Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sorin Pavelescu  |, Buna Ziua Iasi

Recomanda:
643 articole publicate pe Buna Ziua Iasi 25 in nov. 2018
Data Articol
30 nov. 2018 EXCLUSIV-VIDEO! VIOLUL si arestarea ANULUI! Taticul INTERLOPILOR din Iasi a fost ridicat de MASCATI! A sechestrat si VIOLAT o MINORA pe care a agatat-o intr-un CLUB de FITE!
28 nov. 2018 Imagini VIDEO! A reinceput razboiul intre cele mai periculoase clanuri din Moldova! Numele Cordunenilor pomenit din nou! "Va iesi crima in mijlocul strazii"
27 nov. 2018 Rasturnare de situatie intr-un caz revoltator! O ieseanca plecata la munca in strainatate, trimisa la puscarie pentru ca si-a lasat copilul cu fostul iubit!
27 nov. 2018 EXCLUSIV! Explicatia TRAGEDIEI de pe soseaua de centura! Soferul care a provocat accidentul MORTAL avea o ALCOOLEMIE uriasa! Raportul IML arunca totul in aer!
26 nov. 2018 Profi este implicat intr-un nou scandal urias! Nesimtirea lor intrece orice limita! Oamenii sunt disperati! De ce nu intervin autoritatile?
26 nov. 2018 Cumplit! Ea este frumoasa care a murit nevinovata in accidentul de pe Centura Iasului! Un copil a ramas fara mama din cauza inconstientei unui sofer!
21 nov. 2018 Sentinta fierbinte la Curtea de Apel Iasi! Un avocat corupt, obligat sa munceasca in folosul comunitatii! Pretindea ca are relatii bune la Rutiera!
19 nov. 2018 SCANDALOS! Un golan care lucreaza in Politia ieseana agita apele in justitie! Sefii IPJ Iasi trebuie sa caute bani pentru a acoperi grozavia!
16 nov. 2018 EXPLOZIV! Doi afaceristi din Iasi au reusit sa dea peste cap softul de creditare al BCR! Desi castigau 250 lei pe luna, au luat un credit de peste 350.000 euro!
15 nov. 2018 Haiducul PACANELELOR! A furat toti banii din seiful unei sali de JOCURI din Podu Ros, apoi i-a bagat in aparatele altor sali din Iasi. Ieri a fost retinut!
15 nov. 2018 Poveste interzisa cardiacilor! Un tata din Iasi si-a lasat copilul de zece ani sa moara inghetat, iar pe al doilea l-a ucis cu sange rece! "Sunt nevinovat"
13 nov. 2018 OFICIAL! Documentele care inchid ancheta in cazul artistului Bogdan Chirosca! Schitele cadastrale au elucidat totul! Iata unde a fost legat lantul
10 nov. 2018 Filmul tragediei care a cutremurat Iasul! O asistenta medicala se zbate intre viata si moarte dupa ce un pensionar de 80 de ani a izbit-o pe zebra! Femeia era de mana cu sotul
09 nov. 2018 Seara de COSMAR la Iasi! Doua nenorociri s-au petrecut la cateva minute distanta! O femeie a murit, iar alta a ajuns in coma la spital alaturi de sotul ei - FOTO, VIDEO
08 nov. 2018 EXCLUSIV! Un interlop renumit face ravagii in cluburile din Iasi, desi are interzis peste tot! A fost scos in suturi din cluburile de fite! S-a razbunat la Ciric!
07 nov. 2018 Seful Casei Nationale de Sanatate, filmat in pozitii fierbinti cu amanta din Iasi, pe banii asiguratilor! Doctorita rupta din rai radiaza de fericire in bratele lui! (VIDEO & FOTO EXPLICITE)
06 nov. 2018 Imagini explicite! O studenta focoasa, venita din Venezuela cu bursa la Iasi, a devenit dama de companie peste noapte. Spovedania murdara a unui client!
06 nov. 2018 Rasturnare de situatie! Lovitura pentru mediul academic iesean! Profesor de la Cuza, scos pe usa din dos de la catedra si obligat la munca in folosul comunitatii!
03 nov. 2018 Un tanar aflat la volanul unui BMW a patruns pe contrasens si a bagat in coma o frumoasa studenta! Patru persoane au ajuns la spital in urma impactului DEVASTATOR! FOTO, VIDEO
03 nov. 2018 Cat de inconstient poate fi un adolescent? S-a urcat la volan si a intrat in plin intr-un copac pe bulevardul Nicolae Iorga. Nu avea permis de conducere si s-a recomandat cu nume fals - FOTO, VIDEO
02 nov. 2018 EXCLUSIV! Detalii EXPLOZIVE in cazul MORTII sotilor Bogdan si Anda MALEON! Rapoartele ajunse pe mana procurorilor ar putea da peste cap intreaga ancheta!
02 nov. 2018 EXCLUSIV! Noi detalii in cazul mortii sotilor Bogdan si Anda MALEON! Rapoartele ajunse pe mana procurorilor ar putea da peste cap intreaga ancheta!
01 nov. 2018 BOMBA ANULUI IN IASI! Amanta fostului primar Nichita arunca in aer o ancheta a DNA: "Am fost dusa la o vila de protocol a SRI fara niciun mijloc de a comunica cu familia"
01 nov. 2018 Un cunoscut om de afaceri din Iasi a fost condamnat la pachet cu notarul si avocatul sau intr-un dosar de coruptie! Decizia de ieri este definitiva!
01 nov. 2018 Se termina ancheta in cazul shaormeriei AGAPA! Patronii care au bagat in spital sute de oameni ar putea scapa basma curata!