Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Oxana Mihailova, HotNews

Recomanda:
61 articole publicate pe HotNews 8 in mai 2022
Data Articol
25 mai 2022 FOTO Cum se trăiește în Herson, oraș ucrainean ocupat de ruși. Mărturiile unei localnice: „Există partizani care desenează drapelul ucrainean pe pereți și asfalt sau lasă mesaje pentru ocupanți. Sunt femei tinere”
17 mai 2022 Fostul vicepremier pentru Reintegrare de la Chișinău: „Securitatea Republicii Moldova depinde de Ucraina. Trebuie să spunem acest lucru direct”
10 mai 2022 Ce au sărbătorit mii de moldoveni pe 9 mai? „Mi-e rușine că ne șuieră lumea pentru mizeria de azi din Chișinău”
09 mai 2022 Ce au sărbătorit mii de moldoveni pe 9 mai? „Mi-e rușine că ne șuieră lumea pentru mizeria de azi din Chișinău”
08 mai 2022 Televiziunile rusești se întrec în reportaje înflăcărate despre parada de 9 Mai, din Moscova: „Mi se face pielea de găină de la atâta mândrie pentru forțele noastre militare”
04 mai 2022 De ce spune un deputat din Tiraspol că participarea României la rezolvarea conflictului transnistrean este inadmisibilă: „Un stat ce a fost de partea lui Hitler și a admis crime enorme pe teritoriul regiunii”
03 mai 2022 De ce spune un deputat din Tiraspol că participarea României la rezolvarea conflictului transnistrean este inadmisibilă: „Un stat ce a fost de partea lui Hitler și a admis crime enorme pe teritoriul regiunii”
02 mai 2022 De ce erau cozi de mașini la ieșirea din Transnistria în direcția Chișinău?