicia ei cu Madalin! Am aflat de cate ori isi spun "te iubesc", dar si ce o inspaimanta pe sotia vedetei de la Kanal D!
06 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Asta nu ti-ai fi imaginat! Pe Alina Laufer o plictiseste shopping-ul! "Investesc serios in garderoba o data, de doua ori pe an!"
06 mar. 2016 Cum o abordeaza domnii pe Luminita Nicolescu, "bunaciunea" de 63 de ani! "Sunt unii care ma vad din spate si cand ma intorc, se sperie"
05 mar. 2016 Cum se distreaza Ana-Maria Barnoschi si iubitul! Stau in casa si spun bancuri! Simpatica prezentatoarea va asteapta duminica, de la ora 20.00, la super show -ul "Roata norocului", la Kanal D
05 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ilinca Vandici ne-a dezvaluit secretul vesnicei bune dispozitii! “Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am!” Vedeta are mereu zambetul pe buze!
04 mar. 2016 Florin Piersic plange cand vorbeste despre mama lui! "Eu am asistat la suferinta mamei!" Femeia a facut sacrificii mari ca sa il intretina, dupa arestarea sotului ei! "Era ca o sfanta!"
04 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ilinca Vandici vorbeste sincer despre relatia cu fotbalistul Catalin Tira! "Nu ma intereseaza profesia, ci modul in care ma iubeste!" Vedeta radiaza de fericire!
04 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Laura Cosoi, secretul casniciei perfecte! “Nu stiu ce face Cosmin, cum face, dar sunt fericita!” Ne-a spus cum o rasfata sotul, cum a cucerit-o si cand vine barza!
04 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Iti mai aduci aminte de Alexandra Craescu, vedeta a show-urilor de talente? Tanara s-a reinventat si arata foarte bine! Canta genial o piesa a trupei U2!
03 mar. 2016 FOTO! Andreea Banica, incaltari si geanta WOW la un eveniment monden! Sotul ei i le-a daruit de Ziua Indragostitilor!
03 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Alina Laufer, totul despre casnicia ei! "Incercam sa tinem scanteia pasiunii aprinsa" Focoasa blonda a marturisit ce o atrage la sotul ei si de cate ori isi spun "te iubesc". Nu i-ai fi crezut atat de siroposi!
02 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ilinca Vandici s-a afisat cu o geanta "WOW"! "Bijuteria" de pe umarul divei costa in jur de 3.000 de euro!
02 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ce copil simpatic au Cristi Brancu si Oana Turcu! L-au dus pe micut la mall!
02 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Marina Almasan vorbeste despre relatia fiului ei cu tatal, Victor Socaciu! "Incearca sa-si primeasca dreptul lui de copil" Tanarul si-a dat parintele in judecata!
01 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Am intrat in apartamentul de 300.000 de euro al Elenei Gheorghe! Imagini geniale din casa pe care cantareata n-a vrut s-o arate nimanui! Artista si-a decorat-o singura-singurica!
01 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Vica isi alege prietenele dupa chipul si asemanarea ei! A iesit la mall cu o blonda care-i seamana foarte bine!