500 g morcovi, 500 ml apa, 6 g sare, 30 g zahar, 60 g unt.
Morcovii curatati si spalati (morcovii mici se pastreaza intregi, cei mari se taie felii in lungime) se aseaza in cratita. Peste ei se toarna apa, sare, zahar si unt. Se acopera si se fierb pana la ingrosarea siropului format. Dupa ce s-au fiert, morcovii se scot cu spatula si se aseaza intr-o tigaie. Dupa cateva minute, fiecare morcov se trece prin sosul format si glasat. Se aseaza pe farfuria de servit.
500 g morcovi, 500 ml apa, 6 g sare, 30 g zahar, 60 g unt.
Morcovii curatati si spalati (morcovii mici se pastreaza intregi, cei mari se taie felii in lungime) se aseaza in cratita. Peste ei se toarna apa, sare, zahar si unt. Se acopera si se fierb pana la ingrosarea siropului format. Dupa ce s-au fiert, morcovii se scot cu spatula si se aseaza intr-o tigaie. Dupa cateva minute, fiecare morcov se trece prin sosul format si glasat. Se aseaza pe farfuria de servit.