Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Odorhean, WOWBiz

Recomanda:
145 articole publicate pe WOWBiz 25 in ian. 2015
Data Articol
30 ian. 2015 Exclusiv! Andrei Tinu declaratii zdrobitoare: “Am luptat 10 ani ca sa castig numele de Tinu si iata ca intr-un an inca doua persoane il poarta! Sper ca fiica mea sa il duca mai departe cu mandrie!”
29 ian. 2015 Minune sau fenomen bizar la Manastirea Petru Voda. Mormantul Parintelui Iustin Parvu "transpira" si a luat forma de om!
26 ian. 2015 EXCLUSIV! Ce cosmar traieste Oana Zavoranu! Mama ei da batalia pentru viata exact in locul in care tatal vedetei a murit! "Banicioiu, tatal ei natural, a decedat in 2003 tot la Fundeni. Tot ce se intampla acum ii reaminteste Oanei de drama de atunci"
25 ian. 2015 EXCLUSIV! Ore de cumpana pentru Marioara Zavoranu! E intubata la Terapie Intensiva si transportarea sa in strainatate este imposibila! Oana a adus preotul
24 ian. 2015 EXCLUSIV! Toni Grecu da de pamant cu PRO TV! Atacul este incredibil! Desfiinteaza "Visuri la cheie" si "Ferma vedetelor":"O pun pe X sa mulga vaca si pe Y sa dea cu sapa, iar noi trebuie sa ne distram de situatia in care se afla. Mare fas! Afara “Ferma” nu are prezentator, iar la noi au pus-o pe Iulia Vantur!"
20 ian. 2015 EXCLUSIV! Silviu Prigoana, primele declaratii dupa ce Adriana a castigat custodia temporara a minorilor: “Nu ma duc in vizita la ei! Adriana se poate da cu capul de frigider si poate spune ca eu am lovit-o”. Citeste ce spune afaceristul despre riscul ridicat la care isi expune vedeta TV copiii!
16 ian. 2015 FOTO WOW | Asa va arata Tonciu daca-si pune silicoane mari cat ale lui Luciu! Dupa ce si-a operat nasul, Andreea vrea implanturi de cate 600 ml
16 ian. 2015 EXCLUSIV | Cand era grasa rau, Bianca Rus a vrut sa isi taie stomacul. Ce a determinat-o sa renunte la aceasta decizie periculoasa!
15 ian. 2015 Zi decisiva, maine, pentru Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Cei doi soti risca sa dea nas in nas la tribunal. Afla daca afaceristul le va trimite hainutele celor mici in noua lor casa!
14 ian. 2015 Uite asa de grasa era, iar azi abia de te uiti la ea! Bianca Rus a reusit imposibilul: “In trei saptamani am slabit 6 kg. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins!” Transformarea e uluitoare!
13 ian. 2015 E rost de impacare! Narcisa, din nou la bratul lui Nicolae Guta. Alberto si-a ajutat parintii sa treaca peste scandalul monstru
13 ian. 2015 EXCLUSIV! El este adevaratul mostenitor al averii lui Stefan Iordache! Informatii bomba ies la iveala! Apropiatii spun ca agoniseala actorului si a sotiei lui a ajuns la straini! “Regizorul Serban Marinescu a pus mana pe un apartament superb care are peretii tapetati cu tablouri de Grigorescu si Tonitza”
13 ian. 2015 Romanita rupe tacerea si vorbeste in premiera, la un an de la moartea lui Iovan: “Sambata, sus pe munte! Apoi ne intoarcem la Caminul Cultural din Horea!”
13 ian. 2015 EXCLUSIV! Magda Ciumac iubeste din nou! E indragostita de un barbat mult mai in varsta decat ea! "Relatia s-a nascut in urma cu mai multi ani, dar acum am simtit ca pot sa o fac publica"! Uite cum arata cel cu care bruneta l-a inlocuit in suflet pe temutul Tolea Ciumac!
13 ian. 2015 EXCLUSIV! Giulia, dorita ca nasa pentru copilul lui Velea, alaturi de Smiley! Vezi ce se intampla cu sotul ei, Vlad Huidu!
10 ian. 2015 EXCLUSIV! Cine ar fi crezut una ca asta?! "Narcisa Guta e o mama exemplara!" Pe cat de mult ii place sa se tiganeasca la tv, pe atat de grijulie e cu baiatul ei acasa! Apropiatii au numai cuvinte de lauda la adresa partenerei lui Guta
09 ian. 2015 EXCLUSIV! Raluca Badulescu, din nou pe masa de operatii! Dupa ce si-a taiat stomacul si a slabit aproape 70 de kg, blonda "se tuneaza" acum din cap pana in picioare!
08 ian. 2015 EXCLUSIV | Raluca Badulescu, marturisire de zile mari: “Si eu am sanii obositi ca ai lui Beyonce! O inteleg de ce a facut operatia”
07 ian. 2015 In ziua onomasticii sale, tatal surorilor Luciu se simte fericit doar pe jumatate: “O sa astept toata ziua telefonul ei”
07 ian. 2015 EXCLUSIV | Prigoana ii da ultimatum lui Bahmu: "Daca in 24 de ore Adriana nu aduce copiii acasa, ma voi adresa Politiei si Protectiei Copilului"
07 ian. 2015 Marian Darta urla de neputinta! "Am acceptat sa mi se taie urechea, sa ma mutilez, iar acum nu se mai baga niciun medic sa ma opereze. Ajutati-ma, va rog, nu vreau sa mor!”
02 ian. 2015 Doua lebede au pus pe jar bucurestenii iesiti la plimbare. Pe un ger de crapa pietrele, pasarile au ramas stinghere pe Lacul Bordei! Vezi ce s-a intamplat!
01 ian. 2015 EXCLUSIV! Anca Pandrea si-a donat casa! Actrita a lasat mostenire din timpul vietii locuinta in care a trait cu Iurie Darie!
01 ian. 2015 FOTO | Vizi Imre de la "Vocea Romaniei" a slabit spectaculos! "De la marimea 60 am ajuns sa port 40!"
01 ian. 2015 FOTO! Romanita Iovan a intampinat anul nou senina si cu zambetul pe buze