Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 23 in sept. 2014
Data Articol
30 sept. 2014 Nunta secreta in showbiz! Dan Negru va fi nas in weekend! Se cununa cel mai bun prieten al lui, mare vedeta la radio
30 sept. 2014 Video | WOW! Arogantele Biancai! Blondina si-a etalat un ceas de aur care costa aproape cat masina pe care o conduce!!!
21 sept. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Ce face o diva sexy la cumparaturi! Ce probeaza, cat dureaza si cu ce pleaca acasa! Am tras cu ochiul la shoppingul de super fite al Ilincai Vandici
21 sept. 2014 Nu le-ai vazut niciodata! Fiicele liderului maghiar Gyorgy Frunda arata beton! WOWbiz.ro va prezinta cateva fotografii de senzatie cu odraslele fostului consilier al lui Ponta
19 sept. 2014 EXCLUSIV | Drama Veronicai A.Cara! “Mama a stat sase luni prin spitale! Trebuia operata pe creier, dar niciun medic nu a vrut sa riste!”
19 sept. 2014 Dezvaluiri din casa dictatorilor! Desertul preferat al Ceausestilor erau “putisoarele”! Menajera lor povesteste ce mancau cei doi dimineata, la pranz si seara, dar si cu ce se delectau in weekend
18 sept. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Iubirea pluteste in aer! Cristi Boureanu nu a fost niciodata atat de fericit! Avem si dovada! Imagini exclusive cu politicianul, fiica sa si iubita lui, Adelina, la film!
18 sept. 2014 Roxana Nemes se face actrita! Cantareata va juca rolul unei profesoare de limba franceza
17 sept. 2014 Declaratii incendiare| Tonciu s-a despartit de Mitea! “Nu mai suntem impreuna de o luna si jumatate”! WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, locul unde a “sarbatorit” bruneta si cu cine ruptura de fotbalist!
17 sept. 2014 Reactia Laviniei Pintea la atacurile Antoanelei, fata care sustine ca a fost cu iubitul vedetei 15 ani. “Ma simt profund jignita de afirmatiile unei femei pe care nu am cunoscut-o in viata mea si pe care nu am despartit-o niciodata de partenerul ei"
16 sept. 2014 Bianca i-a prezis Crudutei ca se va desparti de Costea! “O sa te desparti de el, pentru ca o sa te insele cu alta! Dar in cel mult doua luni te impaci!” Mama Omida e copil mic pe langa Dragusanca
15 sept. 2014 EXCLUSIV! Situatie dificila pentru Teo! Vedeta Kanal D va ajunge din nou pe masa de operatie! “Este interventia de care imi este frica de mor! Insa, daca nu o fac, se poate ajunge la complicatii grave”!
15 sept. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Interviu incendiar cu Wilmark! Juratul de "KIDSing" recunoaste ca nu mai fumeaza, nu mai pune pic de alcool in gura si e un pic... metrosexual!
15 sept. 2014 Prodanca pleaca maine la Riad! Impresara va sta trei luni intr-o casa imensa, care seamana cu un bloc!
14 sept. 2014 EXCLUSIV | Ramona Gabor, dezvaluriri socante din relatia cu fostul iubit irakian! Interviu fabulos despre povestea lor de dragoste si despartirea brusca. "Cand am plecat din casa lui, am stiut ca nu ma mai intorc niciodata"
13 sept. 2014 Hopa! A reinceput razboiul dintre Banica jr si Brenciu! Stefan i-a luat deja fata lui Horica la... concertele de Craciun de la Sala Palatului! Asteptam replica!
12 sept. 2014 Tatalui Andreei Balan, distrus de moartea bunicii cantaretei: “A plecat dintre noi fara sa ne spuna un cuvant”! Andreea e in SUA si incearca disperata sa ajunga la inmormantare
12 sept. 2014 Connect-R poate sa fie si baiat bun, cand vrea! Cantaretul a donat o suma uriasa de bani si a cantat pe gratis pentru un baietel bolnav de autism!
12 sept. 2014 Cine ar fi crezut ca kung-fu-ul se va potrivi cu stilul Iuliei Albu! Jackie Chan a purtat in Romania aceeasi ie ca vestitul fashion editor
12 sept. 2014 Conflict dur aseara intre sotii Maxer si oamenii lui Connect-R! Totul a pornit de la masina luata pe barter de artist. "Au parcat pe trei locuri, ne-au blocat o jumatate de ora si tot ei erau cu gura mare!"
11 sept. 2014 EXCLUSIV! Antonia arata bestial in luna a cincea de sarcina! WOWbiz.ro va prezinta primele imagini cu burtica juratei de la "Kidsing"!
11 sept. 2014 Video | Interviu fabulos cu Antonia! Jurata de la "Kidsing" vorbeste, in premiera, despre sarcina! Afla daca are pofte si cum o ajuta iubitul ei, Alex Velea! "Mi-a fost rau un pic la inceput"
11 sept. 2014 EXCLUSIV | Momente de cosmar pentru Mihai Albu! Mama lui, internata in spital, la un pas de un diagnostic fatal! Amanunte incredibile despre starea femeii si ce sanse de insanatosire are!