Medicina Naturii. Prin Internet, din Austria. Graul Verde. Cand doctorita americana Ann Wigmore s-a imbolnavit, la 50 de ani, de cancer intestinal, medicii i-au mai dat numai sase luni de viata.
Cand doctorita americana Ann Wigmore s-a imbolnavit, la 50 de ani, de cancer intestinal, medicii i-au mai dat numai sase luni de viata. Sub impulsul emotiei, si-a amintit dintr-o data de bunica ei, alaturi de care copilarise intr-un sat pierdut undeva in Europa. Amintirile erau pline de flori si de ierburi pe care batranica le culegea din primavara si pana toamna tarziu. Le usca, le aseza in pungi de hartie si le pastra pe rafturile unui dulap din care emanau permanent efluvii imbatatoare. Ierburile acelea uscate si parfumate erau folosite, apoi, ca medicamente. Cum se numeau fiecare in parte, doctorita nu-si mai putea aminti. Asta n-a impiedicat-o, insa, sa inceapa sa faca experimente cu diferite soiuri de plante, incercand sa-si salveze viata. A izbutit! Din cate ierburi trecusera prin creuzetul laboratorului ei, cea mai eficienta se dovedise a fi o cereala comuna: graul verde. Puterea lui de regenerare parea desprinsa din cartile cu povesti. Asa s-a nascut nu numai o noua viata, ci si o adevarata metoda de lupta cu cancerul si cu multe alte boli.
Un campion absolut
In farmacologia americana, cercetarea plantelor se afla pe locul intai. Ei bine, dintr-un total de 4700 de ierburi, graul verde se dovedeste - prin componentele sale - un campion absolut. Greu de crezut ce contine un esantion de 100 de grame de grau verde (circa 80 ml de suc): vitamine (A, grupul de vitamine B, E, K, D, Pp), saruri minerale si elemente catalitice (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, siliciu, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod, arsenic), grasime fosforata, amidon, fermenti, diastaze etc. Uimitor ce forta compacta se afla in acest fir de iarba, care cu o p