Perdelele vor straluci din nou. Perdelele ingalbenite sau fetele de masa patate devin din nou frumoase si albe daca alaturi de detergent puneti in masina de spalat si un pachetel de praf de copt.Luciu nou pentru plita de gatit. Plitele murdare se curata si prind din nou luciu cu ajutorul cernelii de...
Perdelele vor straluci din nou
Perdelele ingalbenite sau fetele de masa patate devin din nou frumoase si albe daca alaturi de detergent puneti in masina de spalat si un pachetel de praf de copt.Luciu nou pentru plita de gatit
Plitele murdare se curata si prind din nou luciu cu ajutorul cernelii de ziar. Alegeti ziare cu cat mai multe suprafete negre pe ele, mototoliti-le astfel ca partea neagra sa ramana deasupra si frecati bine plita de gatit.Maduva in loc de grasime
Daca vreti ca prajelile dvs. sa aiba intr-adevar un gust de delictese, adunati maduva din oasele pe care le fierbeti si, in locul unturii, gatiti cu ea.Sterilizare cu coji de cartofi
Din cand in cand, fierbeti in vasul de lapte coji de cartofi. Ele au proprietatea de a steriliza.Lamaia, sarea si soarele, contra locurilor parlite la calcat
Lamaia, sarea si soarele scot arsurile de pe tesaturi. Mai intai, rufa vatamata trebuie imbibata bine cu suc de lamaie. Apoi se pune deasupra un strat de sare si totul se asaza in soare plin.Cum deosebim mierea falsificata?
Amestecati o jumatate de pahar de miere cu doua linguri de alcool. Daca dupa cateva minute mierea se lasa pe fundul paharului, ea este falsificata.Metoda de fragezire a carnii
Carnea de miel sau de oaie, ca sa fie mai frageda si sa nu aiba miros, se opareste cu lapte clocotit. Laptele trebuie sa acopere bucatile de carne si se lasa sa actioneze o ora. Daca portia de carne e mare, laptele se poate lungi cu apa.Leac contra puricilor de plante
Amestecati