Ce este si cum se prepara . Ceaiul Essiac. Rene Caisse, o sora din Canada, a numit ceaiul Essiac cu numele ei, scris invers. S-au vindecat cu el forme avansate de cancer la stomac - implicand si ficatul, diabetul, tumora maligna la pancreas - cancer la ficat, la colul uterin, cancer rectal, cancer la...
Ce este si cum se prepara
Ceaiul Essiac
Rene Caisse, o sora din Canada, a numit ceaiul Essiac cu numele ei, scris invers. S-au vindecat cu el forme avansate de cancer la stomac - implicand si ficatul, diabetul, tumora maligna la pancreas - cancer la ficat, la colul uterin, cancer rectal, cancer la vezica urinara, la buza, cancer esofagian.
Nu este toxic. Nu apar efecte secundare.
Cum se prepara Essiac-ul
Uneltele necesare (toate instructiunile trebuie respectate atent si precis):
- oala de otel inoxidabil de 15 l cu capac;
- oala de otel inoxidabil de 11 l cu capac;
- sita dubla cu plasa fina, din otel inoxidabil;
- palnie de otel inoxidabil;
- lingura sau spatula de otel inoxidabil;
- 12 sau mai multe flacoane din sticla maro, sterilizate, de 170 ml, cu capac standard de masurat, etans;
- cantar de bucatarie.
Nu folositi aluminiul!
Ingrediente: 6,5 cesti de radacina de brusture (Arctium lappa); 453 g de iarba de macris (Rumex acetosella) pisata; 28,35 g de radacina de revent turcesc (Rheum palmatum) pisata; 113,4 g de scoarta de ulm cu coaja neteda (Ulmus fulva) pisata; 7,6 litri de apa distilata, fara sodiu.
Mod de preparare (se va aplica atent si precis): 1. Amestecati complet ingredientele uscate. (Puneti continutul vegetal intr-o punga de plastic si scuturati-o cu putere.) 2. Dati un clocot apei distilate fara sodiu, in oala de 15 l, cu capacul pus. 3. Amestecati in apa o ceasca de ingrediente uscate. (Restul plantelor depozitat