Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sorin Pavelescu  |, Buna Ziua Iasi

Recomanda:
643 articole publicate pe Buna Ziua Iasi 28 in sept. 2018
Data Articol
29 sept. 2018 Tragedie! Sotia unui consilier local din Iasi a murit intr-un cumplit accident rutier! O manevra gresita a zdrobit-o de-a dreptul!
29 sept. 2018 Farmacia unui doctor din Iasi a decontat medicamente pentru morti! Scandalul a fost tinut la secret! Au intervenit judecatorii!
28 sept. 2018 EXCLUSIV! Profilul perfect al smecherului de bani gata! Le-a ras in nas politistilor de la Rutiera! Iata cu ce discurs de golan a castigat beizadeaua!
28 sept. 2018 Minte MAFIOTA! Filmul din spatele celei mai mari capturi de DROGURI din Iasi! Traficantii aruncau cu bani peste tot pentru a castiga increderea si tacerea! FOTO, VIDEO
25 sept. 2018 Au batut palma. Noul manager de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iasi va fi instalat astazi
24 sept. 2018 Cititi si va cruciti! Indemnizatiile nesimtite incasate de sefii Veolia la Iasi! Afacerile oneroase facute pe sest de acesti indivizi controversati
22 sept. 2018 Filmat in direct in momentul in care i-a dat plicul cu bani unui politist din Iasi! Totul a pornit de la o simpla oprire in trafic!
20 sept. 2018 Se pregateste debarcarea unui manager de spital din Iasi. O femeie isi doreste functia si este dispusa sa faca orice pentru a-si atinge scopul
19 sept. 2018 Se joaca Alba-Neagra in cazul unei MORTI cumplite! Se arunca acuzatii grave si se discuta despre o MUSAMALIZARE! In urma au ramas doar lumanari aprinse!
19 sept. 2018 EXPLOZIV! O simpla plimbare cu taxiul prin Iasi i-a adus unei adolescente frumoase surpriza vietii! Taximetristul era locotenentul interlopilor!
18 sept. 2018 EXCLUSIV! Moarte MISTERIOASA in lumea buna a Iasului! Sotia unui JUDECATOR de la Curtea de Apel s-a SINUCIS! S-a uitat in ochii ei inainte sa cada in gol - FOTO, VIDEO
17 sept. 2018 DEZVALUIRI INCENDIARE: Afaceri de sute de milioane de euro pe spinarea Primariei Iasi. Francezii de la Veolia scumpesc tarifele si urmaresc rezilierea contractului
17 sept. 2018 De-a dreptul incredibil! Ce a facut un SEF din Politia ieseana in weekend! Subalternii si-au pus mainile in cap cand l-au gasit in ipostaza mai mult decat JENANTA!
15 sept. 2018 Rasturnare de situatie in cea mai fierbinte afacere imobiliara din Iasi! Interventie decisiva la Tribunal! Toata schema a fost aruncata in aer!
14 sept. 2018 EXCLUSIV! Dovezi clare! Ofiter de politie care a lucrat pentru DNA Iasi, infractor cu acte in regula! Cele mai fierbinti inregistrari video sunt ilegale!
13 sept. 2018 BOMBA! Se deschide DOSAR PENAL in cazul adolescentei diagnosticata cu o forma rara de cancer. Razboi pe viata si pe moarte, dupa ce in joc au fost puse zeci de mii de euro!
12 sept. 2018 Incredibil! Practici comuniste la Veolia Iasi. Sefii firmei au taiat internetul angajatilor
11 sept. 2018 DEZVALUIRI BOMBA! Cum ajung banii iesenilor in conturile Veolia: contracte preferentiale de milioane de euro cu firme private, in complicitate cu Primaria Iasi
11 sept. 2018 EXPLOZIV! Cel mai cretin regizor din Iasi a deschis un proces bomba! Vrea sa fie premiat din bani publici pentru filmele sale pentru adulti! VIDEO
10 sept. 2018 Un om de afaceri care a vrut sa dea lovitura vietii la Iasi, obligat sa munceasca la Cantina de Ajutor Social! A ramas si fara avere si fara firma!
10 sept. 2018 Esec total la Festivalul Girafelor din Iasi: Foarte putini participanti la festivalul dedicat berii traditionale - FOTO
08 sept. 2018 Emotie mare pentru multi copii de VIP-uri ale Iasului! Examen extrem de dur pentru a ajunge avocat! Iata lista celor mai buni tineri candidati!
08 sept. 2018 EXCLUSIV! Politistii ieseni, obligati sa plateasca daune unui sofer amendat degeaba de Rutiera! A fost lasat cu masina in strada, fara placute!
05 sept. 2018 Rasturnare de situatie! Un calugar de la Muntele Athos a procedat ca un infractor veritabil! Un detaliu l-a dat de gol: si-a uitat buletinul la victima
05 sept. 2018 EXCLUSIV! SOC in familia unui MILIONAR din Iasi! A fost LEGAT de maini si de picioare chiar de catre fiii sai si abandonat pe o proprietate privata!
04 sept. 2018 Unul dintre barbatii care i-au facut casa lui Robert De Niro in Cimitirul Eternitatea din Iasi a ajuns la puscarie. A fost prins de politisti in Londra!
03 sept. 2018 Bilantul unui jaf rasunator! Pierderi de zeci de milioane de euro si oameni morti la Veolia Energie Iasi! Oras subjugat de gasca coruptilor
01 sept. 2018 EXCLUSIV! Inginer din Iasi, la un pas de puscarie dupa ce si-a prins iubita în pat cu alt barbat! Condamnat s-o ia de nevasta! Scenele fierbinti au fost stocate pe Facebook integral!