La initiativa Prefecturii judetului Iasi, s-a constituit o comisie pentru depistarea, amendarea si stoparea activitatilor legate de industrializarea carnii in unitati neautorizate din punct de vedere al normelor sanitar-veterinare si chiar ecologice.
Din comisie fac parte reprezentanti ai Directiei Generale pentru Agricultura si Alimentatie, Directiei Sanitar-Veterinare, Directiei de Sanatate Publica, Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Agentiei pentru Protectia Mediului, Directiei Muncii si Protectiei Sociale, IJP, Garzii Financiare, Directiei Judetene a Finantelor Publice si Controlului Financiar de Stat si Inspectoratului de Concurenta.
Comisia va face verificari la toate unitatile care au drept profil industrializarea carnii si a produselor din carne pentru a stabili daca sint respecate normele legale si daca poseda autorizatie de functionare. Actiunea a demarat, marti, 2 martie a.c. cu controale in Pascani, Mircesti, Halaucesti, urmind ca in zilele urmatoare sa fie verificate celelalte localitati din judet.
La initiativa Prefecturii judetului Iasi, s-a constituit o comisie pentru depistarea, amendarea si stoparea activitatilor legate de industrializarea carnii in unitati neautorizate din punct de vedere al normelor sanitar-veterinare si chiar ecologice.
Din comisie fac parte reprezentanti ai Directiei Generale pentru Agricultura si Alimentatie, Directiei Sanitar-Veterinare, Directiei de Sanatate Publica, Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Agentiei pentru Protectia Mediului, Directiei Muncii si Protectiei Sociale, IJP, Garzii Financiare, Directiei Judetene a Finantelor Publice si Controlului Financiar de Stat si Inspectoratului de Concurenta.
Comisia va face verificari la toate unitatile care au drept profil industrializarea carnii si a produselor din carne pen