Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 33 in apr. 2016
Data Articol
28 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cadoul fabulos primit de Prodanca de “Iepuras” de la Reghe! I-a adus o super masina de 200.000 de euro! WOWbiz.ro va prezinta, in premiera, limuzina
28 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV Adio divort! Oana Roman s-a impacat cu sotul ei! Declaratii exclusive si imagini, in premiera, cu cei doi, in ipostaze apropiate! "Vom face Pastele impreuna"
27 apr. 2016 EXCLUSIV! Acesta este patul de fite pe care Valentina Pelinel l-a cumparat pentru baietelul ei! Este detasabil, se adapteaza la dimensiunile camerei si costa in jur de 900 de lei
26 apr. 2016 EXCLUSIV! Valentina Pelinel s-a suparat: Eu nu vanez averea nimanui! Dupa ce Alina Vidican a atacat-o dur, fosta manechina pune lucrurile la punct! "Nu ma mut in nicio vila, eu stau intr-un apartament cu chirie"
23 apr. 2016 S-a terminat? Sotia lui Alex Velea si-a luat lucrurile si a plecat de acasa! Ana i-a lasat cale libera Antoniei!
23 apr. 2016 Cererea de invoire a lui Gigi Becali a fost respinsa! Latifundiarul nu va putea participa la inmormantarea matusii sale! Avocatul explica de ce!
23 apr. 2016 Nu doar Andreea Marin si Teo au fost victimele Mihaelei Radulescu! Roscata a sarit si la gatul Mariei Marinescu! Afla ce a spus roscata despre cunoscuta creatoare de moda
22 apr. 2016 Traistariu da de pamant cu organizatorii de la Eurovision Romania! “Ar trebui sa ne dea banii investiti inapoi”! Cantaretul sustine si ca decizia europeana a fost ca o razbunare divina, pentru ca juriul nu a vrut sa il voteze pe el sa reprezinte tara noastra!
21 apr. 2016 EXCLUSIV! Povestea cutremuratoare a femeii care a ajuns la 180 kg dupa ce cantarise doar 52 kg! Violenta fostului sot si disperarea au ajuns sa o distruga la doar 41 de ani! "La 8 ani, baiatul meu a luat un cutit si mi-a zis ca il va infige in tatal lui ca sa nu ma mai chinuie"
20 apr. 2016 EXCLUSIVITATE! Decizia surprinzatoare luata de vaduva lui Cornel Patrichi imediat dupa moartea artistului! Femeia nu mai poate locui singura in vila din Pipera, fara fostul mare coregraf!
20 apr. 2016 De ce i-a ales Cristina Spatar pe cei de la Taraful Cocos pentru a canta cu ei muzica lautareasca!
17 apr. 2016 FOTO EXCLUSIV! E inglodata in datorii pana in gat! Ce solutie surprinzatoare a gasit Cristina Spatar pentru a face rost de bani! Cantareata trece la muzica lautareasca si va fi solista... unui taraf cunoscut! Avem imagini in premiera
16 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Bianca isi ascunde burtica de gravida in spatele unei genti de 3.500 de euro! Te ia ameteala daca vezi la cat se ridica valoarea totala a ultimei tinute cu care a iesit in oras Dragusanca!
16 apr. 2016 EXCLUSIV! Chinurile prin care a trecut Cristina Spatar dupa operatia de silicoane! Cantareata a vomitat nonstop timp de doua zile!
15 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cum a reactionat familia lui Patrichi la aparitia socanta a lui Mihai Petre la inmormantare! Nimeni nu se astepta sa-l vada acolo avand in vedere marele razboi dintre cei doi coregrafi! Vaduva maestrului vorbeste cu cea mai mare sinceritate despre moment!
14 apr. 2016 FOTO EXCLUSIV! Sanii Biancai Dragusanu au explodat! Roscata s-a afisat pe strada fara sutien, cu sfarcurile la vedere! Iubita lui Slav se apropie de luna a treia de sarcina, iar trupul ei incepe sa se schimbe vizibil!
12 apr. 2016 EXCLUSIV! “De cand a murit Patrichi, nu am mai dormit in camera noastra. Nici asternuturile de pe patul in care a murit nu le-am schimbat!" Primele declaratii facute de vaduva celebrului coregraf la o saptamana de la decesul acestuia! Te cutremuri!
09 apr. 2016 EXCLUSIV | Cate kilograme are bebelusul Valentinei Pelinel! Blondina este in culmea fericirii! Si-a facut investigatiile morfologice si o noua ecografie
08 apr. 2016 Colegii lui Mircea Albulescu sunt socati! Ce a facut marele actor cu doar doua zile inainte sa moara!
05 apr. 2016 EXCLUSIV | Declaratiile sfasietoare ale vaduvei lui Cornel Patrichi: “Nu stiu cum am sa traiesc fara el”
05 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Pepe a cantat in "orasul mortii", in timp ce toti artistii si-au anulat concertele! Avem imagini exclusive de la show-ul lui din Bruxelles! Cantaretul a sfidat atmosfera sumbra de dupa recentele atentate care au omorat 34 de oameni
04 apr. 2016 Video exclusiv! In filmulete apare mereu cu bunaciunea Cristina Ich, dar uite cum arata in realitate iubita lui Matei de la BRomania!
04 apr. 2016 Video exclusiv! Primele imagini cu Malvina si fetita “infiata” acum cinci ani! Vedeta are grija de o micuta de la o fundatie din Bucuresti!
04 apr. 2016 Amanunte despre starea de sanatate a lui Cornel Patrichi! “A venit un preot de dimineata, sa il impartaseasca!” Sotia coregrafului l-a chemat si pe fiul din Italia
04 apr. 2016 Video exclusiv! Ce mult i s-a marit burtica Valentinei Pelinel! Frumoasa blondina are pofte serioase pe ultima suta de metri!
03 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Toata lumea o credea pe Iulia Vantur la ferma! Noi am prins-o la concertul Deliei! Avem imagini geniale cu ea cantand "Gura ta" si dansand non-stop
03 apr. 2016 EXCLUSIV! Iulia Albu o desfiinteaza pe Carmen Iohannis dupa gafa vestimentara din vizita americana! “O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata mocasini, decat, eventual, in iarba sau la tara! Iar jeansii sunt exclusi la un asemenea nivel”
03 apr. 2016 FOTO EXCLUSIV! Aparitie surprinzatoare a lui Razvan Simion la concertul Deliei dupa declaratiile dure ale fostei sotii! Matinalul a fost la show impreuna cu fiica sa
03 apr. 2016 EXCLUSIV! Gestul DE SUFLET facut de Gigi Becali pentru prietenul sau grav bolnav, Cornel Patrichi! I-a dat loc de veci in cimitirul sau din Pipera, pe malul lacului! Milionarul a luat foc cand a aflat ca pentru faimosul coregraf nu se gaseste un loc pe Aleea Celebritatilor de la Bellu
03 apr. 2016 IMAGINI SOCANTE! Scene de sex cu Delia si chitaristul trupei ei aseara, la concertul de la Sala Palatului! Blondina a repetat momentul si cu dansatorii ei!
03 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Burtica Biancai Dragusanu a inceput sa creasca! Diva a incercat s-o mascheze, dar nu i-a reusit! De cand e gravida, iubita lui Slav pofteste la... sucuri naturale!
03 apr. 2016 EXCLUSIV! Starea lui Cornel Patrichi se agraveaza de la o ora la alta! Marele artist nu mai poate face transfuziile de sange, nu mai mananca si abia se mai tine pe picioare! Avem informatii de ultim moment
02 apr. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Ce blestem ingrozitor pe familia Biancai! Are mama bolnava de cancer, iar ambii sai bunici au murit din acelasi motiv! Ei sufereau de tumori la nivelul oaselor, iar bunica a ramas si fara picioare!!!