Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Matei Vaihan, WOWBiz

Recomanda:
797 articole publicate pe WOWBiz 43 in sept. 2014
Data Articol
30 sept. 2014 FOTO EXCLUSIV! In aceasta vila smechera sta Florin Piersic in Cluj! Marele actor locuieste chiar in centrul orasului, pe malul Somesului, alaturi de sotia Ana!
30 sept. 2014 Fostul sot al Ralucai Moianu aduce la lansarea clubului sau de snooker pe cel mai mare blatist din domeniu! Stephen Lee este suspendat 12 ani din sport pentru trucarea de meciuri!
29 sept. 2014 EXCLUSIV! Aici vine Fuego in fiecare iarna sa impodobeasca bradul pentru mama lui! Eugenia Surugiu are 60 de ani, sta la bloc in Turda si e vedeta strazii: "Tanti Gina e o femeie de pus in rama!"
29 sept. 2014 Fosta sotie a lui Mihaita Nesu vrea sa plece in Coreea? Maria face cursuri intensive la Oradea si se pregateste pentru o bursa la Seul!
29 sept. 2014 FOTO! Parintii ei au divortat dupa 12 ani de casnicie, dar Naomi a gasit puterea sa treaca peste soc! Cat de vesela e fata Oanei Cuzino la prima iesire cu prietenii dupa anuntul ca parintii ei se despart!
28 sept. 2014 FOTO EXCLUSIV! De frica tatalui manelist, care n-o suporta dupa ce a fugit de acasa, Nicoleta Guta isi scoate iubitul la cina in crucea muntilor! Uite-o pe solista cu iubitul Mircea, cum se ascund la o cabana de langa Petrosani!
27 sept. 2014 Andi Moisescu si Olivia Steer aniverseaza 10 ani de casatorie! Uite cum aratau in momentul festiv!
26 sept. 2014 Motivul uluitor pentru care Anca Turcasiu nu s-a suparat pe Tantareanu dupa ce acesta a dezvaluit ca solista si sotul ei ar practica swing-ul! Cantareata ii e datoare nasului sau, care le-a facut cadou terenul pe care cei doi si-au ridicat vila!
26 sept. 2014 FOTO EXCLUSIV! Uite cum arata casa in care a copilarit uriasul Ghita Muresan! Cel mai tare baschetbalist roman a crescut izolat intr-o coliba, printre porci si gaini, intr-un catun care a fost racordat de curand la gaze!
22 sept. 2014 FOTO INCREDIBIL! Manuela Harabor, pictorial de senzatie in lumea modei!
21 sept. 2014 Radu Banciu si-a gasit nasul! Un prezentator radio il ameninta: "Stiindu-l mare francofon, il provoc la duel: sa ne intrecem in a recita din Baudelaire, Verlaine sau Victor Hugo! Sunt convins ca-l umilesc!”
21 sept. 2014 FOTO! Daca vezi cat s-a ingrasat o prezentatoare TVR dupa ce a disparut de pe post o s-o iei razna! Dana Alexe a fost ani buni imaginea stirilor sportive de la TVR!
21 sept. 2014 Fata lui Vali Vijelie si-a iertat tatal care recunoscuse ca si-a inselat sotia! Frumoasa Cati nu mai vorbea cu parintele ei, suparata pe escapadele acestuia: "Nu mai vine sa ma pupe! Cand vine de la scoala evita privirea cu mine!"
21 sept. 2014 Cat de socata a fost Anca Turcasiu cand si-a gasit masina incendiata: "Sunt foarte afectata! Nu cred sa am dusmani care sa recurga la astfel de fapte!" Vezi cand s-a petrecut totul!
21 sept. 2014 Ce spunea Anca Turcasiu despre prima intalnire cu fostul sot: "O cunostea pe Stela Popescu si s-au imbratisat. Atunci m-am uitat sa vad daca are verigheta!"
20 sept. 2014 INCREDIBIL! Fara Mr. Pink, Monica Gabor e apa de ploaie! Din afacerea de care se ocupa singura in America, Moni scoate doar 2 dolari pe zi!
20 sept. 2014 O cantareata celebra din Romania vorbeste despre cum o maltrata sotul: “M-am trezit cu veioza in ochi, mi-a dat doi pumni de-am vazut stele verzi, du­pa care s-a facut intuneric. A fost groaz­nic, el era foarte gelos!”
19 sept. 2014 VIDEO | Baiatul lui Nicolae Guta si al Narcisei studiaza pianul!
19 sept. 2014 Cel mai mare fan al lui Elvis Presley, baiatul Zinei Dumitrescu si-a ales o sotie cu nume predestinat: Priscilla!
19 sept. 2014 Parasita pentru Dana Rogoz, prima nevasta a regizorului Radu Dragomir da din casa: ”Am cunoscut un om maladiv-indecis. Eu nu sunt asa!”
18 sept. 2014 FOTO | Uite ce iubit plin de muschi are fata cea mare a lui Dan Petrescu! Rebecca e foarte fericita in Anglia, langa noul ei prieten!
18 sept. 2014 Rudel Obreja da de pamant cu Mircea Badea: "Acest personaj nici nu exista! E doar proiectia holografica a unor deviati socio-mental!"
18 sept. 2014 FOTO | Gestul incredibil al lui Iosif Constantin Dragan inainte sa moara! Miliardarul a botezat un vas cu numele sotiei sale, Veronica!
17 sept. 2014 CUTREMURATOR! Fata Andei Calugareanu vrea sa se sinucida: "Vreau sa mor, regret ca am fost nascuta, nu mai vreau viata…In cateva zile nu o sa ma mai vedeti!"
17 sept. 2014 Castigatoarea Masterchef Aida Parascan e scandalizata: “Nu dau spaga nimanui, vreau sa fiu tratata cu respect de directorii scolilor la care copiii mei ar trebui sa invete!"
17 sept. 2014 De ziua lui, baiatul lui Piedone a primit de la nasii Andra si Maruta un tort cu saorma!
17 sept. 2014 FOTO HOT! Ce bomba sexy are langa el Adrian Corduneanu! Tatuata Ramona arata demential la piscina, in costum de baie!
16 sept. 2014 FOTO Regele Cioaba si-a acoperit nepoteii cu bani de aur!
16 sept. 2014 Ginger Devil a facut senzatie la deschiderea anului scolar! Actrita porno si-a sustinut nepoata, spre bucuria tatilor prezenti la ceremonie!
16 sept. 2014 "Taranul cu Maserati" se insoara cu Josephine, dar tot la o blonda celebra se gandeste: “Nu o pot uita pe Elena Udrea, a fost singura mea dragoste adevarata!"
15 sept. 2014 FOTO! Fara Beyonce, Nicolae Guta si-a inaugurat clubul din Petrosani in trening, tricou cu burta si adidasi! Manelistul poarta la gat un lant de aur mare cat o ancora si le canta cu patos interlopilor!
15 sept. 2014 Ultima fita! Bianca Rus si-a vopsit pe unghii sigla unei marci celebre!
15 sept. 2014 FOTO! Actorul Gabriel Fatu s-a plimbat cu salupa imbracat la patru ace
13 sept. 2014 EXCLUSIV! Pe Mircea Badea il tot vezi etalandu-si muschii, dar si sora lui arata demential in costum de baie! "Ce bust impresionant ai! Nu voi merge niciodata cu tine la strand!"
13 sept. 2014 FOTO | Beyonce i-a dat decisiva Narcisei si l-a cucerit definitiv pe Nicolae Guta! Dintre toate iubitele solistului, doar Madalina a fost acceptata la Petrosani de Mariana, femeia care i-a daruit patru copii manelistului!
13 sept. 2014 FOTO | Uite cat de frumoasa este fata profesorului Mencinicopschi! Experta in agronomie, Ioana isi sprijina acum mama, distrusa de intrarea la inchisoare a lui dr. Menci!
12 sept. 2014 Adrian Oprea Soferul si iubita lui s-au distrat pe cinste in vacanta
11 sept. 2014 Metroul din Drumul Taberei este in pericol! Lucrarile intarzie enorm!
11 sept. 2014 Dana Rogoz si sotul ei sunt desfiintati de fosta nevasta a regizorului: "Radu e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune! M-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat mi-ar fi semanat!" Vezi marturia Ozanei Oancea!
10 sept. 2014 FOTO! Ce eleganta e cumnata din Franta a Andreei Esca!
10 sept. 2014 FOTO! Fratele cel mare al lui Silviu Prigoana a absolvit facultatea la 56 de ani! Daniel a terminat recent Istoria si Filosofia!
09 sept. 2014 FOTO | Olivia Steer, supersexy intr-o sedinta foto! Andi Moisescu si-a facut deja afis cu pozele!
09 sept. 2014 FOTO El este barbatul care o face fericita pe Camelia Voiculescu! Uite cum arata Gunther, omul care se iubeste cu mostenitoarea imperiului media! Nino a fost baschetbalist si a stat in Germania pana la 24 de ani!