Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Matei Vaihan, WOWBiz

Recomanda:
797 articole publicate pe WOWBiz 96 in oct. 2014
Data Articol
31 oct. 2014 FOTO| El este barbatul caruia Horia Brenciu ii creste fata! A fost casatorit cu Alice Dumitrescu, cu care o are pe Andreea!
30 oct. 2014 FOTO! Ea este sora secreta a Mirabelei Dauer! Paula este cu 9 ani mai mare decat celebra solista si a plecat in Israel imediat dupa Revolutie!
30 oct. 2014 Scandal urias! O cunoscuta prezentatoare tv o desfiinteaza pe Olivia Steer, care se declarase impotriva vaccinurilor: "Olivia vorbeste multe prostii fara argumente! Moartea timpurie a surorii i-a tulburat ratiunea!"
30 oct. 2014 FOTO! Azi este o prezentatoare celebra, dar Oana Stancu a avut si momente in care era reporter de teren! Uite ce slaba era pe vremuri realizatoarea Antenelor!
30 oct. 2014 EXCLUSIV! Corina Danila tremura iar de frica! Banca ii scoate din nou vila la vanzare pentru a acoperi un credit de 1,7 milioane de lei! Pretul solicitat pentru casa din Chiajna a vedetei tv a coborat acum pana la 500.000 de lei!
30 oct. 2014 EXCLUSIV! Bianca Rus da sigur de baut cand va auzi cat de prost ii merg afacerile lui Gheorg! Cantareata l-a acuzat de hartuire sexuala pe cunoscutul bucatar: "Ma saruta pe sani, ma calarea, imi lingea degetele!"
29 oct. 2014 FOTO! Cu ea a inlocuit-o Gabriel Ghita pe Lora! Instructorul de fitness cu care s-a iubit cantareata si-a gasit fericirea in bratele unei asistente medicale!
29 oct. 2014 Fotografia pentru care Radu Tudor a facut un misto crunt de colega Dana Grecu: “Dana cu par lung, de femeie. Uuuuu!" Nici tu n-ai cum s-o recunosti asa pe prezentatoarea Antenei 3!
29 oct. 2014 FOTO! Prima poza cu vaduva lui Szobi Cseh zambind dupa moartea cascadorului! Vezi cum isi insenineaza zilele Simona dupa drama traita!
29 oct. 2014 FOTO Nadia Comaneci o antreneaza la gimnastica pe Katie Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise!
28 oct. 2014 FOTO! Uite cu ce bomba sexy se iubeste antrenorul Simonei Halep! Belgianul Wim Fissette este combinat cu Jasmien, un fotomodel care a pozat goala!
28 oct. 2014 Cum a reusit Simona Halep s-o socheze pe sefa tenisului feminin mondial: “Niciodata n-am patit asa ceva!”
28 oct. 2014 FOTO! Ce cadou de fite i-a luat Nicoleta Guta fiului ei de 6 ani! Manelista a dat 200 de euro, dar l-a facut fericit pe Nicolas, care nu mai da jos echipamentul de pe el!
28 oct. 2014 FOTO! Daca-i ordin, cu placere! Delia s-a pozat la o petrecere cu nevasta lui Costel Corduneanu!
28 oct. 2014 EXCLUSIV! Iubitul din liceu al Monicai Gabor s-a mutat la Londra si este sofer! Alexandru se pozeaza la bustul gol in oglinda si si-a gasit o noua prietena!
27 oct. 2014 FOTO Regele Dorin Cioaba s-a pozat printre halci, carnati si pesti la sarbatoarea roadelor!
27 oct. 2014 EXCLUSIV! VIDEO! Clanul Guta a ajuns la fundul sacului! Daca iubitele lui Guta se bat si ajung la puscarie, baiatul manelistului isi vinde toate masinile ca sa supravietuiasca! Nicu vrea sa scoata 21.000 de euro pe un Audi si pe o Skoda!
27 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV | Imagini de la nunta secreta la care Ilie Dumitrescu a fost socru mare! Baiatul fostului fotbalist s-a casatorit cu Alexandra, iar barbatii familiei au realizat impreuna o poza de colectie!
27 oct. 2014 Toate-i merg prost dupa moartea lui Adrian Iovan! Profitul casei de moda pe care o detine Romanita a scazut dramatic!
27 oct. 2014 FOTO! Cum isi atrage clientii Nicolae Guta in clubul de manele din Petrosani! Cantaretul a pictat pe pereti femei goale in stilul Renasterii!
26 oct. 2014 EXCLUSIV! FOTO! A facut senzatie la "Romanii au talent", dar acum e la pamant! Fara bani de studii, Narcis Ianau a incasat lovitura decisiva! Iubita lui l-a parasit si s-a cuplat foarte repede cu altul!
26 oct. 2014 FOTO! Uite cum arata sora lui Mihaita Nesu, singurul sprijin pe care-l mai are fotbalistul dupa moartea parintilor si dupa divort!
26 oct. 2014 O vedeta tv dezvaluie cum se putea schimba destinul Madalinei Manole: "Adrian Tarau a dorit ca Madalina sa devina sotia lui si i-a pus totul la picioare, financiar vorbind. Madalina, insa, se gandea la toalete de scena, la relansari, la discuri!"
26 oct. 2014 Romanul care a zburat pana in Anglia pe trenul de aterizare al unui avion s-a dus la munca in Bulgaria! Cand s-a intors acasa, Andrei Culea si-a gasit arsa casa!
26 oct. 2014 Narcisa nu e prima femeie din viata lui Nicolae Guta care are probleme cu legea! Si Mariana, sotia care i-a daruit patru copii manelistului, a calcat stramb, dupa ce s-a bransat ilegal la reteaua de apa si a ridicat constructii fara autorizatie!
25 oct. 2014 EXCLUSIV! Hagi nu a mai trecut de 9 ani pe la casa parinteasca! Desi se afla la doar 40 de kilometri de Constanta, Gica a uitat de Sacele, satul in care s-a nascut! Casa in care a crescut "Regele" a ajuns astazi o ruina!
25 oct. 2014 Ziua in care Mihai Nesu a trecut din nou pe langa moarte! "Mi s-a rupt roata din stanga spate in timp ce rulam pe sosea si am pierdut controlul!" Vezi cand s-a intamplat accidentul!
21 oct. 2014 FOTO FABULOS! Baiatul de 16 ani al Nicoletei Guta si-a botezat fetita imbracat in trening! Uite cum arata Gabriel la iesirea din biserica, cu tricou de firma pe el si cu adidasi in picioare! Toata lumea s-a inchinat cand l-a vazut!
20 oct. 2014 FOTO Fostul iubit al Oanei Zavoranu s-a cuplat cu o adevarata bomba sexy! Uite ce fericit este Tomer cu fotomodelul Amina!
20 oct. 2014 Un vecin al lui Craioveanu il someaza pe fostul fotbalist dupa 25 de ani: "Draga Gica, as vrea, totusi, daca se poate, sa-mi restitui clasorul filatelic si cartea “Lumea animalelor”!"
20 oct. 2014 FOTO! Fostul logodnic al Corinei Danila a petrecut cu doua mari sportive!
20 oct. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Aici va fi inmormantat tatal lui Mihaita Nesu! Fostul arbitru a fost atat de afectat de moartea sotiei, incat uitase sa treaca pe crucea Monicai un lucru esential!
20 oct. 2014 FOTO! Bianca Rus a primit cadou de la parinti un ceas Rolex de 15.000 de euro!
19 oct. 2014 Drama Veronicai Bulai, la un pas sa se repete! Un turist este grav ranit dupa ce a fost lovit in cap de un bolovan in Bucegi!
19 oct. 2014 INCREDIBIL! Prigoana si Bahmu trebuiau sa fie nasii de cununie ai Madalinei Manole! Dupa despartirea de Adrian Tarau, regretata solista a renuntat la inrudirea cu celebrul cuplu, preferand ca nas un prieten bun al lui Petru Mircea!
19 oct. 2014 FOTO HORROR! Nicoleta Guta a speriat Portugalia cu tinuta ei! Manelista a facut spectacol total intr-un club din Lisabona, desi blugii crapau pe ea! Vezi cum a aparut solista in fata fanilor!
19 oct. 2014 FOTO! Baiatul cel mare al Narcisei Guta e de toata jena! Bogdan are 24 de ani, e plin de tatuaje si se pozeaza cu teancuri de euro sau sarutand dolarii!
19 oct. 2014 FOTO! Fosta iubita a lui Andi Moisescu a devenit o maestra in bucatarie!
18 oct. 2014 EXCLUSIV! Fericire pe net dupa ce romanca Alexandra Moore a anuntat ca si-a marit sanii cu 2 centimetri! Bustul ei masoara acum 114 cm, iar tariful a crescut exponential!
17 oct. 2014 Marii manelisti ai tarii, facuti praf! Regretatul psihiatru Florin Tudose nu dadea doi bani pe Adi Minune si pe Guta! “Sunt oameni fara nici un fel de personalitate, ca de altfel si melodiile lor!”
17 oct. 2014 FOTO! Imaginea fericirii! Uite ce familie frumoasa are baiatul nestiut al lui Florin Piersic! Dani sta la Viena si este copilul marelui actor cu Anna Szeles!
17 oct. 2014 FOTO! Uite ce apartament cochet are Marius Vizante! Simpaticul actor si-a scos casa la inchiriat si va invita la un tur virtual prin camere!
16 oct. 2014 Actorii Gabriel Fatu, Adriana Trandafir si Adrian Paduraru, luati la misto de directorul teatrului din Piatra Neamt! Trupa a trebuit sa achite toate cheltuielile unui spectacol, desi organizatorii isi asumasera aceasta sarcina!
16 oct. 2014 INCREDIBIL! Chef Patrizia Paglieri si-a pacalit baiatul! I-a spus ca tatal lui a murit! "Nu-i puteam spune adevarul despre divort, l-am lasat cu ideea ca e mort pana la 14 ani, cand i-am explicat tot!"
16 oct. 2014 FOTO! Fata lui Stolojan s-a intors in Romania dupa ce a stat zece ani in America!
16 oct. 2014 Legatura neobisnuita dintre Andreea Marin si Ombladon! Cantaretul a purtat intr-un clip un tricou creat de sora de la Iasi a "Zanei"!
15 oct. 2014 Studenta spulberata pe trecerea de pietoni de masina unui diplomat rus este astazi fericita! La doi ani de la teribilul accident, Madalina Bacanu a anuntat ca s-a maritat cu Andrei, iubitul ei!
14 oct. 2014 Insotitoarea de zbor care l-a demolat pe Adrian Iovan imediat dupa moarte lucreaza astazi ca organizatoare de nunti si asteapta inelul de logodna de la iubitul ei!
14 oct. 2014 Dezvaluiri! Antenista Dana Grecu a fost ceruta de nevasta si dupa ce s-a casatorit! Cea mai dura prezentatoare de la tv ascunde si o mare drama: "Am supravietuit cateva zeci de minute intr-o masina rasturnata, in zapada! Soferul murise!"
14 oct. 2014 FOTO! Dupa ce a chinuit-o in platou pe Maria Ciobanu, obligata sa stea in picioare, Corina Danila si-a reparat greseala! Ca sa evite penibilul, prezentatoarea tv a schimbat scaunele inalte cu cateva fotolii confortabile!
14 oct. 2014 EXCLUSIV! Uite cum arata femeia care plange dupa Sorin Rosca Stanescu! Ce spune Steluta, sotia senatorului incarcerat: "Intelegeti pe deplin penibilul arestarii lui!"
13 oct. 2014 FOTO! Are doar 15 ani, dar arata intr-un mare fel! Denisa, fata lui Gabi Balint, e cea mai sexy aparitie de la scoala britanica din Bucuresti!
13 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Imagini incredibile cu casa din Malibu a Monicai Gabor si a iubitului sau milionar! Vila de lux l-a costat pe Mr. Pink 3,5 milioane de dolari, care a cumparat-o cu banii jos acum patru luni!
13 oct. 2014 Inainte de Augusta, Valeriu Lazarov a mai avut sase neveste! Uite cum arata actrita americana Didi Sherman, cu care regretatul om de televiziune a facut doi copii!
13 oct. 2014 FOTO! Fratele lui Serban Huidu s-a indragostit! Uite-l pe Matei alaturi de iubita lui!
12 oct. 2014 EXCLUSIV | Nicu Alifantis are doua fete vitrege, care sunt copiii lui Alexandru Sassu, fostul presedinte al TVR! Marele cantaret a adoptat-o pe Maria, in timp ce Natasa si-a dat in judecata tatal natural, pentru majorarea pensiei alimentare!
11 oct. 2014 Povestea incredibila a singurul criminal roman mai sangeros decat Ramaru! Romulus Veres a terorizat Clujul omorand femeile cu ciocanul: “Diavolul ma lega, imi fura infatisarea si omora, nu eu!”
11 oct. 2014 Fata lui Mircea Geoana face cea mai cunoscuta facultate de medicina din America! Doar pentru un an de studiu in Philadelphia, Ana Maria plateste 64000 de dolari!
11 oct. 2014 FOTO | Cat de fericit era Robert Turcescu alaturi de Oana Sarbu! Imagini de exceptie cu vedeta tv la ultima nunta la care s-a dat in spectacol cu cantareata!
11 oct. 2014 Foto de colectie! Uite cum arata anuntul din ziar prin care intreaga tara a aflat ca s-a nascut Florin Piersic!
11 oct. 2014 FOTO | Baiatul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu rupe tobele! Tudor are plete si este baterist in doua trupe!
10 oct. 2014 Ginerele lui Adrian Iovan e Masterchef cu acte in regula! Sotul francez al Irinei preda cursuri la Academia Culinara din Nisa!
10 oct. 2014 FOTO | Nu l-ai vazut niciodata asa pe Smiley! Uite-l pe artist cand nu era celebru si se poza cu bibelouri de portelan in spate!
10 oct. 2014 FOTO | Andrei Paunescu canta si recita in numele tatalui
10 oct. 2014 Andreea Esca a ajuns in America! Stirista PRO TV si sotul ei isi deschid un magazin in New York!
10 oct. 2014 Lucian Viziru a ramas masca atunci cand si-a vazut sotia! La 39 de ani, Ema a fost si roscata, si bruneta, iar acum a devenit blonda!
09 oct. 2014 Fratele lui Serban Huidu si-a transformat sala de jocuri in salon pentru nunti si pomeni!
09 oct. 2014 Dana Razboiu a ramas fara cuvinte cand a vazut ce amenda trebuie sa plateasca sotul ei! Bogdan are de achitat 720.000 de euro dupa ce firma lui a primit o sanctiune record! Vezi cum s-a ajuns aici!
08 oct. 2014 Ea este studenta care ziua deschide anul universitar, iar noaptea danseaza in poala lui Nicolae Guta! Vezi cum arata Roxana, tanara care a dat pe spate tot Petrosaniul!
08 oct. 2014 Elena Carstea ii face concurenta Monicai Gabor in America! Daca Moni e imaginea bauturii Mr. Pink, celebra solista a ajuns distribuitor pentru un suc de mango!
08 oct. 2014 Oana Turcescu, sotia prezentatorului: "Am primit foarte multe mesaje frumoase de la oameni cunoscuți, dar in special necunoscuti!"
08 oct. 2014 Statul Islamic a ajuns cu ofensiva la granita cu Turcia! Jihadistii folosesc munitie fabricata in Romania!
08 oct. 2014 Vestea care a daramat-o pe Oana Stancu! Numele iubitului ei apare in cel mai mare dosar de coruptie al momentului! Deputatul Daniel Zamfir si vedeta Antenei 3 au impreuna o fetita, pe care au botezat-o in vara! Vezi cum se apara politicianul!
07 oct. 2014 Cronica senzationala a ultimei nunti a marelui Florin Piersic, cea cu Ana Torok! In afara mirilor, la fericitul eveniment au mai participat doar 4 invitati si doi musafiri nepoftiti!
06 oct. 2014 FOTO! Ce fata frumoasa are Ilie Nastase in Canada! Nathalie are 39 de ani si este managerul unui restaurant din Montreal!
06 oct. 2014 FOTO! In tinerete, Gabriel Fatu era rocker adevarat! Uite cum ii statea cu plete omului cu farsele de la televizor!
06 oct. 2014 FOTO! Fata lui Mircea Diaconu a ajuns la Sankt Petersburg!
06 oct. 2014 Doctorul care a garantat ca Mihaita Nesu va merge din nou in sase luni este o celebritate in America: "Faima lui s-a intins cu repeziciune peste cinci continente!"
06 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Primaria din Petrosani a renovat gratis prima locuinta a Biancai Dragusanu! Ce zice vedeta: "Nu aveam casa si locuiam intr-o singura camera, in incinta stadionului Jiul!" Vezi ce termopane au aparut acum acolo!
05 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Ce a scris Fuego pe piatra de mormant a tatalui! Foarte atasat de parintele sau, disparut la doar 59 de ani, cantaretul a gravat pe monument versuri emotionante!
05 oct. 2014 Cel mai bun prieten al lui Dan Badea arunca bomba: "Eu stiu de ce vrea sa divorteze Lora de Dan Badea!" Sigur nu te astepti la motivul asta
04 oct. 2014 FOTO! Fata lui Adrian Iovan practica din nou un sport periculos! Director in Franta, Irina s-a apucat iar de karting
04 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Szobi Cseh n-a mai apucat nasterea primei sale nepotele! Baiatul cel mare al regretatului cascador a devenit tatal unei fetite, pe care actorul a asteptat-o toata viata!
04 oct. 2014 FOTO EXCLUSIV! Doar el putea sa faca asta! Florin Piersic si-a inmormantat parintii la Bucuresti, i-a deshumat apoi si i-a adus la Cluj! Pe piatra lor de mormant, actorul a scris ceva fabulos! Vezi despre ce e vorba
04 oct. 2014 Ce bine ii merge fostului sot al Roxanei Dragusanu dupa ce a divortat de sora Biancai! Daniel scoate astazi o gramada de bani cu firma de transport rutier!
03 oct. 2014 EXCLUSIV! Drama lui Ghita Muresan! Uriasul baschetbalist si-a vazut parintii murind inainte sa ajunga mare vedeta in America!
02 oct. 2014 EXCLUSIV! Mare sarbatoare in familia CTP-ului! Dupa ce a ratat patru sesiuni de BAC, baiatul lui Cristian Tudor Popescu a luat pana la urma examenul cu media 6,36!
02 oct. 2014 FOTO! Vocea PRO TV-ului se bucura ca un copil de gemenele sale, pe care le-a facut la 52 de ani! Valentin Teodosiu: “M-au remotivat, m-au intinerit, m-au motivat sa iau viata de la capat!”
02 oct. 2014 Moarte socanta pentru o tanara romanca stabilita in Italia! Lavinia a fost gasita fara suflare in cada, iar anchetatorii nu stiu ce i s-a intamplat! Ultimul mesaj al ei a fost: "Mi-as da viata pentru a nu muri!"
02 oct. 2014 FOTO! Cat de mult seamana Bodo cu socrul lui! Tatal Loredanei aduce bine de tot cu solistul!
02 oct. 2014 Tolea Ciumac, dezvaluri senzationale: "Am fost garda de corp a lui Fane Spoitoru, dar si a lui Victor Surdu!"
01 oct. 2014 Se impaca Andreea Balan cu Keo? Verisoara din State care a cuplat-o pe solista cu americanul ii duce dorul cantaretului!
01 oct. 2014 EXCLUSIV! Culmea tupeului! Englezul care i-a omorat cu masina pe regizorul Cristian Nemescu si pe alti doi oameni vrea ca de maine sa fie liber! Ali Imran are sanse mari sa fie eliberat conditionat, dupa ce a efectuat 5 ani de inchisoare!
01 oct. 2014 FOTO! Socrul lui Robert Turcescu isi asteapta ginerele celebru cu friptura si carnati! Tatal Oanei Nutu a fost consilier local intr-un sat din judetul Olt si castiga 6000 de lei pe an din vanzarea legumelor!
01 oct. 2014 EXCLUSIV! Aleasa lui Robert Turcescu are planuri mari cu realizatorul tv! Pentru ca se muta in casa cu vedeta, Oana si-a scos apartamentul la inchiriat!
01 oct. 2014 Simulare recuperarii unor victime din munti s-a dovedit un fiasco! Salvatorii au ajuns la locul accidentului dupa doua ore si jumatate!