Mesajul a fost trimis. Multumesc!

A. R., WOWBiz

Recomanda:
222 articole publicate pe WOWBiz 14 in nov. 2015
Data Articol
30 nov. 2015 Giulia Anghelescu are o silueta de manechin! A iesit la film intr-o tinuta din piele, atragand privirile tuturor barbatilor!
30 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Dumitru Dragomir se pregateste de aniversarea celor 50 de ani. De casatorie! Vezi cat de bland si de ascultator este "Mitica de la Liga", in preajma sotiei Vica
26 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Andrei de la Alb si Negru a scos-o la film pe Antonia!
24 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Dan Chisu a turnat un nou episod din film de dragoste, "La vita e Bella", afisandu-se pentru a doua oara in ultima perioada alaturi de Alina Chivulescu!
24 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV | "Bad boy" Matteo, s-a facut baiat de casa si are o relatie stabila de mai bine de un an. Vezi cine l-a imblanzit pe artistul care a avut in palmares mai multe cuceriri celebre!
19 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Fostul iubit al Iulianei Luciu s-a combinat cu o pitipoanca celebra! Pe vremuri se zvonea ca le mai "altoieste", acum le mangaie pe cap, parinteste!
15 nov. 2015 FOTO EXCLUSIV! Patronul arestat, lacatul pus pe... Chocolat! In ciuda declaratiilor linistitoare ale lui chef Tudor Constantinescu, locatiile acestuia au fost inchise. Iata dovada!
15 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Cel mai tehnic jucator al dinamovistilor va lipsi la marele derby cu Steaua! Vezi ce femeie il consoleaza pe Cosmin Matei, "decarul" "cainilor"!
13 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Cum fuge Toma Cuzin de jurnalisti! Actorul din "Las Fierbinti a trecut pe rosu si a intrat pe sens interzis! Totul numai ca sa evite orice intrebare a presei despre relatia extraconjugala cu Ioana Popescu! Firicel s-a cam stresat nitel!
12 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Fie ploaie, fie soare, Roxana Vancea isi scoate sfarcurile la inaintare! A devenit o adevarata "bomba cu ceas" de fiecare data cand iese sa-si faca aprovizionarea la supermarket-urile de cartier
12 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Simona Halep s-a mutat in Bucuresti! Vezi cu cine isi petrece timpul non-stop cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei de dupa Revolutie
11 nov. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Gest marlanesc facut de Botezatu! Cand scoate cate un domn la masa, pe Catalin nervii il cam lasa! Creatorul de moda "se da" patron de club, si, mai nou, organizator de evenimente caritabile pentru victimele din "Colectiv"!
08 nov. 2015 Arsurile ranitilor din "Colectiv" se pot vindeca folosind aloe vera si untura de rechin! Vezi ce minuni a facut un astfel de tratament, folosit cu succes si in Occident! Atentie, imagini socante!
01 nov. 2015 Declaratia socanta a unui cunoscut lider de partid din Romania! "Doliul national nu este justificat. Cine sunt tinerii acestia, cine sunt parintii lor, incotro se indreapta, ce vor? Anarhie!"