Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 28 in oct. 2015
Data Articol
30 oct. 2015 EXCLUSIV! Acesta e cel mai dureros secret al Paulei Chirila! “Am pierdut un baietel in urma cu cativa ani”! Actrita face dezvaluiri cutremuratoare pentru WOWbiz.ro
29 oct. 2015 EXCLUSIV! Mirabela Dauer s-a saturat de atacuri: vorbeste in premiera despre fiul ei secret! “Nu m-a contactat si nu l-am vazut de ani de zile! Asa a decis el”
27 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Gabriela Cristea si Tavi Clonda au petrecut ca doi porumbei! Momente super romantice la aniversarea prezentatoarei! Ce cadouri i-a facut sotul vedetei si la ce surprize de suflet a recurs!
26 oct. 2015 EXCLUSIV! Adevarul despre tragedia care a impins-o pe Prodanca sa-si taie sanii! Impresara vorbeste in premiera despre ruda care a murit de cancer si ce durere a lasat in urma!
26 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! SUNT IMPREUNA! Bianca si Victor au o relatie pe bune! Reactia incredibila a lui Slav la iesirea dintr-un restaurant cand a dat nas in nas cu paparazzii!
26 oct. 2015 EXCLUSIV | Tudor Gheorghe da de pamant cu sefii din Primaria Capitalei. “S-au opus numirii mele drept cetatean de onoare al Bucurestiului!”
21 oct. 2015 EXCLUSIV! De ce nu are de gand Jojo sa se marite cu Paul Ipate! “Nu vreau sa mai ajung la altar, nu e o prioritate pentru mine, ma simt bine asa cum sunt in acest moment”
19 oct. 2015 EXCLUSIV! Lovitura dura pentru Bianca Rus! Politia i-a luat carnetul de sofer!
17 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Oana Cuzino, prima aparitie in public dupa divort! Vedeta zambeste, e linistita si se simte excelent in compania prietenilor! A depasit total cosmarul despartirii de israelianul Yoav Stern
16 oct. 2015 EXCLUSIV! SOCANT! Oana Radu si-a taiat pielea de pe brate si acum isi "rascheteaza" si picioarele! Durerile pe care le va indura vor fi atroce! Cantareata vrea sa arate perfect dupa ce a slabit 60 de kilograme!
15 oct. 2015 EXCLUSIV! Sorin Oprescu se preface? “Imposibil, e sinucidere curata”! Ce spun specialistii despre stirea ca primarul si-ar fi injectat o doza dubla de insulina ca sa isi provoace starile de rau!
15 oct. 2015 EXCLUSIV! ULTIMA ORA! Bianca Dragusanu si-a dus hainele acasa la… Victor Slav! Roscata s-a mutat in apartamentul din Bucuresti al fostului prezentator de la Meteo
14 oct. 2015 EXCLUSIV | Am aflat cand isi va boteza Cove cel de al doilea baiat!
14 oct. 2015 Asa arata bandajele Iuliei Albu! Chinurile prin care trece fashion editor-ul de cand si-a taiat gleznele! Poarta permanent un costum special si nu poate sa stea in picioare mai mult de zece minute!
12 oct. 2015 FOTO | Transformarea incredibila a unuia dintre cei mai iubiti jucatori ai Nationalei Romaniei de fotbal! In trei ani, Bogdan Stancu a trecut de la chelie la... "plete"!
11 oct. 2015 EXCLUSIV! Primele imagini de la botezul fetitei lui Ellie White! Micuta a aratat ca o printesa
08 oct. 2015 EXCLUSIV | Ana Maria Prodan, primele declaratii de la Terapie Intensiva. “Inca sunt la reanimare, pentru ca nu pot sa ma misc, asistentele ma muta de pe o parte pe alta”.
08 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Fiica lui Madalin Ionescu, primul interviu! Prezentatorul de la WOWbiz o sa se emotioneze teribil cand o sa-l citeasca! "Tata o sa fie primul care o sa afle cand o sa am un iubitare"
08 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Ce bine arata vaduva lui Sergiu Nicolaescu! Aparitia ei supercool i-a uimit pana si pe paparazzii WOWbiz.ro! Tanara si-a revenit total la doi ani si jumatate de la moartea celebrului regizor
07 oct. 2015 EXCLUSIVITATE! Primele declaratii ale frumoasei Miss Globe dupa teribilul accident de masina din Vrancea, soldat cu patru morti! “Sunt socata si acum, nu imi revin! Este un cosmar din care simt ca nu am sa ma trezesc niciodata”
06 oct. 2015 Detaliile interventiei socante facute de Ana Maria Prodan la sani! "A stat sase ore pe masa de operatii”! Primele imagini cu impresara din spital
03 oct. 2015 Dupa sapte luni, Dorian Popa mai are inca cosmaruri cu jungla! “N-am sa uit niciodata cum imi numaram orezul pe care il mancam zilnic! Imparteam o cana la 12 insi”
02 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Poti sa crezi ca fundul acesta obraznic apartine unei vedete de 60 de ani?!!! Luminita Nicolescu le face de ras pe divele mult mai tinere ca ea! Cand o sa vada comparatiile noastre, Nicoleta Luciu sau Elena de la Mandinga n-o sa mai iasa niciodata in fusta scurta in public
02 oct. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Gata, Iulia Albu si-a operat gleznele! Cand s-a dus la spital sa se interneze, doctorii si asistentele au ramas cu gura cascata! Extravaganta vedeta a purtat o haina de cioban si o rochie transparenta!
02 oct. 2015 EXCLUSIV! Ce cosmar pentru un cantaret celebru de la noi! "Tatal meu sufera de cancer!" Afla cine e vedeta a carei familie e lovita de tragedie dupa tragedie
02 oct. 2015 EXCLUSIV! Fotografie cutremuratoare! Iulia Albu, pe patul de spital cu picioarele bandajate!!! Fashion-editorul se reface dupa operatia prin care si-a subtiat gleznele!
01 oct. 2015 FOTO EXCLUSIV! Puzderie de vedete la premiera serialului turcesc “Furtuna pe Bosfor”! Cristina Siscanu a mers la cinema insotita de fiica lui Madalin Ionescu! Simona Patruleasa a adus-o pe fetita ei, Ingrid! Productia va fi difuzata de Kanal D din 5 octombrie
01 oct. 2015 FOTO! Axinte de la "Vacanta Mare" si-a scos sotia la film! Au fost la vizionarea primului episod din "Furtuna pe Bosfor"! Revelatia momentului in materie de seriale turcesti va fi difuzata de Kanal D!