Lucian L., in varsta de 15 ani, a ajuns in fata Comisiei pentru Protectia Minorilor, dupa ce a participat la spargerea mai multor autoturisme. Tanarul este elev in clasa a VIII-a la un grup scolar iesean si nimic din comportamentul sau nu atras atentia in mod deosebit, in sensul ca ar putea sa se apuce de astfel de fapte. Tatal lui Lucian lucreaza iar mama este casnica. Copilul este foarte bine supravegheat de mama, fiind aproape inexplicabil cand a avut timp sa se ocupe de furtisaguri. "Este foarte linistit si nu ne-a facut niciodata probleme. De felul sau este mai interiorizat, dar nu am crezut ca poate face asa ceva. Daca ii dadeam voie sa iasa afara si-i spuneam sa se intoarca la o anumita ora, venea chiar mai devreme si nu-mi explic ce a gandit cand a fost cu ceilalti baieti", a precizat mama lui Lucian.
Curios este faptul cum de nu au fost depistati mai devreme. Banda micilor spargatori opera seara, intre orele 17-20. "Este prima oara cand am fost la furat. Impreuna cu ceilalti baieti luam numai casetofoanele pe care le vindeam mai tarziu. Eu am primit 250.000 de lei, bani pe care i-am cheltuit prin oras pe nimicuri", a precizat Lucian, promitand ca nu va mai repeta astfel de fapte.
Lucian L., in varsta de 15 ani, a ajuns in fata Comisiei pentru Protectia Minorilor, dupa ce a participat la spargerea mai multor autoturisme. Tanarul este elev in clasa a VIII-a la un grup scolar iesean si nimic din comportamentul sau nu atras atentia in mod deosebit, in sensul ca ar putea sa se apuce de astfel de fapte. Tatal lui Lucian lucreaza iar mama este casnica. Copilul este foarte bine supravegheat de mama, fiind aproape inexplicabil cand a avut timp sa se ocupe de furtisaguri. "Este foarte linistit si nu ne-a facut niciodata probleme. De felul sau este mai interiorizat, dar nu am crezut ca poate face asa ceva. Daca ii dadeam voie sa iasa afar