Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Oxana Mihailova, HotNews

Recomanda:
61 articole publicate pe HotNews 11 in sept. 2022
Data Articol
29 sept. 2022 Ce strâng rușii pe Telegram ca să-și ajute confrații trimiși pe front: ciubote, chiloți, șosete, „să nu fie la mâna a doua” și „nici haine pentru femei”/ „Este nevoie (și) de covorașe (devine tot mai frig să doarmă pe pământ)”
28 sept. 2022 Ce strâng rușii pe Telegram ca să-și ajute confrații trimiși pe front: ciubote, chiloți, șosete, „să nu fie la mâna a doua” și „nici haine pentru femei”/ „Este nevoie (și) de covorașe (devine tot mai frig să doarmă pe pământ)”
28 sept. 2022 VIDEO. Un cunoscut actor ucrainean, înrolat în armată, interviu de pe linia frontului: „Am spart acest stereotip, că rușii și noi suntem același popor”​
27 sept. 2022 VIDEO. Un cunoscut actor ucrainean, înrolat în armată, interviu de pe linia frontului: „Am spart acest stereotip, că rușii și noi suntem același popor”​
23 sept. 2022 Cum au primit rușii decizia că trebuie să meargă la război? Incursiune în rețelele sociale din Rusia: „Primii să fie trimiși deputații, bețivii și narcomanii. Lăsați-i pe băieți în pace!!!”
22 sept. 2022 Cum au primit rușii decizia că trebuie să meargă la război? Incursiune în rețelele sociale din Rusia: „Primii să fie trimiși, deputații, bețivii și narcomanii. Lăsați-i pe băieți în pace!!!”
20 sept. 2022 Colonel din armata Ucrainei despre cei care-i ajută pe ruși: „Cea mai convenabilă cale pentru exponenții ocupanților este să se predea benevol. În caz contrar vor fi uciși”
19 sept. 2022 Ce se întâmplă în Mariupol după ocupație? Unii își riscă viața spionând pentru armata ucraineană, alții participă la „dansurile pe oase”, pentru a sărbători „unitatea popoarelor ruse”
12 sept. 2022 Profesor cunoscut din Sankt Petersburg despre îndoctrinarea elevilor din Rusia, într-un interviu pentru HotNews.ro: „Cred că locuitorii din România țin minte foarte bine perioada lui Ceaușescu”
03 sept. 2022 Imagini șocante cu începerea anului școlar din Rusia: copii cu buchete de flori în mână pe care scrie litera Z, „lecții patriotice” despre războiul din Ucraina, spectacole în uniforme militare
01 sept. 2022 Incursiune într-un grup de Facebook, cu 250 de mii de membri, unde rușii caută soluții să fugă din țară: „Am 49 de ani, iar până pe 24 februarie viața mea era relativ bine aranjată…”