Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 29 in iul. 2015
Data Articol
31 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Primele imagini cu vedeta Antenei 1, insarcinata in cinci luni! Ana Maria Gheorghe a pus cateva kilograme bune pe ea si i se vede burtica!
31 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Aroganta maxima a Biancai la adresa lui Victor Slav! Cu ce barbat celebru a iesit roscata la masa! Avem imagini de la fata locului
28 iul. 2015 EXCLUIV | Sfaturile bomba ale Iuliei Albu pentru debutantii in lumea modei! "Vrei sa castigi? Joaca intotdeauna carti fara chiloti pe tine”
27 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Te lasa inima! Pozitii indecente ale Biancai in mall! Roscata se machiaza in magazine si cauta pantofi de barbati, lasand sa i se vada spatele gol si fundul sexy!
27 iul. 2015 FOTO! O noua aparitie de senzatie a primei doamne in Austria! Rochia corai in care s-a imbracat Carmen Iohannis a fost facuta in… 25 de ore!
27 iul. 2015 EXCLUSIV! ULTIMA ORA! Iulia Albu, in pericol chiar inainte de ziua ei! Fashion editorului i s-a facut rau si a chemat Salvarea!
25 iul. 2015 Video exclusiv! Frate, nu poti arata asa! Bianca, ilegal de buna, cu o rochie mulata si spatele complet gol!
25 iul. 2015 DEZVALUIRI | Pe asta nu o stiai despre vedeta WOWbiz! Ce a determinat-o pe Adelina Pestritu sa tina o arma in casa de mai bine de doi ani
24 iul. 2015 EXCLUSIV | Bianca, amenintata cu bataia si violul in plina strada! Diva a fost victima unei agresiuni in plina strada! Afla cand s-a intamplat incidentul despre care Dragusanca nu a vorbit niciodata!
23 iul. 2015 WOW! Ce cadou de fite a primit o cunoscuta designera de la iubitul ei
21 iul. 2015 Ancheta la Napoli in cazul divortului dintre Antonia si Vincenzo!
21 iul. 2015 Ce cuvinte a spus Roxana Nemes la mormantul lui Arsenie Boca! Blondina s-a rugat si a multumit pentru tot ce i se intampla bun in viata!
20 iul. 2015 Alerta maxima pentru Paula Chirila! Actrita a ajuns de urgenta la spital!
20 iul. 2015 Video! Nu ai vazut-o asa niciodata! Cat de buna este cuscra lui Base’ in costum de baie!
19 iul. 2015 Video exclusiv | Sonia Trifan, alaturi de... noul iubit! Dupa ce s-a despartit de logodnicul cu care a stat cinci ani, acum, cunoscuta designera pare ca s-a indragostit de un fotbalist!
19 iul. 2015 VIDEO Imagini de senzatie cu nepotica lui Basescu la mare! Uite cum se balaceste cu bunicul si cat de tare ii place sa ii faca "morisca" in apa
19 iul. 2015 Video EXCLUSIV | Aparitie de infarct! Iulia Albu s-a plimbat in chiloti pe strada si, apoi, si-a aratat fundul!
16 iul. 2015 Video exclusiv! Lidia Buble, prima aparitie publica dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Razvan Simion! Cantareata a venit la un eveniment de pe Litoral imbracata sumar, cu pantaloni scurti si cu spatele gol!
15 iul. 2015 Prima doamna nu pare afectata de critici si isi pastreaza stilul vestimentar! In vizita la designerul preferat al Reginei Letizia, Carmen Iohannis a facut senzatie intr-o rochie galbena!
14 iul. 2015 EXCLUSIV! Catalin Fumea, barbatul care a dat SIDA elevilor din Constanta, in pragul sinuciderii! Sustine ca e amenintat cu moartea de fratele lui! “Ma suna in fiecare dimineata la 7.00 fix! Mi-e frica sa mai ies din casa!!!"
14 iul. 2015 EXCLUSIV! Dezvaluiri emotionante! Lucru de care se teme cel mai mult in viata Cristina Cioran! "Nu am putut sa urc pe scena niciodata"!
11 iul. 2015 EXCLUSIV | De ce se tem Cristina Siscanu si Madalin Ionescu in vacanta din aceasta vara! "Speram sa nu fie probleme..."
05 iul. 2015 EXCLUSIV! Primele detalii din ancheta in cazul mortii suspecte a instructorului de pizza de la “Romanii au talent”! Cum l-au gasit politistii pe tanar la primele ore ale diminetii! Misterul se adanceste
05 iul. 2015 Prima reactie a Sylviei dupa ce fostul sot a declarat ca se bucura ca nu a avut un copil cu ea "Nu ne-am dorit acest lucru nici macar accidental!! Timp de trei luni, am luat in calcul varianta de a ramane insarcinata si nu m-am protejat, insa nu a fost sa fie"!
05 iul. 2015 EXCLUSIV! Ultima ora! Lovitura dura pentru Mihai Mitoseru! Logodnica lui a amanat cununia! Casatoria lor era programata chiar in aceasta saptamana! Declaratii exclusive
02 iul. 2015 EXCLUSIV! Cosmarul pe care il traieste Gabriela Cristea in ultima vreme! Prezentatoarea are probleme din pricina lucrarilor de canalizare care se fac in apropierea locuintei sale
01 iul. 2015 Imagini de senzatie! La peste 70 de ani, Valeria Seciu a filmat scene de sex intr-o... bacanie, cu un tinerel!!!
01 iul. 2015 DEZVALUIRI | Ce a facut Lidia Buble inainte de a izbucni scandalul cu Razvan de la "Neatza"! Toata lumea si-a dat seama ca se petrece ceva straniu cu solista
01 iul. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Imaginile durerii! Nu ai vazut-o niciodata asa pe sotia lui Gica Popescu! Luminita e plansa si disperata! Femeia nu mai suporta sa-si stie barbatul in puscarie