Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 22 in iun. 2015
Data Articol
21 iun. 2015 Competitia cere sacrificii! Vica a slabit sapte kilograme la “Ferma” si a muncit cat pentru cateva vieti. “A facut baie in curte cu apa rece de la fantana, a carat galeti pline de cateva ori pe zi si a taiat lemne pana la epuizare"
19 iun. 2015 EXCLUSIV | Imagini cutremuratoare! Tatal unei milionare, dezgropat de profanatorii de morminte! Hotii i-au furat portofelul in care avea multi bani si i-au smls lantul de la gat! Politistii ii cauta pe infractori
17 iun. 2015 EXCLUSIV | Iulia Albu o desfiinteaza pe Elena Udrea pentru aparitia de la controlul judiciar. “Papusa Barbie a politicii romanesti este adepta combinatiilor stilistice de multe ori de un prost gust indiscutabil”
17 iun. 2015 Divortul se amana pana la toamna? Vincenzo este foarte suparat pe Antonia! "Spune numai minciuni"! Avocatii italianului sustin ca artista evita sa ajunga la un divort pe cale amiabila si arunca toata vina pe el!
17 iun. 2015 Momente cumplite pentru Monica Ridzi! A castigat premiul doi la concursul de “Poezie” din puscarie, dar inima ii e franta
16 iun. 2015 EXCLUSIV! Panica in familia lui Bourceanu! Fostul capitan al Stelei a fost jefuit in plina zi! Hotii i-au spart casa cu o ranga si un baros!
13 iun. 2015 EXCLUSIV! Mama lui Mitoseru face dezvaluiri socante despre Ioana Tufaru! “Am incercat sa o impiedic sa isi vanda casa parinteasca, dar nu m-a ascultat! A pus mana pe pix, a semnat si... a ramas pe drumuri!"
13 iun. 2015 EXCLUSIV! Albertina Ionescu vorbeste in premiera despre problemele cu legea ale fostului ei sot, Stefan Lungu!
12 iun. 2015 EXCLUSIV! Povestea misterioasei verighete a Adelinei Pestritu! S-a casatorit in mare secret vedeta de la Kanal D? Frumoasa bruneta spune tot adevarul
11 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Lovitura dura pentru Mirabela Dauer! Menajera care i-a furat banii a fugit din tara! Detalii halucinante despre ce i se intampla celebrei cantarete in aceste momente
11 iun. 2015 Antonia, in impas cu divortul! De doua saptamani, Vincenzo nu a dat niciun semn ca ar vrea sa mearga la notar pentru a pune capat casniciei cu artista!
10 iun. 2015 EXCLUSIVITATE! Primele declaratii ale Albertinei dupa despartirea definitiva de omul de afaceri Adrian Ispravnic. “Am simtit de multa vreme ca asa se va intampla, dar am incercat sa mai dam o ultima sansa relatiei”
10 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! ULTIMA ORA! Iulia Albu a ajuns pe masa de operatie! Avem imagini cu fashion editorul la spital, dupa interventia chirurgicala dureroasa!
08 iun. 2015 FOTO! Surpriza la nunta Andei Adam! Cantareata Xonia s-a afisat cu iubitul!
08 iun. 2015 EXCLUSIV! Regimul secret prin care Gabriela Cristea a slabit 7 kilograme intr-o singura luna! Vedete emisiunii "Te vreau langa mine" ne-a dezvaluit cura secreta
07 iun. 2015 Video exclusiv | La soare te poti uita, dar la ele ba! Ce bunaciuni sunt in costume de baie nevestele fotbalistilorTamas si Marius Niculae! Se harjonesc in mare si atrag privirile ca un magnet!
06 iun. 2015 EXCLUSIV | Cum “au impartit-o” creatorii romani pe Carmen Iohannis! Ce preferinte are prima doamna, de cate ori merge la proba si cat de mult se implica in creatiile designerilor de incredere
04 iun. 2015 EXCLUSIV | Cristina Cioran vorbeste in premiera despre viata la…”Ferma”! “Nu m-am obisnuit deloc cu WC-ul din curte! A fost incredibil de greu”! Detalii nestiute despre traiul in pustietate si provocarile prin care a trecut actrita ca sa supravietuiasca!
03 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Tinuta geniala a playboy-ului Codin Maticiuc afisata ziua in amiaza mare! Pe vesta de piele apar initialele lui si anul in care a murit Vlad Tepes! La mana are un ceas de 35.000 de euro!!!
02 iun. 2015 EXCLUSIV! INTERVIU FABULOS! Cat il vezi de dur, tot i-au dat lacrimile cand ne-a declarat asta! Christian Sabbagh: “Mi-e frica sa mor singur!” Vezi ce zice si despre posibilitatea de a se recasatori cu... fosta sotie
01 iun. 2015 Fiica lui Sabbagh i-a dat raportul Politiei Romane chiar ministrului de interne! Imagini cu pustoaica imbracata in uniforma, la masa de comanda!
01 iun. 2015 EXCLUSIV! Au ajuns la cutite! Totul despre razboiul financiar dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader! Declaratii exclusive despre decizia vedetei de a-l da in judecata pe fostul sot dupa ce el nu a vrut sa coopereze!