Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sorin Pavelescu  |, Buna Ziua Iasi

Recomanda:
643 articole publicate pe Buna Ziua Iasi 24 in mar. 2018
Data Articol
29 mar. 2018 Scandal cat casa! Un dezvoltator imobiliar din Iasi este amenintat cu moartea din cauza banilor! Cosmar din cauza unui anturaj dubios?
26 mar. 2018 Macel pe viata si pe moarte intre mai multi golani din lumea buna a Iasului! Iubita unuia dintre protagonisti, nevoita sa faca avort dupa scandal!
25 mar. 2018 Un asemenea caz n-a vazut Iasul: un hot periculos a furat din sediul DNA desi era incatusat si pazit indeaproape de doi agenti! Seful DNA a sesizat grozavia!
23 mar. 2018 INCENDIAR! Un profesor de la Universitate acuzat de furt, fals in acte si marturie mincinoasa s-a imbogatit prin metode ilegale - FOTO
22 mar. 2018 Grup infractional organizat? Jaf si cotropire! Reteta prin care Veolia fura banii iesenilor! Francezii umfla facturile, si apoi ii dau pe oameni afara din casa
21 mar. 2018 POVESTE INCREDIBILA! Un profesor de la un liceu din Iasi a mers linistit la un salon de masaj erotic! Cand colo... surpriza de proportii!
21 mar. 2018 Scandalos. Primarul Iasului s-a inconjurat de penali tocmai in America. Deontologii de la Ziarul de Iasi s-au lipit la delegatia primariei de la Houston - FOTO
20 mar. 2018 O petrecere de... RAHAT! Cinci barbati au cazut intr-o FOSA septica dupa o distractie pe cinste! Unul a ajuns la spital, nu inainte de a face un DUS!
19 mar. 2018 EXPLOZIV! Lovitura soc in lumea interlopilor din Iasi! Un golan scolit in Roma a fost executat intr-un dosar al DIICOT! Tradat de fetele lui!
16 mar. 2018 EXPLOZIV! Lovitura total neasteptata intr-un dosar de coruptie! Procurorii l-au saltat si l-au dus direct spre arest! Surpriza la instanta!
16 mar. 2018 Scandalos. Capii PSD i-au facut loc unui politician penal. Asta e tot ce le mai lipsea
15 mar. 2018 Premiera absoluta in justitie! Cel mai dur EXEMPLU dat de CRIMINALUL din Podu Ros! Aproape 20 de ani de puscarie pentru un ACCIDENT rutier!
14 mar. 2018 Detalii incredibile din familia unui lider politic din Iasi! Fetele ii indeplineau toate fanteziile cu aprobarea sotiei! Ieri a fost ziua cea mare!
12 mar. 2018 RASTURNARE DE SITUATIE! Moment extrem de delicat pentru un pion important dintr-un dosar al DNA Iasi! Decizie bizara luata de un judecator iesean!
09 mar. 2018 INCENDIAR! Eleva nimfomana de la Iasi! La doar 14 ani are chef NEBUN de PERVERSIUNI! Filmul COMPLET al unei partide de amor in TOALETA unei BISERICI!
09 mar. 2018 EXPLOZIV! Raport intern, strict secret, intrat in posesia BZI! Fara precedent: toate datele clientilor Raiffeisen, in pericol! Cei mai tari hackeri au controlat calculatoarele bancii!
08 mar. 2018 EXCLUSIVITATEA ANULUI! Cutremur fara precedent in sistemul bancar romanesc! SECRET IMENS ascuns la DIICOT Iasi! Toate bancomatele unei celebre banci au fost compromise!
07 mar. 2018 INEDIT! Razboi fierbinte deschis de un jurist suspectat ca a incercat sa copieze la examenul de avocatura! A fost scos afara din cauza ceasului de la mana, dar meciul abia a inceput!
06 mar. 2018 SPOVEDANIA studentului asasin din Copou! Prima reactie imediat dupa grozavie! A vrut sa-si salveze persoana cea mai draga! Au aparut SMS-uri soc!
05 mar. 2018 FENOMEN ALARMANT! Cosmar pentru o studenta din Iasi! S-a lasat pozata în ipostaze fierbinti si a uitat de imagini! S-a lasat cu interventii în forta si scandal!
03 mar. 2018 EXPLOZIV! Este cea mai tare grupare de traficanti aparuta în Iasi in ultimii ani! Avea monopol in oras, desi vindeau copiilor de bani gata doar otrava! 20 au fost executati de DIICOT!
02 mar. 2018 Procurorii de la DNA Iasi îngropati în dosare de iesenii care s-au uitat prea mult la televizor! In multe dintre cazuri procurorii sunt chemati sa intervina în cazuri stupide!
02 mar. 2018 EXLCUSIV! Fara precedent! Un dosar penal arunca în aer medicina ieseana! Un doctor celebru s-a sinucis pentru asta! Medic acuzat oficial ca a ucis jurista de la Prefectura!
01 mar. 2018 ESTE REAL ASA CEVA? Un student foarte bun de la FEAA a batut palma cu Satana pentru o afacere socanta! Acum, totul este clar pentru toata lumea!