Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Odorhean, WOWBiz

Recomanda:
145 articole publicate pe WOWBiz 26 in dec. 2014
Data Articol
31 dec. 2014 FOTO EXCLUSIV! Silviu Prigoana e furios din cale afara! Afaceristul face dovada faptului ca Bahmu a primit cadou de Craciun. E groasa rau, darul a sarit de 30.000 lei!
25 dec. 2014 VIDEO! Daniela Gyorfi, declaratii zguduitoare despre copilaria sa. “Ce banana, mami, ce vorbesti?! Noi eram sarace, mama era tesatoare in fabrica. Nu aveam brad si nu primeam cadouri de Craciun”
25 dec. 2014 VIDEO | Shakira se va lua la palme. Uite-l pe Horia Brenciu cum danseaza lasciv. Juratul de la X Factor da din buric mai bine decat Cristi Borcea. Avem dovada!
25 dec. 2014 Ele sunt vedetele nu mananca niciodata porc! Alex Velea si Jean de la Craiova se pacalesc de Craciun cu sarmale din carne de pasare! Carmen Negoita, Olivia Steer si Anca Turcasiu mai bine fac foamea decat sa se atinga de jumari si sorici
24 dec. 2014 VIDEO EXCLUSIV! E ciudatenia anului! Raluca Badulescu merge la cumparaturi de Craciun alaturi de fostul sot, Vali Punga. Uite-i cu lista in mana, cum cauta daruri si se comporta ca o familie normala!
22 dec. 2014 Anul trecut isi scoteau ochii, iar azi filmeaza impreuna. Jean de la Craiova si Liviu Guta au cazut la pace!
22 dec. 2014 Silviu Prigoana implineste astazi 51 de ani! ”Imi doresc un singur cadou: sa primesc de la Adriana citatia de divort! La anul, rup pisica in doua!” Vezi ce declaratii uluitoare face afaceristul in ziua aniversarii sale!
22 dec. 2014 Decizie de ultim moment! Florin Salam isi ia iubita si copiii si pleaca in Italia! Este prima data cand ii duce si pe ei in vacanta in strainatate. Cand au primit vestea, mostenitorii manelistului au ramas muti de uimire!
21 dec. 2014 EXCLUSIV! Carmen Iohannis, desfiintata de stilisti! “Rochia a fost prea scurta, iar manecile trebuiau sa fie trei sfarturi, sau chiar lungi. In plus, a ei a avut o alura varatica!” Maria Basescu, in schimb, a luat o bila alba!
18 dec. 2014 EXCLUSIV! Ramona de la Clejani a ajuns iar sa cerseasca in Anglia? De Craciun va fi departe de fetite si de pruncul sau de trei luni! “Traiul in Romania e mult prea scump, nu reusesc sa fac bani ca sa hranesc cinci guri”
17 dec. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Am prins-o! Minodora a ajuns sa umble cu paharul dupa ea! A slabit 23 de kilograme hranindu-se cu amestecatura asta!
15 dec. 2014 EXCLUSIV! Inca un miracol de Craciun! Nasul Tantareanu, iertat de fina Anca Turcasiu! In vara, milionarul "a glumit" spunand despre cantareata ca ar frecventa intalnirile de swingeri. Afaceristul si-a pus cenusa in cap, iar acum petrec Sarbatorile impreuna
13 dec. 2014 EXCLUSIV! Tristetea unei mame! Soacra lui Pitbull vrea sa se impace cu fiica sa! Nu si-au mai vorbit de anul trecut! "Stiu ca am fost rea. Dar mie daca imi cere cineva sa ma omor pentru copiii mei, o fac!”
13 dec. 2014 FOTO EXCLUSIV! Scandalul a distrus-o psihic! Dumnezeule mare, cat a slabit Luminita Anghel de cand a aflat ca o va pierde pe Mariuca, fetita pe care ar fi vrut sa o infieze! A dat jos 30 de kg in doua luni
13 dec. 2014 EXCLUSIV! Te ia cu lesin! Dan Diaconescu da 650 de lei pe un plin la masina! "Taticul" OTV are 7 automobile, toate una si una!
12 dec. 2014 Cine si-ar fi imaginat una ca asta? Cristian Tantareanu si-a lasat balta afacerile pentru “Suleyman Magnificul”
11 dec. 2014 Silviu Prigoana o acuza pe Adriana Bahmuteanu: “Eu suport toate cheltuielile! Ii dau 10.000 de lei doar pentru benzina si tigari” Afaceristul ii da acum un ultimatum sotiei sale
10 dec. 2014 Fabuloasa poveste a Fanicai Salam. Tatalui ei i se spunea “Fane Bancheru’”! Socrul lui Florin Salam dormea la propriu pe saltele pline cu bani! Vezi ce l-a dus la sapa de lemn si cum a ajuns barbatul sa isi toace toata averea!
08 dec. 2014 EXCLUSIV | Ghinioanele se tin lant de Anca Pandrea! Condamnata la 10 zile la un frig cumplit! Ce a putut sa pateasca partenera lui Iura, dupa ce medicii abia au diagnosticat-o cu noduli pe plamani
06 dec. 2014 FOTO | Adriana Bahmuteanu si Marian Darta sunt "cuscri"! Mai tii minte cum au devenit "rude"? Iata Cea mai tare poa de la NUNTA care a socat showbizul
04 dec. 2014 EXCLUSIV | Anca Pandrea, veste ingrozitoare primita de la medici:”Mi-au gasit patru noduli si o gaura in plamani. Nu ma internez nici batuta! Sper sa nu ma uratesc, sa nu ma mai recunoasca Iura cand ma duc la el”
04 dec. 2014 Tatal surorilor Luciu s-a resemnat. A ajuns sa-si aline dorul de fete privindu-le la televizor. Vezi ce va face de Sfantul Nicolae, de ziua Nicoletei!
03 dec. 2014 FOTO! Ingerii de la “Victoria’s Secret” au facut senzatie la Londra! A fost cea mai scumpa prezentare de lenjerii intime din lume! Sutienul purtat de Adriana Lima costa 2 milioane de dolari!
02 dec. 2014 EXCLUSIV | Adevarul despre cum a slabit Bahmu! Silviu Prigoana da din casa: "Adriana nu tine dieta mea. Ea bea zeama rosie de sfecla"
02 dec. 2014 Video! Alexandru Ciucu debuteaza in actorie! Creatorul de moda al Casei Regale a Romaniei va juca rolul unui rock star in “All love building”, filmul lui Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol
02 dec. 2014 Sorin Ovidiu Vintu si-a facut pagina de Facebook. Intra sa vezi ce fotografie de profil si-a pus si ce scrie pe tricoul lui!