1 kg fasole verde, 100 g margarina sau ulei, 2 linguri cu varf pesmet foarte fin, 300 g smantana, 1 lingura patrunjel verde, 1 lingura marar verde taiat marunt, sare.
Fasolea curatata, rupta in bucati, se fierbe in apa clocotita si sarata. Pesmetul se prajeste putin in margarina. Fasolea fiarta si scursa se amesteca cu pesmetul prajit. Acest amestec se aseaza intr-un vas rezistent la caldura, adaugand verdeata tocata, smantana si sarea necesara. Se da la cuptor 15-20 minute.
1 kg fasole verde, 100 g margarina sau ulei, 2 linguri cu varf pesmet foarte fin, 300 g smantana, 1 lingura patrunjel verde, 1 lingura marar verde taiat marunt, sare.
Fasolea curatata, rupta in bucati, se fierbe in apa clocotita si sarata. Pesmetul se prajeste putin in margarina. Fasolea fiarta si scursa se amesteca cu pesmetul prajit. Acest amestec se aseaza intr-un vas rezistent la caldura, adaugand verdeata tocata, smantana si sarea necesara. Se da la cuptor 15-20 minute.