Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 31 in oct. 2014
Data Articol
31 oct. 2014 EXCLUSIV! Rasturnare de situatie incredibila in scandalul femeilor lui Guta! Minciuna uriasa a lui Beyonce a iesit la iveala! Narcisa jubileaza
31 oct. 2014 Declaratia bomba a Laurei Cosoi! Sigur il va bulversa pe Smiley! “ O sa ma marit cu Cosmin”! Uite si inelul care dovedeste spusele vedetei
30 oct. 2014 EXCLUSIV | Amanunte incredibile din arestul Narcisei. Cu cine a stat femeia inghesuita intr-o celula stramta de doar cativa metri patrati si de ce a spus ca este “demolata emotional!”
30 oct. 2014 Toata lumea este atenta la Narcisa, dar nimeni nu stie ce s-a intamplat cu complicii ei! WOWbiz.ro a aflat ca au fost audiati de politie!
30 oct. 2014 EXCLUSIV | Am elucidat misterul bulendrelor care au invadat azi curtea Narcisei Guta. “Am vrut sa arunc tot”! Declaratii exclusive
26 oct. 2014 Moarte suspecta in familia lui Minune! Ce facea manelistul in timp ce fina lui si-a pus capat zilelor intr-un mod dramatic
25 oct. 2014 Declaratii incendiare! Regele Cioaba il desfiinteaza pe Guta! “S-a dezis de traditii, e aproape roman! El este principalul vinovat in scandalul dintre Narcisa si Beyonce! Ne-a facut de rusine etnia”!
24 oct. 2014 Veste proasta pentru Narcisa! Va fi condamnata la puscarie chiar daca Beyonce isi retrage plangerea! WOWbiz.ro a aflat si unde doarme, in prima noapte de arest, "nevasta" lui Guta!
24 oct. 2014 Beyonce poate sta linistita! A castigat prima runda cu Narcisa! Politistii i-au recuperat azi cele patru inele, lantisorul de aur, telefoanele mobile si banii luati de rivala ei acum doua zile!
24 oct. 2014 Declaratiile halucinante ale lui Guta la iesirea din sectia de Politie. “Nu mai pot sa fiu cu Madalina din moment ce mi-a injurat copilul! Am plecat de acasa!”
23 oct. 2014 Amanunte in scandalul din tiganie! Narcisa Guta a facut-o lata! Si-a luat fii si nora si a intrat peste Beyonce! A batut-o si i-a luat patru inele, cinci telefoane mobile, un lantisor si bani!
21 oct. 2014 Video exclusiv! “Te las sa traiesti”! Declaratia care l-a luat prin surprindere pe Kasem azi de dimineata!
20 oct. 2014 VIDEO! Nicoleta Luciu a ajuns pe mana medicilor! Ce se intampla cu vedeta chiar in aceste momente! Imagini exclusive
19 oct. 2014 EXCLUSIV! Cum s-a terminat razboiul urias dintre Iulia Albu si Bianca Dragusanu! Detalii incredibile care nu s-au vazut pe micul ecran! Iulia tot nu o iarta pe diva
19 oct. 2014 EXCLUSIV! Salam a luat-o pe urmele lui Minune! L-a sunat pe Kasem si vrea sa isi faca operatii estetice
16 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Ea este iubita lui Codin Maticiuc! WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, femeia care i-a rapit inima celebrului crai de Dorobati de mai bine de un an
16 oct. 2014 EXCLUSIV! Bianca Dragusanu a venit cu o avere pe ea la WOWbiz! Geanta a costat 4000 de euro, pantofii “doar” 1000 de euro, iar ceasul… o bagatela, 20.000 de euro!!!
15 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Vacanta venetiana cu peripetii pentru Gabi Cristea si Tavi Clonda! Prezentatoarea de la "Te vreau langa mine"si iubitul ei au fost la un pas sa piarda avionul si sa ramana in Italia!
14 oct. 2014 Dupa divort, alte probleme! Lora, terorizata de mai bine de doi ani de un individ! Cantareata a depus, ieri, plangere la politie pentru hartuire, iar tanarul agresiv a fost deja "saltat" de la un hotel de lux din Capitala si dus la sectie!
11 oct. 2014 Prodanca s-a adaptat perfect la viata araba! "Nu merg fara abaya pe strada niciodata, am ajuns sa o am in masina si cand vin pentru cateva zile la Bucuresti"! Interviu exclusiv cu celebra impresara despre traiul la Riad
10 oct. 2014 Cati bani primeau pe episod concurentii de la “Burlacita” ca sa o cucereasca pe Mantea! Dezvaluiri incredibile despre sumele derizorii si amenzile uriase!
09 oct. 2014 Alerta pentru Celia! Cantareata s-a imbolnavit si i-a fost rau toata noaptea! WOWbiz.ro va prezinta informatii exclusive despre starea ei de sanatate!
08 oct. 2014 Lili Sandu a mai cochetat cu show-urile de dans! In urma cu sase ani, la PROTV, bruneta si-a rupt o coasta si a riscat sa ii fie perforat plamanul…
06 oct. 2014 EXCLUSIV! Povestea socanta a barbatului ucis duminica trecuta de fotbalistul Razvan Paduretu! Si-a parasit cei trei copii si "locuia" cu amanta pe campul din Berceni, fara un acoperis deasupra capului!
05 oct. 2014 Panica la nunta lui Razvan Popescu! Imagini exclusive cu mireasa omului de radio in momentul in care a fost furata si dusa cu barca pe lac!
03 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! In Paradisul asta si-au petrecut Andra si Maruta vacanta de vara! Imagini cu hotelul de cinci stele din Dubai, unde vedetele au avut parte de o saptamana de vis pentru care au platit 5000 de euro
03 oct. 2014 EXCLUSIV! Dupa anuntul ca Mantea s-a despartit de Mitrea, unul dintre cei mai incisivi concureti de la "Burlacita" da cartile pe fata! Sustine ca a fost supus unor tratamente oribile in concurs si ca jocurile au fost facute de la inceput!
02 oct. 2014 FOTO | Aici evadeaza Bianca in Dubai! Fotografii exclusive cu locul spectaculos in care se distreaza blondina in vacantele exotice!
02 oct. 2014 EXCLUSIV | Gabi Cristea si Tavi Clonda escapada secreta la Venetia! Am aflat ce au de gand sa faca acolo, cei doi indragostiti, pentru a celebra un an de relatie! Iata planul lor in cel mai romantic oras din lume
01 oct. 2014 EXCLUSIV! Margherita, hartuita de un nebun! Barbatul sustine ca are o relatie secreta cu fata Clejanilor si se pregateste deja de nunta!
01 oct. 2014 Ionut Dolanescu a devenit tatic! Culmea, cantaretul nu a fost de fata la nasterea celui de-al doilea baietel al familiei! Afla ce l-a impiedicat sa nu fie langa sotia lui la maternitate!