Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sorin Pavelescu  |, Buna Ziua Iasi

Recomanda:
643 articole publicate pe Buna Ziua Iasi 15 in iul. 2019
Data Articol
30 iul. 2019 VIDEO EXCLUSIV! BOMBA in lumea INTERLOPA! Adrian Corduneanu si-a iesit din minti dupa ce a fost injosit de clanul rival! "Sobolanilor, pute carnea pe voi!"
26 iul. 2019 EXCLUSIV! Marturii si dezvaluiri, in PREMIERA pentru BZI, ale universitarului Ion Dafinoiu: "Eu imi doresc ca mama sa-si normalizeze relatia cu fiica"
25 iul. 2019 EXPLOZIV! O noua rafuiala soc in lumea interlopa ieseana! Fratii Corduneanu, facuti praf pe Facebook de clanul rival! VIDEO
24 iul. 2019 EXCLUSIV! Secretele MURDARE din cabinetul de GINECOLOGIE al unui celebru DOCTOR din Iasi! Nicio pacienta nu ar fi crezut ca doctorul s-a "bucurat" de ea! FOTO
18 iul. 2019 Investitorii de la Prime Kapital, prinsi din nou cu minciuna. Explicatii scandaloase pentru cea mai mare teapa din ultimii ani din Iasi - FOTO
15 iul. 2019 Rasturnare de situatie intr-un proces fierbinte! Un medic ajuns celebru i-a cerut 200.000 de euro unei vedete TV! Mama copilului bolnav, obligata sa-i plateasca daune doctorului!
09 iul. 2019 Doi primari si un viceprimar din Iasi, executati la foc automat de procurorii de la DNA! Pentru aceste combinatii ajung in fata judecatorilor!
08 iul. 2019 Sentinta fierbinte la Tribunal, in acest weekend! Directorul unei institutii din Iasi a fost achitat dupa ce a fost acuzat ca a luat spaga! A acceptat testul cu detectorul de minciuni!
05 iul. 2019 Intelegere nescrisa si periculoasa între judecatorii ieseni!O grefiera de la Tribunalul Iasi a generat un cutremur de proportii în justitie! Rasturnare de situatie spectaculoasa!
05 iul. 2019 INCREDIBIL! O constructie ilegala apartinand sefului taximetristilor din Iasi a rasarit pe malul raului Nicolina. Presiuni uriase pe autoritatile iesene din partea afaceristului scandalagiu - FOTO
05 iul. 2019 O constructie ilegala apartinand sefului taximetristilor din Iasi a rasarit pe malul raului Nicolina. Presiuni uriase pe autoritatile iesene din partea afaceristului scandalagiu - FOTO
04 iul. 2019 EXCLUSIV! Procurorii DIICOT din trei mari orase, speriati de un copil pasionat de tehnologie si IT! Toate bancile tremurau în fata lui! Parintii îl credeau genial!
03 iul. 2019 DOSAR HALUCINANT! Judecatori ieseni, drepti în fata procurorilor de la DNA! L-au trimis la puscarie pe seful Politiei pe baza unor erori de interpretare a legii!
02 iul. 2019 Situatie alarmanta pentru tinerii dornici de senzatii tari! Organizatorii "Afterhills" au chemat traficantii de droguri pentru a le fi alaturi! DIICOT Iasi a sesizat pericolul!
01 iul. 2019 Rasturnare de situatie într-un megadosar de la DIICOT Iasi! Traficanti de renume, la un pas de a scapa! Alimentau cu droguri cele mai tari petreceri!