Vitalef a lansat sau va lansa pe piata in acest an zece noi sortimente de produse, pentru care cererea se dovedeste a fi inca de pe acum destul de mare. "Fata de anul trecut, cand am iesit pe piata cu 60 de noi produse, in 2000 vor fi zece noutati, din care se remarca doua variante de ketchup, iute si dulce, pe care le vom distribui si in ambalaje mai mari, de 3 si 5 kilograme. Acest produs a fost deja lansat pe piata si se bucura de succes, cererea fiind destul de mare. In perioada imediat urmatoare, in gama de noutati vor mai fi incluse variante noi la dulceata de nuci si de trandafiri, precum si salata pickles. Noutatile verii vor fi dovleceii in saramura si cei in sos tomat, produse care speram sa fie primite cat mai bine de catre populatie", ne-a declarat Eugen Benea, directorul societatii.
In prezent, una din principalele dificultati cu care se confrunta firmele din aceasta ramura e reprezentata de faptul ca acestea trebuie sa se ocupe si de agricultura, in lipsa unui sistem bine pus la punct, care ar usura extrem de mult procesul de productie al conservelor din legume si fructe. "Nu prea este normal sa facem orice, insa in conditiile in care piata trebuie castigata si pastrata cu produse de calitate, acest efort merita facut", a incheiat Eugen Benea.
MA
Vitalef a lansat sau va lansa pe piata in acest an zece noi sortimente de produse, pentru care cererea se dovedeste a fi inca de pe acum destul de mare. "Fata de anul trecut, cand am iesit pe piata cu 60 de noi produse, in 2000 vor fi zece noutati, din care se remarca doua variante de ketchup, iute si dulce, pe care le vom distribui si in ambalaje mai mari, de 3 si 5 kilograme. Acest produs a fost deja lansat pe piata si se bucura de succes, cererea fiind destul de mare. In perioada imediat urmatoare, in gama de noutati vor mai fi incluse variante noi la dulceata de nuci si de trandafir