Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 23 in nov. 2015
Data Articol
29 nov. 2015 EXCLUSIV | Tariful incredibil pe care il are Florin Piersic, la aproape 80 de ani, ca sa participe la evenimente! Actorul are un onorariu piperat, insa programul lui este unul de exceptie
29 nov. 2015 Petrecere de fite la munte! Vedetele si-au pus tinutele de gala si s-au dus la…palat!
29 nov. 2015 Video exclusiv! Andreea Marin si Tuncay, mai indragostiti ca niciodata! Imagini de senzatie cu celebrul cuplu iesind de la film! Atentie, diva este nemachiata!
25 nov. 2015 Video exclusiv! Momente emotionante intre Alina Borcea si baietelul ei! Pustiul lui Borcea a crescut si o insoteste la cumparaturi pe mama lui!
22 nov. 2015 EXCLUSIV | Cornel Patrichi, atac dur la juratul Beatrice Rancea ! “O face pe frumoasa, dar are o masca de fard pe fata”
18 nov. 2015 EXCLUSIV! Cornel Patrichi il face varza pe Mihai Petre dupa prestatiile de la “Ham talent”! “Un tocilar care si-a invatat textele pe dinafara, nu are niciun haz. Emisiunea asta este pentru el doar o forma de a ramane pe bani la televizor”
18 nov. 2015 Video exclusiv! Primele imagini cu Alina Sorescu insarcinata! Avem fotografii cu burtica artistei!
15 nov. 2015 Dezvaluiri din trecutul lui Madalin Ionescu! A fost loctiitor de commandant de unitate in liceu si…a lucrat la Arhivele Nationale ale Romaniei
14 nov. 2015 FOTO EXCLUSIV! Acesta a fost cel mai bine pazit secret al lui Madalin Ionescu! Ni l-a spus chiar el! In liceu era confundat cu... Stefan Banica jr.!!! Intra sa vezi cum arata pe atunci! Semana incredibil cu cantaretul!
13 nov. 2015 EXCLUSIV! Bianca Dragusanu, hartuita de un obsedat! Barbatul o suna de cateva ori pe zi si nu o lasa in pace de ani de zile! Roscata e la capatul rabdarii, vrea sa se duca la Politie
13 nov. 2015 Dezvaluiri cutremuratoare din viata lui Lucian Balan! Fosta glorie a Stelei a mai vrut sa se sinucida in trecut, a fost parasit de sotie si, din cauza bauturii, nu si-a mai gasit de lucru nicaieri!
12 nov. 2015 FOTO! WOWbiz a primit premiul de "Cel mai urmarit show de televiziune in 2015"! Kanal D si-a adjudecat inca un trofeu la „Gala Star Awards”, Madalin Ionescu fiind desemnat „Cel mai bun realizator TV"
12 nov. 2015 EXCLUSIV | Gabriela Cristea, petrecere-surpriza de ziua ei! Am aflat ce surprize i-au facut divei prietenii apropiati
07 nov. 2015 Mama lui Daniel Ciobanu, cameramanul care a murit azi, este intr-o situatie critica! La aflarea vestii ca baiatul ei s-a dus, femeia,operata de patru ori pe creier, a intrat in stare de soc!
04 nov. 2015 EXCLUSIV! Gabriela Cristea, la un pas sa fie asfixiata in casa!!! "Era sa mor! Am fost salvata de pompieri!" Cand a auzit de tragedia din Colectiv, vedeta Kanal D si-a amintit momentul cumplit din viata ei
04 nov. 2015 EXCLUSIV! Medicul Radu Zamfir rupe tacerea si vorbeste despre tragedia din Colectiv! "Daca as fi stiut mai devreme de dezastru, m-as fi oferit voluntar, ca sa salvez vieti" Eroul din Apuseni este socat de ce s-a intamplat! Declaratii emotionante
04 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Toata lumea vorbeste de o noua nunta intre Bianca si Victor! Iar noi avem dovada ca e pe cale sa se intample! Celebrul cuplu s-a intalnit cu nasii din Deva!
04 nov. 2015 Mirabela Dauer, declaratie socanta: "Menajera care mi-a furat banii a fugit de sase luni din tara si nu o mai gaseste nimeni!”
03 nov. 2015 Detaliile secrete ale idilei Roxanei Nemes cu omul de afaceri Calin Hagima! "Suntem impreuna de o luna"!
02 nov. 2015 Chitaristul “Ciufulici” care a murit in infernul din Colectiv lucra ca voluntar! “Baiatul se inscrisese intr-o brigada speciala pentru a fi de ajutor la evenimentele muzicale”
02 nov. 2015 EXCLUSIV! Cosmarul trait de Gabi Cristea in momentul in care a aflat de incendiul de la "Colectiv"! Am izbucnit in lacrimi, eram nelinistita si nu stiam unde este Tavi”
02 nov. 2015 EXCLUSIV! Secretul dureros al lui Tili Niculae! "Dupa ce m-a nascut, mama a vrut sa se arunce pe geam!" Cele mai cutremuratoare declaratii pe care le-a facut vreodata simpatica vedeta
02 nov. 2015 Trupa mortii! “Goodbye to Gravity”, decimata dupa incendiul de la clubul groazei! Patru persoane au decedat si trei se lupta sa traiasca!