Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 32 in mar. 2016
Data Articol
31 mar. 2016 EXCLUSIV! Raluca, cu inima cat un purice: Pepe canta maine intr-un club din Bruxelles! Cantaretul a vrut sa-si respecte contractul chiar daca pe 22 martie belgienii au trait momente de teroare din cauza atentatelor care au ucis 31 de oameni
31 mar. 2016 EXCLUSIVITATE! Bianca, vizita secreta la doctor cu mama ei diagnosticata cu un cancer de piele! Medicul i-a spus femeii ce pasi trebuie sa urmeze pentru a se vindeca!
29 mar. 2016 EXCLUSIV! Scandal urias in gasca Zurli! Un fost angajat o pune la zid pe Mirela Retegan! Cum raspunde acuzatiilor femeia care a creat un adevarat fenomen printre copiii din Romania!
29 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Iulia Albu s-a dezlantuit: sterge pe jos cu Monica Birladeanu! “Plictisitoare ca vinul la cutie baut in pahare de plastic”! Vezi ce-a spus si despre Stela Popescu! Fashion editorul a analizat tinutele vedetelor de la Gala Premiilor Gopo!
29 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Drama incredibila in familia Biancai Dragusanu! Mama vedetei a aflat ca are cancer!
28 mar. 2016 EXCLUSIV | Reghe: “Nu am lovit in viata mea un copil!” Tatal presupusului tanar agresat de antrenorul stelist da si el declaratii in premiera: “Este o mizerie tot ce se intampla”
26 mar. 2016 EXCLUSIV | Secretul tinutelor de lux ale Biancai Dragusanu! De unde isi cumpara diva cu adevarat cele mai scumpe vestimentatii si accesorii cu care face furori cand apare in public
25 mar. 2016 EXCLUSIVITATE! Aparitie de senzatie a Valentinei Pelinel! Vedeta a aratat fabulos intr-o rochie scurta de primavara si o pereche de pantofi Valentino!
25 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Cand o sa vada Oana imaginile astea cu Viorel Lis o sa lesine! Barbatul isi traduce sotia cu o blonda, chiar la… pacanele! Totul se intampla intr-un film care va avea lansarea pe 1 aprilie, fara a fi o pacaleala
24 mar. 2016 Cristina Spatar, declaratii exclusive despre decizia de a-si schimba rapid silicoanele: “Nu e un moft, ci o necesitate"! Cantareta are proteza dreapta deplasata si trebuie sa faca urgent o mastopexie
20 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! WOW! Bianca a iesit sa ia pranzul in oras cu fetele si... s-a imbracat de 20.000 de euro! Culmea, nu era nici o ocazie mai deosebita! Pretul gentii se ridica la 4.500 de euro, iar ceasul, la... ”doar” la 10.000 de euro!
20 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Incendiar: Pepe danseaza cu o "tiganca" decoltata, tatuata pe sani! Apoi si-a invitat si fetita, Maria, la o hora! Imagini de senzatie cu cantaretul la petrecerea de dupa botezul la care a fost nas!
20 mar. 2016 FOTO EXCLUSIV! Aparitie de senzatie! Cum s-a prezentat soacra lui Pepe la botezul la care cantaretul a fost nas! Rochia neagra de piele a atras toate privirile!
20 mar. 2016 EXCLUSIV! Doinita Oancea vorbeste in premiera despre momentul cumplit in care a fost batuta pe strada! " Am primit un pumn in ureche, de nu m-am mai ridicat de jos! De suparare, am vrut sa imi iau un pistol"
19 mar. 2016 EXCLUSIV! Prodanca, inca o operatie secreta in Turcia! Impresara si-a facut injectii in pielea capului! Interventia a costat-o 2000 de euro, dar acum este foarte multumita de rezultatul ei
17 mar. 2016 EXCLUSIV! Cristina Spatar s-a decis: isi schimba silicoanele peste cateva zile! Va plati 3.500 de euro pentru ele! Informatii exclusive despre interventia artistei! Afla ce vedeta va mai fi cu ea in sala de operatii
17 mar. 2016 EXCLUSIV | Video | Reactia Valentinei Pelinel la acuzatiile ca ar fi fost obligata sa faca testul de paternitate bebelusului. Ce a facut diva in ziua in care se presupune ca ar fi fost la analize
15 mar. 2016 EXCLUSIV! Mirabela Dauer, dezlantuita: “Nu m-am impacat cu fiul meu! Nu o sa ma intalnesc cu el niciodata”! Declaratii dure ale cantaretei despre relatia dintre ea si baiatul facut in tinerete!
15 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Primele poze cu Bianca Dragusanu dupa ce s-a aflat ca e gravida! Diva a iesit la restaurant - are deja pofte!
14 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Bianca Dragusanu, gravida! Vestea la care toata lumea se astepta! Iubita lui Victor Slav nu se grabeste: pana nu are confirmarea oficiala din partea medicilor nu face anuntul public
14 mar. 2016 EXCLUSIV | VIDEO | Scandal urias in muzica populara! Celebra Mioara Velicu, acuzata de furt! Artista e acuzata ca i-ar fi luat piesa Mariei Salaru. Declaratii incendiare de ambele parti
11 mar. 2016 Scandal urias! Adi Minune, acuzat ca ar fi furat piesa “De-ar fi sa vii” a Mihaelei Runceanu. “Nici nu pot sa-l numesc plagiat, e un furt intelectual ordinar”! Citeste in continuare cuvintele dure aruncate manelistului
10 mar. 2016 EXCLUSIV! Anca Pandrea va avea un soc: sculptorul care i-a facut bustul lui Iurie Darie a jucat in filme XXX! Dezvaluiri uluitoare despre Constantin Sinescu, unul din cei mai talentati artisti ai Romaniei! S-a intamplat acum 10 ani! “Am facut-o pentru bani, dar si pentru barbatia mea"
09 mar. 2016 EXCLUSIV! Suma uriasa platita de Prodanca pe silicoanele puse anul trecut, in mare secret! Impresara s-a operat dupa ce a aflat ca nu are noduli cancerigeni la sani!
08 mar. 2016 FOTO! Sonia Trifan a primit inelul de logodna la Paris? Creatoarea de moda traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un fotbalist
08 mar. 2016 EXCLUSIV! Replica inginerului care i-a facut bustul lui Iurie Darie dupa atacul dur al Ancai Pandrea
07 mar. 2016 Video exclusiv | Imagini de senzatie cu burtica Valentinei Pelinel! Manechina s-a mai implinit si bebelusul pare ca s-a dezvoltat destul de mult!
07 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Alex Velea se comporta deja ca un ginere! Cum si-a rasfatat "soacra" de Martisor? Relatia dintre el si mama Antoniei e perfecta! O ia de la serviciu, ii ofera flori si o duce acasa!
06 mar. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Bianca Dragusanu a petrecut trei zile la rand! Primele imagini de la ziua ei de nastere! Cum arata cerceii cu diamante primiti cadou de la Victor!
01 mar. 2016 Transformarea incredibila! Cum poate sa arate, acum, pustoaica Ionela din " Inima de tigan"! E o adevarata bunaciune si are o cariera de model!
01 mar. 2016 Cum arata “Padureanca” dupa 30 de ani! Manuela Harabor era superba atunci, insa nici acum nu se observa ca a trecut vremea! Imagini exclusive!
01 mar. 2016 Liza Panait a socat la prezentarea ei de moda cu...rochia de mireasa! Tinuta a fost scurta, tansparenta si de culoare verde!