Sugestii pentru masa de Mos Craciun si de Anul Nou. Aperitive Cu Paine. Camembert pe paine cu ceapa. Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 felii de paine cu ceapa (se gaseste in comert), 200 g Camembert (nu prea moale), o ceapa, 1/2 legatura patrunjel verde, 50 g unt moale, sare, piper, boia, 4 frunze de...
Sugestii pentru masa de Mos Craciun si de Anul Nou
Aperitive Cu Paine
Camembert pe paine cu ceapa
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 felii de paine cu ceapa (se gaseste in comert), 200 g Camembert (nu prea moale), o ceapa, 1/2 legatura patrunjel verde, 50 g unt moale, sare, piper, boia, 4 frunze de salata.
Mod de preparare: Se taie Camembert-ul bucatele; ceapa, curatata, se taie marunt, iar patrunjelul se toaca. Se amesteca toate, se adauga untul si condimentele si se framanta bine cu o furculita. Pe fiecare felie de paine se pune cate-o jumatate de frunza de salata, iar deasupra cate-o gramajoara din amestecul de Camembert.
Sandvisuri cu sunca si ardei gras
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g branza de vaci, 2 linguri pasta de ardei rosii, sare, piper, 1/2 legatura patrunjel verde, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras galben, 100 g sunca de Praga (taiata felii foarte subtiri).
Mod de preparare: Se amesteca branza cu pasta de gogosari si patrunjelul verde tocat si se gusta de sare si piper. Se spala ardeii, se-nlatura semintele si nervurile si se taie fasii. Se ung feliile de paine cu branza, peste care se pun fasiile de ardei, apoi sunca.
Bagheta cu crabi
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 baghete, 4 linguri maioneza amestecata cu iaurt, 2 linguri crema de hrean (gata preparat, din comert), sare, piper, 8 frunze de salata, 50 g ciuperci, un castravete mic, 200 g crabi (din conserva), 1/2 legatura marar verde.
Mod de preparare: Se taie baghetele in doua pe lung , apoi in 2-3 buc