Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Matei Vaihan, WOWBiz

Recomanda:
797 articole publicate pe WOWBiz 55 in feb. 2017
Data Articol
15 feb. 2017 Fiul lui Adrian Paunescu a scris o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis! Andrei il demoleaza pe seful statului in 18 strofe
15 feb. 2017 Un cunoscut actor roman va deveni tata pentru prima oara! Frumoasa sotie a lui Gabriel Fatu i-a dat vestea de "Ziua Indragostitilor": "In curand se va naste bebelina noastra!"
15 feb. 2017 Gica Popescu revine spectaculos in imobiliare! Uite cum arata ansamblul rezidential ridicat de fostul mare fotbalist si cat costa apartamentele
15 feb. 2017 Atac devastatator la adresa postului public: "TVR-ul va distruge interesul pentru fenomenul Eurovision, asa cum a distrus "Cerbul de Aur" sau "Mamaia"!" Cristi Faur critica dur organizarea selectiei nationale Eurovision
15 feb. 2017 Sarbatoare mare in familia Micula! Fata milionarului Ioan a nascut o fetita! Olivia mai are un baiat cu sotul ei, fost fotbalist
14 feb. 2017 Alexandru Arsinel este in lacrimi: "Teatrul Constantin Tanase anunta cu regrete de necuprins plecarea dintre cei vii a doamnei director Mihaela Stroe Capataneanu!"
14 feb. 2017 Cea mai sexy fata de milionar s-a cununat in secret! Vezi aici imagini fierbinti cu Bianca Peica si cu alesul ei, un cunoscut luptator de MMA!
14 feb. 2017 Nepoata Angelei Similea este indragostita rau: "La multi ani, raza mea de soare! Iti multumesc pentru ca porti pe umerii tai si lumea mea!"
13 feb. 2017 Schimbare socanta de look pentru baiatul Nicoletei Guta! La doar 18 ani, Gabriel si-a lasat barba, mustata si si-a aranjat sprancenele dupa ultima moda!
13 feb. 2017 Soacra lui Andrei Hrebenciuc a intrat intr-o familie numeroasa! Noul iubit al Cristinei are patru copii
11 feb. 2017 "Jandarmul cu voce de aur" isi permite o noua vacanta de lux! Dupa o descindere in Statele Unite, Nicolae Lacatus face plaja acum in Mexic!
11 feb. 2017 Investitie de sute de mii de euro in hotelul fostului sot al Alinei Vidican! Cladirea din Timisoara a fost renovata si transformata intr-o locatie de lux!
11 feb. 2017 Familia lui Nae Nicolae are un altar dedicat memoriei regretatului afacerist
11 feb. 2017 Ce bine arata fata vitrega a Oanei Stancu! Elena are 18 ani si este studenta la ASE
11 feb. 2017 Si-a refacut viata sentimentala Crin Halaicu? Divortat de prima sotie din 2010, fostul primar al Capitalei si Nicole au o relatie discreta
11 feb. 2017 Uite cum arata sotia lui Mihai Gadea in costum de baie! Agatha se mentine in forma practicand sporturi dure
09 feb. 2017 "Micul Hercule" si cu familia lui au protestat impotriva ordonantelor in fata primariei din sat: "La noi in comuna, primaria mananca banii nostri ca magiunul pe paine!" Uite ce pancarte a avut Giuliano Stroe!
09 feb. 2017 Veste proasta pentru fostul logodnic al Corinei Danila! S-a despartit Norris Mageanu si de sora lui Catrinel Menghia?
09 feb. 2017 Imagini cu vila de lux a Nicoletei Guta din Petrosani, realizate cu drona! Uite cat de spectaculos arata de sus domeniul manelistei
08 feb. 2017 Senatorul PSD care a aratat degetul mijlociu in timpul discursului lui Iohannis este putred de bogat! Brailoiu are o avere uriasa, inclusiv o casa in Spania!
08 feb. 2017 Student in America, baiatul lui Marian Vanghelie si-a schimbat look-ul si recupereaza cu studiul in vila din Snagov! FOTO
08 feb. 2017 Gigi Becali a dat din nou lovitura! Finantatorul Stelei a vandut un ansamblu imobiliar din Pipera pentru o suma cu adevarat uriasa! "Banii sunt virati într-un cont pana la finalizarea si eliberarea unor autorizatii!"
07 feb. 2017 Dupa divort, fosta nora a lui Dumitru Prunariu a pierdut un proces cu televiziunea publica! Angajata in echipa emisiunii Corinei Danila, Codruta a trebuit sa returneze TVR suma de 48373 lei!
07 feb. 2017 Cum ajunsese dependent de droguri fiul vitreg al Elenei Carstea, mort la doar 30 de ani: "Dupa 4 ani petrecuti in Marina, a inceput sa ia opioide pentru durerile pe care le avea la umar si la genunchi. A abuzat de ele vreme de 5 ani!"
07 feb. 2017 Ruptura totala in familia lui Mircea Badea! Fratele lui Carmen Bruma: "Sufletul imi este in Piata Victoriei, acolo unde politicienii au atins cel mai de jos nivel!" Ce spune Traian despre "cumnatul" lui
07 feb. 2017 Liviu Guta a dat lovitura cu o aplicatie pentru dedicatii personalizate care ii aduce mii de euro!
07 feb. 2017 Talentat si in afaceri, Florin Calinescu a incurcat-o insa rau cu o firma pe care a bagat-o in faliment! Cunoscutul actor s-a trezit dat in judecata de Directia Finantelor Publice! EXCLUSIV
06 feb. 2017 Mesajul disperat al sotiei premierului Sorin Grindeanu: “Va veni o vreme cand nu va mai fi langa copiii lui”
06 feb. 2017 Mama lui Mircea Badea a sustinut mitingul de la Cotroceni: "Sunt foarte mandra de inteligenta si verticalitatea copiilor mei!"
06 feb. 2017 Fiul lui Liviu Dragnea are o ferma de porci in Teleorman! Cu datorii de peste 11 milioane de euro, afacerea il poate baga in faliment pe Valentin!
06 feb. 2017 Baiatul lui Andrei Plesu a ajuns la politie din cauza sotiei care nu il lasa sa-si vada copilul: "Uite ce am de spus la acuzatiile de amenintare perpetua, cu cutitul si cu echipa de interlopi!"
06 feb. 2017 El este barbatul cu care fosta sotie a lui Gyuri Pascu ar fi avut o relatie speciala! Uite-o pe Daniela impreuna cu Vladi, instructor yoga!
05 feb. 2017 Reactie fabuloasa din America a Mihaelei Radulescu despre protestele din Piata Victoriei: „E fantastic de frumos cand romanii lupta umar la umar!”
05 feb. 2017 Fata lui Victor Ciorbea are un apartament de lux in Manhattan! Locuinta este evaluata la o suma fabuloasa, asa ca Oana o inchiriaza la un pret piperat
05 feb. 2017 Detaliul cutremurator de la mormantul lui Ioan Luchian Mihalea! Pe crucea artistului este scris cuvantul "UCIS"! Celebrul dirijor si compozitor a fost omorat in noiembrie 1993 in locuinta sa din Bucuresti, criminalii fiind condamnati la inchisoare pe viata
05 feb. 2017 Legatura dintre Hagi si divortul din familia Adamescu! "In concluziile transmise instantei, Dan Adamescu vorbeste la randul sau despre relatii extraconjugale ale sotiei!"
05 feb. 2017 „Firicel” se revolta impotriva politicienilor care spun ca protestele sunt ilegale: „Pai daca s-a legalizat hotia, de ce mai muncim?”
05 feb. 2017 Nicolae Guta cere o avere pe baraca asta din Petrila! Manelistul isi vinde "hala industriala” cu 85.000 de euro!
05 feb. 2017 Cum l-a cenzurat Biserica Ortodoxa Romana pe marele actor Ion Besoiu! Regretatul artist a interpretat in filmul "Despre oameni si melci" rolul unui preot care le vorbeste enoriasilor despre...autosatisfacere! Scena a fost taiata la montaj
05 feb. 2017 Seful sindicatului politistilor are salariu de nabab, dar spune ca este sclav! Sindicalistul a spus ca multinationalele le dau liber angajatilor sa fie prezenti la proteste! Vezi cati bani incaseaza pe luna Dumitru Coarna!
05 feb. 2017 Actorul Florin Zamfirescu, declaratii dure: "Razboiul a inceput de mai mult timp! Acum este una din batalii, intre dronele din Bucuresti!"
05 feb. 2017 Ingrozit ca decoleaza avionul, Babi Minune a inceput sa cante o manea de jale! | VIDEO
04 feb. 2017 Fata Monicai Pop isi vinde masina veche de 12 ani! Letitia vrea doar 2900 de euro pe autoturism
04 feb. 2017 Consiliera PSD-ista care a spus ca protestatarii ii provoaca greata este specialista in... teorii despre felatie: „In Germania, sexul oral se face si de placere, nu doar din obligatie...” Citeste continuarea halucinanta a duduii
04 feb. 2017 Cantareata Silvana Riciu, prietena lui Aurelian Preda, dezvaluie ca rautatea semenilor l-a chinut pe artist mai mult decat cancerul: „Plangea pe ascuns, le zambea oamenilor rai si se facea ca nu le stie falsitatea... A indurat atatea. Multe pacate si-au facut oamenii astia cu el, dar nimic nu ramane nepedepsit”
04 feb. 2017 “Talibanul” din PSD care i-a facut “ragalii” pe protestatari are o avere colosala! Vezi cate terenuri si cate locuinte detine Dumitru Buzatu!
04 feb. 2017 Sora Mioarei Roman a trait un adevarat cosmar in ultimii ani de viata! Rodica Georgescu a fost tarata prin tribunale dupa ce a cumparat vila de la Sinaia a surorii sale! Ea a fost citata ca parat la cateva zile dupa ce a murit!
03 feb. 2017 Codrin Stefanescu este impotriva demonstratiilor, dar iubeste petrecerile cu lautari! Uite-l pe liderul PSD cum isi punea capul pe pieptul unei blonde la un chef din urma cu mai multi ani
03 feb. 2017 Maia Morgenstern ii ataca pe guvernanti: “Sa fii insensibil si surd la ce se intampla, inseamna ca ceva nu inteleg eu profund si ma doare foarte tare”
03 feb. 2017 Cea mai sexy fata de milionar isi prezinta colectia de masini de lux! Uite cum se pozeaza Bianca Peica in fata bolizilor
03 feb. 2017 Un primar din Buzau i-a compus lui Fuego versurile celui mai nou hit! Marian Margarit este la al optulea mandat de edil al comunei Boldu
02 feb. 2017 Drama continua in familia lui Dumitru Prunariu! Dupa ce nepoata i-a murit de meningita, si fiul cosmonautului a divortat de Codruta! Campion la acrobatie aeriana, Catalin a fost nemultumit de decizia instantei
02 feb. 2017 Atac incredibil la adresa raposatului Aurelian Preda: "A murit ... Cum a indraznit? A facut-o pe mamaia sa planga de jale" Impresara Daniela Vitelaru a luat la misto cariera artistului care ar fi implinit ieri 47 de ani!
01 feb. 2017 Fata adoptiva a lui Dan Voiculescu a pozat cu lenjeria roz la vedere! Uite cat de sexy arata Dana
01 feb. 2017 Familia lui Serban Huidu a strans datorii de zeci de milioane de euro si pierde procese pe banda rulanta! Ultima lovitura pentru sotia "carcotasului" e fara recurs: "Incuviinteaza executarea silita pe intreg teritoriul tarii prin toate modalitatile!"