Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sorin Pavelescu  |, Buna Ziua Iasi

Recomanda:
643 articole publicate pe Buna Ziua Iasi 24 in aug. 2018
Data Articol
29 aug. 2018 Poveste INCREDIBILA! Iata cine este soferul care a scapat MIRACULOS cu viata dupa ce POLITISTUL plecat baut in misiune a intrat direct in el!
24 aug. 2018 Politistii stau cu ochii pe acesti frati ca pe butelie! Se bazeaza pe legea pumnului si sunt colectionari de dosare penale. Dupa cateva pahare de alcool nu mai judeca si bat tot ce prind
24 aug. 2018 TENSIUNE MAXIMA! Un judecator din Iasi a atacat in mod direct si fara perdea un renumit executor: este slab pregatit si pueril! Cine i-a luat apararea pe neasteptate!
23 aug. 2018 Caz unic in istoria justitiei iesene! Un militar profesionist a fost dat afara din Unitatea Militara pentru ca era prea gras! Nu putea lupta cu inamicii!
20 aug. 2018 CU TOTUL INEDIT! Este singurul om politic care vrea la puscarie! Avea tot interesul sa se poarte frumos! Un politician celebru l-a jignit pe judecator in fata! "Eu sunt un nemernic"
17 aug. 2018 Ce se intampla in cabinetul acestor doctori din Iasi? Mai multe asistente medicale au refuzat sa mai lucreze acolo. Medicii se tem sa nu spuna tot ce stiu
16 aug. 2018 Emotii teribile! Medic iesean, la un pas de puscarie! A scos din buzunar nu mai putin de 30.000 euro pentru a scapa de necaz! FOTO
16 aug. 2018 EXPLOZIV! Un sofer din Iasi i-a luat pe capota pe POLITISTII care au avut curaj sa-l traga pe dreapta. A demarat in tromba si s-a facut nevazut - FOTO
15 aug. 2018 ALERTA! Barbati periculosi si sariti de pe fix in Podu Ros! O domnisoara a fost urmarita si mai apoi muscata de picior de un obsedat sexual!
14 aug. 2018 EXCLUSIV! Spovedania murdara a criminalului din cartierul Alexandru cel Bun! Era disperat: "Am avut un moment de nebunie, mi-a luat Dumnezeu mintile!"
13 aug. 2018 Renumit primar iesean, executat la pachet cu sotia si viceprimarul intr-un dosar al DNA! "Era de asteptat! O sa-mi dovedesc nevinovatia!"
13 aug. 2018 O poveste de succes! O investitie romaneasca importanta in Republica Moldova! La Balkan Pharmaceuticals gasesti medicamente de calitate la un pret accesibil - FOTO, VIDEO
13 aug. 2018 Daca ai BMW faci legea in Iasi? Un individ care se crede rege la volan a urmarit un sofer din Vaslui prin tot orasul si i-a spart cu o bata un geam!
13 aug. 2018 EXPLOZIV! Rasturnare de situatie in scandalul care tine cu sufletul la gura lumea interlopa din Iasi! Locotenentul Cordunenilor a scapat din arest! Lista soc aparuta peste noapte!
13 aug. 2018 Ancheta grea la un spital din Iasi. Mai multe paciente au fost chemate la audieri. Scandalul este departe de a se finaliza
11 aug. 2018 Emotii mari intr-un dosar de crima organizata! Un politist care poza in victima procurorilor DIICOT Iasi a fost implicat pana in gat!
11 aug. 2018 Incendiar! RAZBOI pe viata si pe MOARTE in tiganie pentru o PIRANDA focoasa! Dragostea l-a trimis spre puscarie pe un tanar care s-a urcat cu masina pe neamurile fetei
10 aug. 2018 Asta da trasnaie! Un politist rupt de beat a fost prins in trafic de colegii de la Rutiera! Seful Politiei a intervenit, dar a fost umilit si pus la colt!
07 aug. 2018 Soc printre INTERLOPI! Parada RUSINII prin Copou! De brat cu mascatii, unul dintre apropiatii clanului Corduneanu a fost plimbat din poarta in poarta - GALERIE FOTO, VIDEO
07 aug. 2018 Circ in toata regula la IPJ Iasi! Un infractor le-a dat ceata tuturor candidatilor la concursul de incadrare! Pana unde a mers smecheria!?
06 aug. 2018 Lovitura dura pentru lumea interlopa a Iasului! Omul de baza al clanului Corduneanu a fost arestat sambata! Claudiu Petrovici ar fi pus la cale un adevarat atac!
04 aug. 2018 Veste devastatoare pentru o familie VIP din Iasi! O renumita creatoare de moda condamnata alaturi de sotul sau! Tatal ei i-a tras pe toti dupa el!
04 aug. 2018 Mascatii au dat buzna in locuinta unui temut interlop din Iasi care poza intr-un sportiv de succes. Este vorba de unul dintre oamenii de incredere ai clanului Corduneanu - FOTO, VIDEO
02 aug. 2018 Scandal cat casa intr-o familie buna din Iasi! O doctorita este acuzata ca-l hartuieste pe fostul iubit! Miza scandalului este extrem de delicata!